Overige

Zijn de apenpokken het gevolg van de Covid vaccinaties? Dr. Wolfgang Wodard – Nederlands ondertiteld


Josh Sigurdson doet verslag van de beweringen van dokter Wolfgang Wodard dat de laatste Monkeypox angstzaaierij verkeerd is gediagnosticeerd en gebaseerd is op vaccinatieletsel door covid-injecties. Volgens de arts, die een van de meest prestigieuze hoofden is van de Duitse Gezondheidscommissie in de afgelopen 35 jaar, veroorzaakten de covid mRNA-injecties gordelroos en auto-immuunreacties bij veel mensen.

Deze reacties worden ten onrechte toegeschreven aan “Monkeypox” terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie een wereldwijde gezondheidsnoodsituatie afkondigt. Zoals we bij WAM in 2020 al waarschuwden, zouden ze een dodelijke injectie vrijgeven die andere ziekten zou veroorzaken die de WHO later de schuld zou kunnen geven van “nieuwe pandemieën”. Dit lijkt precies te zijn wat er gebeurt. PCR-tests testen niet op specifieke ziektestammen. Het lijkt erop dat alles wat we zien aan ziektes afkomstig is van geïnjecteerde mensen. Ze gebruiken de angst voor vogelgriep om de voedselvoorraad te vergiftigen met modRNA en nieuwe vaccins te promoten die velen al krijgen. Ze gebruiken Monkeypox als reserveziekte om mensen nog meer angst aan te jagen en de aandacht af te leiden van verwondingen door vaccins, terwijl ze homo’s en hetero’s tegen elkaar opzetten.

De psychologische operaties die we zien worden uitgerold in de aanloop naar de Grote Reset worden met de dag erger. Het is op dit moment een strijd om het menselijk verstand en bewustzijn en we moeten ons ertegen verzetten. Ze willen hongersnood, ze willen ziekte, ze willen chaos om orde te scheppen. Ze willen een wereldwijde technocratie om de mensheid voor altijd tot slaaf te maken. Ze hebben alleen eerst de juiste excuses nodig.

Bron: World Alternative Media

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 400! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Word Jij Onze Nieuwe Monetizing Tester op Friendsplace International?/Become Our New Monetizing Tester on Friendsplace International!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

https://friendsplaceinternational.com/hetanderenieuws


Nieuw! Video voor HAN? Dump hem hier -> https://t.me/dumpthevid

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

&

(Visited 409 times, 1 visits today)