Overige

Jordan Maxwell over de NWO, de illuminatie en de Vrijmetselarij – Nederlands ondertiteld


In de archieven van Het Andere Nieuws (althans van de eigenaar) vonden we nog een schat aan video’s van de bekende Jordan Maxwell. Maar wie is Jordan Maxwell? Jordan Maxwell, pseudoniem van Russell Joseph Pine (Pensacola, 28 december 1940 – 23 maart 2022), was een Amerikaanse schrijver-onderzoeker, die zich bezighoudt met theologie, geheime genootschappen, etymologie en occultisme.

Maxwell wordt gezien als een grote naam binnen de wereld van ‘complottheoretici’ en diende als voorbeeld voor verschillende auteurs en onderzoekers binnen het gebied, onder wie Michael Tsarion en David Icke. Maxwell was drie jaar redacteur bij Truth Seeker Magazine, maakte documentaires voor CBS TV Network en presenteerde zijn eigen radioprogramma onder de vlag van ABC.

Een van de stokpaardjes van Maxwell, naast symboliek en woordduiding, is de zogenaamde ‘astro-theologie’ (niet door hem bedacht), een theorie die stelt dat religies gebaseerd zijn op astronomische gebeurtenissen. Zo zou het verhaal van Jezus (geboorte, kruisiging, wederopstanding, de twaalf apostelen), net als vele andere geloven in de wereld, gebaseerd zijn op het geloof van de zonnegod Horus. Maxwell betoogt dat al deze geloven gelijkenissen aan de cultus van Horus vertonen, hoe miniem soms ook.

Wij gaan zeker meer interessante video’s van Jordan plaatsen, maar even geduld, want ondertitelen kost helaas veel tijd.

Helaas is niet bekend hoe oud deze video precies, wij vermoeden ergens eind jaren 80.

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 400! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Word Jij Onze Nieuwe Monetizing Tester op Friendsplace International?/Become Our New Monetizing Tester on Friendsplace International!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

https://friendsplaceinternational.com/hetanderenieuws


Nieuw! Video voor HAN? Dump hem hier -> https://t.me/dumpthevid

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

&

(Visited 364 times, 1 visits today)