Overige

Censuur in Engeland – Mensen opgesloten omdat ze “aanstootgevend” zijn terwijl criminelen worden vrijgelaten om ruimte te maken! – Nederlands ondertiteld


Josh Sigurdson doet verslag van de enorme tirannie die momenteel in Groot-Brittannië wordt gepleegd nu talloze mensen worden gearresteerd en gevangengezet voor het maken van “beledigende opmerkingen” op sociale media of vreedzaam protesteren op straat. Terwijl deze activisten of gewone mensen die memes delen naar de gevangenis worden gestuurd, laat Keir Starmer 5.500 criminelen vrij, zowel met straffen van minder dan 5 jaar als met straffen van meer dan 5 jaar om ruimte te maken voor de massale censuurarrestaties. Dit gaat verder dan alles wat we eerder in het westen hebben gezien, hoewel het niet verrassend is. Het kookt al een tijdje langzaam en dit alles leidt tot een wereldwijde technocratie met de ultieme censuur, sociaal krediet gekoppeld aan een CBDC, digitale ID en rantsoenen. Het discours en de beweging in de richting van een burgeroorlog in het Verenigd Koninkrijk is duidelijk een psyop uitgevoerd door degenen die er het meest van profiteren. De staat. De Grote Reset. Je hebt orde uit chaos nodig om de doelen van het World Economic Forum binnen te halen. Israël veroorzaakt massale migratie naar Europa, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en de Verenigde Staten. Ze scheppen er zelf over op. Dan heb je Israëlische agenten zoals Tommy Robinson die deze massale protesten in het Verenigd Koninkrijk starten. De botsingen leiden tot verdere nooddictaten die de regio dwingen tot een nieuw controlemechanisme. Het is de perfecte aanloop naar een tirannieke technocratie.

Hoewel mensen terecht boos zijn nu Keir Starmer nog eens duizenden migranten binnenhaalt en hen voorrang belooft voor banen in het Verenigd Koninkrijk, is dit allemaal de bedoeling. De oplossing is niet een andere politieke marionettenpartij. Het is niet rellen. Het is het afwijzen van de staat en je terugtrekken uit de afhankelijkheid ervan. De staat is afhankelijk van de afhankelijkheid van de massa. De mainstream media en de mainstream alternatieve media promoten gecontroleerde tegengestelde kanten, die hier beide onjuist zijn omdat het alleen maar leidt tot verdere discussie en chaos. We moeten hier met een helder hoofd over nadenken. Dit is een psyop die al heel lang gepland is en nu drukken ze op de grote rode knop en zitten we in de achtbaan naar het einde van de rit. Uiteindelijk zullen we winnen, maar eerst wordt het erg donker en moeten we de psychologische operaties doorzien.

In ander censuurnieuws werd Telegram-oprichter Pavel Durov na zijn landing in Frankrijk gearresteerd omdat hij naar verluidt “niet genoeg censureerde”. Dit lijkt op zichzelf al een psyop, aangezien Telegram bekend staat om het censureren van mensen. Het lijkt echter ook op een normalisatie van wat ons te wachten staat.

Bron: World Alternative Media

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 400! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

https://friendsplaceinternational.com/hetanderenieuws


Nieuw! Video voor HAN? Dump hem hier -> https://t.me/dumpthevid

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

&

(Visited 180 times, 1 visits today)