Overige

Docu: Reuzen: Het mysterie en de mythe – Nederlands ondertiteld


Het fenomeen reuzen maakt al sinds het begin van de beschaving deel uit van de menselijke geschiedenis en cultuur. Nu is er een fascinerende documentaire getiteld ‘Giants: The Mystery and The Myth’ gaat dieper in op dit onderwerp en onderzoekt historische, bijbelse, archeologische en mythologische verslagen van reuzenmensen uit de hele wereld.

De documentaire bevat interviews met Zecharia Sitchin, auteur van The Cosmic Code, die de inhoud van de Soemerische Tabletten bespreekt. Deze oude artefacten vertellen verhalen die suggereren dat de aarde ooit het thuis was van massieve mensachtigen. Deze theorie wordt ondersteund door een intrigerend experiment met vissen in een biodome met dubbele atmosferische druk. Onder deze omstandigheden werden de vissen veel groter dan normaal – een aanwijzing dat de aarde ooit de juiste omstandigheden had om reuzen te herbergen.

Deze intrigerende documentaire bekijkt beide kanten van het argument – bestaan deze mythische wezens echt? De documentaire gaat dieper in op de mogelijkheden en onderzoekt het bewijsmateriaal van zowel historici als wetenschappers om een compleet beeld te schetsen. Van oude volksverhalen tot recent wetenschappelijk onderzoek: ‘Giants: The Mystery and The Myth’ neemt kijkers mee op een onderhoudende reis door de tijd.

Of je nu wel of niet in deze mysterieuze wezens gelooft, ‘Giants: The Mystery and The Myth’ een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over dit fascinerende onderwerp. Deze tot nadenken stemmende documentaire behandelt alles van oude beschavingen tot moderne wetenschappelijke experimenten – allemaal verpakt in een boeiend verhaal dat kijkers achterlaat die meer willen! Wacht dus niet langer – neem vandaag nog een duik in dit spannende mysterie!

Bron: Jonathan Lankford

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 400! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

https://friendsplaceinternational.com/hetanderenieuws


Nieuw! Video voor HAN? Dump hem hier -> https://t.me/dumpthevid

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

&

(Visited 667 times, 1 visits today)