Overige

Zitting Incident Bill Gates inzake Covid-19 vaccinatieschade letselschade 18 September 2024


Voor wie zich nog afvraagt ‘Komt Bill Gates naar de rechtbank in Leeuwarden of niet?’
Dat was de vraag op de zitting van 18 september 2024 bij de Rechtbank Noord-Nederland te Leeuwarden. Bill Gates heeft in de tegen hem lopende bodemprocedure een juridische move gemaakt. De bodemprocedure die onder andere tegen Gates wordt gevoerd, werd ingesteld door zeven eisers met letselschade als gevolg van de Covid-19 injecties. Van deze eisers is er inmiddels één overleden. De overgebleven zes eisers worden in de procedure bijgestaan door advocaten Arno van Kessel en Peter Stassen. Bill Gates wordt bijgestaan door de advocaten mr. Heemskerk en mr. Mulder verbonden aan kantoor Pels Rijcken.

De bodemprocedure heeft een indrukwekkend aantal belangrijke kopstukken als gedaagden. Dit betreffen 16 privé personen en de Staat der Nederlanden. De privé personen zijn Hofstra, Bill Gates, Albert Bourla (Pfizer), Rutte, De Jonge, Kaag, Hoekstra, Sijbesma (WEF), Koopmans, Kuipers, Van Dissel, Gommers, Jansen, Van Cann, Kant en Van Nieuwenhuizen.

Alle processtukken in de procedure zijn te vinden op https://rechtoprecht.online. De Stichting RechtOprecht faciliteert deze procedure en is daarvoor afhankelijk van donaties. Donaties zijn cruciaal voor het kunnen voeren van deze procedure en worden door de stichting zeer op prijs gesteld. Doneren kan via de website.

De partijen staan in de bodemprocedure lijnrecht tegenover elkaar op een manier die binnen één en dezelfde werkelijkheid niet mogelijk is. Om deze reden is de bodemprocedure van groot maatschappelijk belang.
De juridische move van Gates in de bodemprocedure betrof een zogenaamd bevoegdheidsincident. In dit incident bestrijdt Gates de bevoegdheid van de Nederlandse rechter. De rechtbank heeft aan het slot van de zitting aangegeven te verwachten om over vier weken in dit incident vonnis te wijzen.
Belangrijk voor het volgen van de video is dat de rechter in deze zaak heeft bepaald dat de naam van Bill Gates, die in de zitting vanzelfsprekend voortdurend werd genoemd, niet in de video hoorbaar mocht zijn. Daarom verschijnt deze video ook pas een halve week na de zitting. De naam van Bill Gates moest op last van de rechter gebliept of gecodeerd worden. Om deze reden hoort men in plaats van ‘Bill Gates’ tijdens de video een sample ‘Eiser 1’. Dit heeft allemaal met zogenaamde privacy rechten en de persrichtlijn van de rechtbanken te maken.

Dat de privacy van privépersonen tegen media-uitingen worden beschermd, daar kan men zich nog iets bij voorstellen. Arno van Kessel bepleitte in de rechtszaal dat de kaarten hier wezenlijk anders liggen gezien Gates de WHO financiert, het RIVM, de Universiteiten, de farmaceuten via De Bill en Melinda Gates Foundation, waardoor hij gewoon als een publiek figuur moet worden aangemerkt. De rechtbank volgde Van Kessel daarin niet.

Één van de cliënten van Arno van Kessel en Peter Stassen kreeg in de rechtszaal de gelegenheid om haar verhaal te doen. Haar verhaal werd voorgedragen door haar vader, omdat ze dat zelf als gevolg van haar ziekte als gevolg van de Covid-19 injecties niet meer kan. Dit onderdeel van de procedure betreft een belangrijk en uniek moment in de geschiedenis omdat hier voor het eerst een slachtoffer van de Covid-19 injecties zich ten overstaan van een rechter zo duidelijk uitspreekt.

De advocaat van Bill Gates betwijfelde tijdens de incidentele zitting bij de Rechtbank Leeuwarden de internationale bevoegdheid van de rechtbank in deze zaak. Volgens de advocaat zouden er geen juridische gronden zijn voor internationale bevoegdheid. Hij verzocht daarom dat de rechtbank zich onbevoegd verklaart. Peter Stassen bepleitte in de rechtbank dat de rechtbank in Leeuwarden wel degelijk rechtsmacht heeft om over Gates te oordelen. Gates werd daarbij door Peter Stassen neergezet als een terrorist die opereert in het kader van het internationale project COVID-19: The Great Reset.

Het door de rechter te wijzen vonnis in het incident zal bepalen of de bodemprocedure tegen Gates door kan gaan. Zo niet dan gaat de zaak tegen de overige gedaagden verder zonder hem. Geen van de overige gedaagden in de bodemprocedure heeft de bevoegdheid van de rechtbank te Leeuwarden bestreden.

Arno van Kessel sprak over de ‘preferente werkelijkheid’ die in de bodemprocedure verder aan de orde zal komen. Het geheel is tot op detail door iedereen te volgen.

De bewijzen bij de dagvaarding in de bodemprocedure (producties) staan hier:
https://rechtoprecht.online/

( De Rechtszaak / Bodemprocedure / II Productielijst )
https://rechtoprecht.online/productielijst-2

De ‘juridische conversatie’ in de incidentele procedure staat hier:
https://rechtoprecht.online/incident-gates/

De hoofdprocedure staat hier:
https://rechtoprecht.online/processtukken/

Bron: DVO Nieuws 


Het Andere Nieuws – The App

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 600! (Klik op de afbeelding)

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

https://friendsplaceinternational.com/hetanderenieuws


Nieuw! Jouw video op HAN? Dump hem hier -> https://t.me/dumpthevid

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

&

(Visited 1.207 times, 29 visits today)