Overige

Advocaat over de absurditeit van nu! Niels Vanaken bij wtmy!

WISE TO MEET YOU (WTMY!) in gesprek met ADVOCAAT NIELS VANAKEN! Een geweldig, diepgaand en ontzettend relevant gesprek voor iedereen over de maatregelen, injecties, nevenschade, politieke absurditeiten, misstanden, het schenden van de mensenrechten, belangenverstrengeling, dubieuze contracten en patenten, het toekomstbeeld van bepaalde machthebbers, het ter verantwoording roepen van de beleidsmakers en nog heel, heel veel meer! En dat allemaal vanuit zijn kijk op zaken als advocaat en specialist over rechtspraak!

Bekijk het hele interview. Je zult het niet snel vergeten. De onderwerpen en de inhoud zijn zeker niet altijd leuk om te horen en daarom is het volgens ons des te belangrijker om er in ieder geval kennis van te nemen. En om zelf over de besproken inhoud na te denken vanuit jouw eigen perceptie! Indien je geraakt of je zelfs beledigd voelt door de inhoud van het gesprek; weet dan dat het zeker niet onze bedoeling is geweest! Het is namelijk onze bedoeling om belangrijke onderwerpen te bespreken, openheid te geven over belangrijke zaken die spelen in de maatschappij en door het dialoog met elkaar aan te gaan; de verbinding te zoeken met elkaar! Want wij van Wise to Meet You geloven in een mooie samenleving.

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.037 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Advocaat over de absurditeit van nu! Niels Vanaken bij wtmy!
 1. Politici zitten zich al in te dekken voor wat komen gaat.
  Bijv. Klaver zet zich af dat tegen Fvd, dat deze zich zogenaamd niet houdt aan de code, en fvd niet meedoet zoals zij verwachten, terwijl dialoog in de gang van zaken niet eens plaatsvindt en daardoor onterecht uitgesloten wordt in debat hierover!

 2. Dank Heren !
  Door de “media ” is dit hele dictature proces mede geescaleerd. Hoe kun je als journalist jezelf in de ogen kijken. Ga je diep schamen ! Liever ZUIVER blijven dan heulen met het kwaad…zou je MANTRA moeten zijn…

  Ouders wordt AUB WAKKER …stop met je kinderen bloot te stellen aan ROTZOOI.! en mondkapjes. Spreek je school aan en stel ze VERANTWOORDELIJK !

  Mensen maak aan eenieder bekend als jezelf bijwerkingen hebt of je familie of vriendenen leg er een dossier van aan.. GEEF t door AUB zodat je omgeving WAKKER kan worden. Zo help je je medemens ondanks dat je er zelf helaas verrast/ingetuind bent.

  BLIJF ALERT met z’n allen en VERGEET NIET WAT DE OVERHEID JE met ANGSTTERREUR EN PSYCHO-OORLOGVOERING, POLARISATIE etc. AANGEDAAN HEEFT en STEM vooral NIET op de kwalijke grote partijen vd 2e kamer, die totaal niet jullie belangen vertegenwoordigen.
  STEUN de kleine partijen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen die een duidelijk GEZOND tegengeluid produceren !!

  Precies zeg met zn allen NEE… uitvoerders van deze kwalijke overheid AUB !!!
  En burgers STOP met TESTEN

 3. Voor zover mij bekend is nog nooit enig bewijs geleverd van het bestaan van enig. De vraag zou dan ook moeten zijn; Bestaan virussen uberhaupt wel ? Wellicht dat met het bekijken van deze film jullie een andere kijk krijgen op het fenomeen virussen. https://terrainthefilm.com/

 4. Prachtig gesprek. Volgt chronologisch de misdaden gedaan tegen de menselijkheid. Het einde is hoopgevend want dat er een andere samenleving moet komen is onvermijdelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.