Muziek

Als we ons verbinden winnen we – Can you feel it?

Vandaag zijn we er even niet, maar we hebben een mooie muzikale boodschap van hoop. Hou vol, can you feel it?

Steun de boeren!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 737 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Als we ons verbinden winnen we – Can you feel it?
 1. Oorlogsrecht Nu!
  ===============

  Onder een bezetting moet je zeer goed beseffen dat het vigerende recht oorlogsrecht is
  dat je als burgers moet toepassen op de bezetters en hun collaborateurs.

  In deze tijd betekent dat het uitschakelen van de Bilderbergers en de weffers en met name
  hun kopstukken Schwab, Kaag, Rutte en Oranjes!

  Geen leuke boodschap voor sukkels die met vlaggetjes zwaaiden naar een gouden koets en
  geloof hadden gehecht aan Klaas Knot en Rob Jetten van de BIS of een crimineel in de WHO.

 2. And:

  Can it be, do you hear, a new freedom song is ringing
  no more dark, no more fear, there’s a new day that is free
  something simple is the key, only love will set us free
  its so far, its so near, almost here
  something simple is the key, only love will set us free

  “Love Theme from Spartacus”
  https://youtu.be/71bPL-tUnAk

  En als je deze leest snap je misschien waarom als je energetisch jezelf niet loskoppelen van familiebanden want je bent je vader niet en je moeder niet en zeker niet het gedrag daarvan en dit in dit huidige leven overneemt en overbrengt is je hiervan distantiëren en niet continueren is afstand nemen veerman4 on Twitter: “Eugene Schwab was de vader van …https://twitter.com › veerman1955 › status
  12 aug. 2021 — Eugene Schwab was de vader van Klaus Schwab. Volop betrokken bij het Nazi-regime en zijn zoon wil de klus graag afmaken blijkbaar.
  klaus schwab vader van twitter.com

  Was de vader van Klaus Schwab een hoge nazi? – The …https://thefactclub.nl › digitaal › was-de-vader-van-klau…
  De vader van Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum die vaak opduikt in complottheorieën, was volgens berichten op sociale media een .. https://twitter.com/veerman1955/status/1425691911197765632

 3. Het grote onthullen en ontmaskeren gaat nu echt beginnen.

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. 

  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.

  Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke authoriteit en niet een authoriteit buiten ons. Een externe authoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt. 

  De leugens en verhalen in de buitenwereld doorzien is belangrijk. Maar dat is nog steeds niet het ware ontwaken. Het ware ontwaken laat ons de leugens en verhalen zien die wij onszelf vertellen. De constante gedachten-stroom in je hoofd waarvan we denken dat we dat zijn. Het hoofd dat ons van alles oplegt en dicteert. De verhalen die horen bij de persoon die je denkt te zijn. Nooit goed genoeg, niet sterk, mooi of krachtig, slachtoffer denken, het lukt me toch niet. Het ware ontwaken is het Licht van Bewustzijn schijnen op jezelf. De beweging naar binnen, niet naar buiten.

  Dit jaar is een periode spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op Liefde.
  Kies je vanuit  het hart?
  Blijf je trouw aan je innerlijke authoriteit?
  Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?
  Alle imperiums gebouwd op “het oude” zullen instorten.
  Je kunt je verzetten maar dan zul je ten onder gaan in de golf van positieve verandering die niet te stoppen is. 

  De apocalypse is ongelofelijk goed nieuws en geeft gouden kansen tot groei, vernieuwing en expansie.

  Ga voorbij de verhalen.

  Een illusie doorbreken die zij zelf hebben opgetuigd met eigen regels waar niemand om gevraagd heeft in een wereld die van ons allen is arrogantie ten top.

  We lopen helemaal weg voor een stelletje idioten die alleen maar mindcontrol willen, verschrikkelijk veel geld hieraan uitgeven en heel ons bestaan vernietigen en is hier niet voor bedoeld. Weten echt niet wat genieten is met wat al is…..en een History Repeat https://www.linkedin.com/posts/peter-j-merrick-6a87735_how-john-d-rockefeller-captured-the-media-ugcPost-6951587275315036160-8Se3?utm_source=linkedin_share&utm_medium=android_app

  Ik heb nog niet eens normaal kunnen leven de afgelopen 2 jaar door hen..https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/10/de-metaverse-de-ideale-leegheid/ daal eens dieper af in jezelf waar dit gedrag vandaan komt??? Je eigen land vernietigen – een bijzonder soort kwaad!!

  HERSENCONTROLE Lang geleden is er al gepland dat we thuis aan computers gekluisterd zouden leven in een Artificial Intelligence wereld.
  Het oude plan is om alle mensen te controleren via deze netwerken van het nieuw ingerichte die zij zelf hebben verzonnen….

  Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Nu -in coronatijd- komt het vooral van pas voor contact tracing en crowd control want je toch hem maar eens kwijt raken….terwijl wij niet uw zijn kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf.
  Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. 

  Old systems are going down everywhere if you look over the entire world right now.

  Ga door met de boerenprotesten, weerstand is de enige optie!

  De grote happening van de twintigste eeuw zal zich voltrekken als de mens komt tot het grote besef dat hijzelf een fantastisch wonder is dat er voor ieder mens een liefde geschreven staat in de zon, de maan, de sterren en in heel de natuur. Jij die “JIJ” wil zijn zonder opgelegd gedrag. There is Only One world. We the people

  The Earth is at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension. https://youtu.be/W6cTffuVyTQ

  De Staten verklaarden dat hun vorst, Filips II, deze vrijheden en rechten had geschonden en verklaarden hem vervallen van de troon. Voor de volgende koning???
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Plakkaat_van_Verlatinghe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.