Blckbx

blckbx today #62: Insecten eten voor klimaat | Soevereiniteit NL onder druk | Meer bijwerkingen ontdekt

Vrijdag 22 juli 2022

– De toekomst van ons eten: 3D geprint vlees en het eten van insecten, het ligt in lijn met de klimaatplannen van het World Economic Forum. Hoe werkt dit en wat is de rol van de Nederlandse stichting, het SDG (Sustainable Development Goals) House hierin? Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker legt het uit.

– Het Duitse ministerie van Volksgezondheid heeft afgelopen woensdag toegegeven dat 1 op de 5.000 coronaprikken leidt tot ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of overlijden. Onthullend, maar het sluit ook aan bij de zorgwekkende data die het Nederlandse Lareb blijkt te hebben. Zo bleek uit een recente publicatie van WOB-documenten.

– Het ministerie van Financiën acht de stikstofdoelen voor de landbouw onnodig hoog, maar vreest tegelijkertijd vervolgstappen van de EU. Hoe zit het met onze soevereiniteit ten opzichte van de EU, de VN en het World Economic Forum? Igor van Kaam dook er in.

– Uitgelichte artikelen van De Andere Krant Desk: Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker, NLP-deskundige Igor van Kaam en redacteur David Boerstra

Presentatie: Sanae Orchi

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 863 times, 1 visits today)
3 thoughts on “blckbx today #62: Insecten eten voor klimaat | Soevereiniteit NL onder druk | Meer bijwerkingen ontdekt
 1. Kunstvlees voor de Vos en de Wolf?
  Wolf eet schaap
  Vos eet kip

 2. Het lijkt er telkens op alsof ‘we’ er telkens moeten achter komen dat ‘het’ niet klopt. Ga alsjeblieft een niveau hoger in jullie onderzoek en in jullie commentaar. Hadden artsen dit allemaal moeten weten? Vraag je eerder af waarom artsen ongezien meedoen. Had ‘de overheid’ (MSM) iedereen correct moeten informeren? Vraag je eerder af wat de doelstellingen van de overheid zijn. Stikstof, CO2, QR-code, zo meteen Apenpokkenvirus. En jullie je telkens maar afvragen hoe dat nou komt. En waarom niemand dat wist. En waarom niemand wat met de ervaringscijfers doet. Je kunt elke dag meer dan een uur besteden aan dingen die niet kloppen. Je kunt ook één keer per week een uur besteden aan wat er op hoger niveau aan de hand is. En hoe regeringen uitvoerders zijn. En artsen. En universiteiten, noem maar op. Vermakelijk om te zien dat jullie elke keer aantonen dat dingen niet kloppen. Probeer eens vanuit een hoger perspectief te kijken hoe en waarom er gebeurt wat er gebeurt. En om DIE reden aan de kijker uit te leggen, waarom het LOGISCH is dat dingen ‘niet kloppen’. Probeer verbanden te leggen tussen alle dingen die gebeuren. Zoek alsjeblieft de logica op hoger niveau. En beperk je visie niet tot Nederland, dat niet meer dan een speldenprik is op de wereldbol. Ik wens jullie veel wijsheid.

 3. Off topic:

  Is het mogelijk om het filmpje zo te maken, dat je 5 sec. kunt terugspoelen of vooruit!?
  Nu spring ie ongeveer 2 a 3 min terug of vooruit.
  Dank u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *