Blckbx

blckbx today: zorgelijke trend oversterfte | Ursula’s EUtopie | middenklasse aan de staatssteun?

Woensdag 31 augustus 2022

-Huisartsen zullen binnenkort weer starten met nieuwe corona-vaccinatierondes maar dokter Felix van der Wissel heeft daar bezwaar tegen en niet zonder reden. Vaccinoloog Professor Theo Schetters ziet namelijk een zorgelijk trend qua oversterfte maar daarmee is nog niets bewezen. Het vraagt vooral om nader onderzoek en terughoudendheid, aldus van der Wissel die vanavond motiveert hoe de Eed van Hypocrates bij hem in het geding is.

– Gisteren eindigde het Bled Strategic Forum waar ook Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie een speech gaf die de wenkbrauwen van menigeen deed fronzen. Zo sprak ze over blackmail, chantage, daar waar we eerder spraken over vraag en aanbod, noemt ze nu ook China een vijand en galmde het nieuwe mantra “rule based order” weer door de zaal. Welke koers vaart Von der Leyen of beter gezegd de EU? Bas Reinierse analyseerde de speech en schijnt zijn licht op de zaak.

– Er is een akkoord rondom de begroting van 2023 die op Prinsjesdag zal worden gepresenteerd. Rutte en Kaag spreken over een mooi pakket maar hoe mooi is het, nu naast minima ook middeninkomens afhankelijk worden van staatssteun om in hun eerste levensbehoeftes te voorzien. Wat wil de overheid hiervoor terug? Sietske Bergsma dook erin.

Desk: Huisarts Felix van der Wissel, publicist Sietske Bergsma en redacteur Bas Reijnierse

Presentatie: Anne Willemsen

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 557 times, 1 visits today)
5 thoughts on “blckbx today: zorgelijke trend oversterfte | Ursula’s EUtopie | middenklasse aan de staatssteun?
 1. Ursula von der Leyen, feitelijk familie is van koningin Elizabeth II. Het huis Saksen-Coburg en Gotha (Saksen-Coburg-Gotha) is een van oorsprong Duitse dynastie waarvan leden over verschillende Europese
landen heersten. De dynastie ontstond uit het hertogelijke huis Saksen-Coburg-Saalfeld (uit het huis Wettin), dat in 1826 het dubbelhertogdom Saksen-Coburg en Gotha in bezit kreeg. Telgen uit dit geslacht kregen in de 19e eeuw verschillende andere landen in handen. In 1917 veranderde koning George V de naam van het Britse
koningshuis in Windsor. De Britten zijn hierdoor vergeten dat ze heimelijk door een Duits koningshuis geregeerd worden (net als Nederland).

  Een weetje en lang geldeden al beklijfd. Ook deze club werkt zoals gezegd mee aan het tot stand komen van de Nieuwe Wereld Orde. In 1873 schreef Mazzini, het hoofd van de vrijmetselarij in Italië, een brief waarin hij het plan uiteenzette, hoe niet alleen Europa maar de gehele wereld bevrijd moest worden van het christendom om vervolgens een rijk op te zetten waarin elk volk onder de “verlichte” dictatuur van Lucifer gebracht zou worden. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

 2. Artsen zoals van der Wissel hadden in den beginne al kunnen weten welke bijwerkingen de gentherapie prikken opleveren. Hij is nota bene arts en een groot deel van de gevaarlijke bijwerkingen stonden al in de bijsluiters van Big Pharma. Alleen de lange termijn bijwerkingen zijn nog niet geheel bekend. Zijn klanten zouden toch mogen uitgaan van zijn kennis over de prikjes. Zelfs mensen zonder medische achtergrond wisten al dat de prikken gevaarlijke bijwerkingen hebben. Gelukkig is er bij een aantal artsen voortschrijdend inzicht opgetreden.

 3. Dat is typerend voor de Nederlander, eerst nog alles proberen om eruit te komen. Ik begrijp de boeren vad FDF en Agractie wel maar ze kunnen en konden weten dat het allemaal niks uit zou halen. Zo heeft deze fake-regering toch weer tijd zien te rekken. Ik denk en hoop dat onze boeren met steun van het volk de acties nu keihard tot op het bot gaan voortzetten. Boeren en het Volk, laat jullie niet kisten en de beuk erin en haal jullie verloren tijd tiendubbel weer in.

 4. In 1773, dus 100 jaar geleden voor Mazzini, begon Mayer Amschel Bauer de Illuminatie, Adam Weishaupt registreerde dit in 1778. Daar is de ellende begonnen.
  De vader van M.A.B had een huis waar je dingen kon belenen “Das Rote Schild”. Daar kon dus toen al geld worden uitgeleend wat er niet was en daarover werd rente berekend.
  De banken functioneren nog steeds zo.
  Van de Kharzaren en Jezuiëten weten we intussen ook genoeg.
  Ik geniet trouwens van uw kennis van de geschiedenis, veel wist ik al maar ook over de vrijmetselarij heb ik veel gelezen.
  Ik ben blij met uw kennis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *