Alternatief tv

Brief van het Museumplein aan Burgemeester Halsema – Ab Gietelink

U bent ergens verkeerd afgeslagen, mevrouw Halsema. Wat is er met U gebeurd? Hoe heeft U zichzelf van de Jeanne d’Arc van de linkse beweging getransformeerd tot de meest gehate vrouw van Amsterdam, die alles waar ze voor leek te staan offert op het altaar van angst en IC? U bent de vrouwelijke mascotte van de nieuwe, rigide en blinde bestuurscultuur op basis van harde repressie en politiegeweld.

 

Bron: https://www.alternatief.tv/

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.018 times, 1 visits today)
9 thoughts on “Brief van het Museumplein aan Burgemeester Halsema – Ab Gietelink
  1. Strategich is het van groot belang de vaccinlijnen naar de jongeren toe te saboteren.
   Fysiek en organisatorisch.

 1. Unter Führer Halsema heeft juridisch bindende contracten gesloten met het public/private fascisme belichaamd binnen het WEF. Je mag erop rekenen dat het een lastige zal worden zich hieraan te ontrekken. Zoals voor veel politieke wanprestatie en misdaadplegers is een weg terug niet meer mogelijk. Hoe graag ze dat zouden willen. Het gaat niet meer. We beleven het onvermijdelijke einde van Halsema en haar medecompanen binnen de corporatie der Nederlanden. Hoeveel tijd hun nog resteerd weet ik niet maar er zijn aanwijzingen dat ze 1 Januari 2023 niet meer zullen halen. Mijn hoop laat het op de helft van dit jaar gebeuren. Het is goed geweest.

  1. Wat zal het gekke wijf piepen als zwitserse jongeren Klaus Schwab als misdadiger uit zijn stulpje sleuren en goed voorbereid
   op een geheim adres vast zetten in afwachting van een burgertribunaal.

   Landverraders gaan er aan en worden soms gelyncht zoals de dictators in Roemenie.

  2. Zulke contracten zijn ook de basis voor vervolging van de Halsema’s.
   Alleen als heel juridisch-bestuurlijk Nederland wef-adept is dan rest
   alleen nog de ondergrondse.

   Lijkt er nu er op dat het daar naar toe gaat. Velen in het internationale verzet
   vindt je voorlopig dan ook niet meer op het gewone net.

 2. Geen brieven aan weffers/massamoordenaars/psychopaten/tuig van de richel!

  bewaar uw energie s.v.p. voor strafrechtelijke actie/vragen om het Godsoordeel van alle a.s. Hadesbewoners/afzettingsprocedures tegen wie op de zwarte lijst staan.

 3. Godsoordeel??? Waar was dat toen de Joden werden vergast? Nu wereldwijd GENOCIDE op gewone mensen & men laat de bezetters al twee jaar onverstoord hun gang gaan!

 4. Burgers met een beetje moed worden om kulredenen weer prompt vastgezet, zo verging het ook in nsbnederland ten tijde van de oorlog, mijn vader zaliger was er zelf getuige van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.