Overige

Compilatie demonstratie Rotterdam 6-2-2022

De demonstratie van Samen voor Nederland van zondag 6 februari in Rotterdam is, mede dankzij de stakende politie en Romeo’s, gemoedelijk en zonder incidenten verlopen. De sfeer zat er goed in en ook de weergoden waren de ruim 20.000 demonstranten goed gezind. Ondanks de slechte voorspellingen bleef het grotendeels droog.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

 

(Visited 1.679 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Compilatie demonstratie Rotterdam 6-2-2022
 1. Dit komt nog niet in de buurt van het burgerarrest/de politiearrestatie van club rutte.
  In Nieuw Zeeland gaat dat anders.

  Let u vooral op de recente uitspraken van dr Astrid Stuckelberger: op 1 mei wil de who (= de wereldregering) starten. De versoepelingen van nu strooien ons zand in de ogen.

  1. Klopt, dat is ook helemaal niet de bedoeling van de demonstraties. En zo zal het ook nooit gebeuren. Internationale arrestatiebevelen zullen er moeten komen. Dat zal vast niet in Nederland van start gaan. Ik denk eerder in Zwitserland.

   Er moest sowieso eerst iets op Europees niveau gebeuren voordat Rutte & co kan worden opgepakt. Ik weet niet meer precies wat maar Jeroen Pols heeft het er over gehad. De wereldreging wil vast graag in mei starten maar dan zal er wel even voor die tijd een kernoorlog oid moeten losbarsten. Kan natuurlijk maar ik zie het nog niet zo snel gebeuren.

 2. Punt achter demonstraties zetten die al twee jaar effectloos waren? Is dat zo moeilijk om niet in staatisme te trappen? Je kan beter niets doen dan die zinloze straatloperij voor dat politiek tuig, want dat is ook in de pas lopen van BEZETTERS!

  1. Jaja, en wat jij doet heeft zeker wel zin. Een beetje als een psychopaat op elk bericht dat op deze site verschijnt reageren met nutteloze onzin opmerkingen.

 3. demonstraties hebben wel degelijk nut, want hoe meer er overal in het land plaats vinden, hoe meer andersdenkende zich wellicht zullen gaan afvragen wat er nu eigenlijk aan de hand is en geinformeerd willen worden etc etc.

  Dus DANK aan alle demonstranten !

  1. Tja de gene die constant roepen dat demonstreren geen zin heeft, en tevens verkapt oproepen tot geweld zijn waarschijnlijk de ‘loose cannons’ waar Willem het al over had in een artikel over gecontroleerde oppositie. Een soort online Romeo’s.

   Iedereen met een beetje gezond verstand begrijpt wel waarom deze demonstraties zo belangrijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.