Overige

De Spoedwet door de Kleine Activist

Mijn naam is Isa Kriens en ik sta niet achter het huidige beleid dat wordt gevoerd. De maatregelen richten veel meer schade aan dan dat ze voorkomen. Ook voor de toekomst. We leven in een tijd waarin knuffelen is verboden en groepsvorming koste wat kost moet worden vermeden. Ik geloof daar niet in. Wij hebben elkaars aanwezigheid en aanraking juist nodig. Het zijn basisbehoeften. Het is onmisbaar.

(Visited 472 times, 1 visits today)
3 thoughts on “De Spoedwet door de Kleine Activist
  1. Dit gaat allemaal veel te ver. Ook World War C op Rumble is heel confronterend. Ik denk dat het nog veel erger gaat worden. Daarom hoop ik dat er zondag velen met mij op de Dam zullen zijn om ons te laten horen. Voor wat dat waard is… Bedankt voor je informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.