Café Weltschmerz

De vonk in het kruidvat – Shohreh Feshtali, Alexander Walraven en Niek Rogger

Alexander Walraven en Niek Roggen zijn bestuursleden van het Nederlandse Teleartsen Genootschap. “Wij willen mensen beter maken en worden daarvoor gestraft.”

Alle artsen die bewezen, goed werkende, goedkope en veilige Corona behandelingen voorschrijven en daarbij afwijken van de dure en inefficiënte behandelprotocollen van de overheid worden zeer zwaar beboet. Inmiddels hebben artsen boetes gekregen voor meer dan 30.000 Euro. De boetes beginnen bij 5.000 Euro en bij herhaling worden deze verdubbeld. Uiteindelijk kan dit oplopen tot 150.000 Euro, waarna de arts zijn beroep niet meer mag uitoefenen. Inmiddels is ook (internationaal) gebleken dat de behandelingen van deze artsen zeer effectief, goedkoop en veilig tot een snellere genezing leiden met minder langdurige zorg. Deze snelgroeiende groep zorgprofessionals hebben onze steun hard nodig.

Dat bij de maatregelen van onze overheid niet de volksgezondheid centraal staat, maar politieke overwegingen, lijkt evident.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 936 times, 1 visits today)
2 thoughts on “De vonk in het kruidvat – Shohreh Feshtali, Alexander Walraven en Niek Rogger
 1. Snelle goedkope oplossingen en het waarborgen van een veilige gezondheidszorg is niet het plan. Het plan is vaccineren vanaf het begin. Om dit plan uit te voeren werd een schijn pandemie georganiseerd. De grootste psy-op ooit uitgevoerd met een voorbereiding die over meerdere decennia loopt in het geheim. Roadmap to vaccination 2018 European Union. Grootse misdaad in de geschiedenis van de mensheid.

 2. Zolang ze protocol volgen, interesseert de who niet hoeveel er doodgaan aan die fakebehandelingen.
  Rob Elens, huisarts, heeft van begin af aan zijn eigen richtlijn gevolgd en met relatief weinig sterfgevallen.
  Conclusie: we moeten als de weerlicht loskomen van de who met tedros als een zeer twijfelachtige voorzitter, die riekt naar onmenswaardige toestanden gesteund door de pharma-maffia.
  Als zorgverlener kampte collega’s al voor 2000 met zulke toestanden, die deze protocollen met zich meenemen?
  Verwacht zelfs dat hcq en evermectine juist deze spike eiwitten aanpakt? Dat juist levens redt?
  Bezie uw richtlijn en met dat ga ik voortijdig deze medicatie innemen, mijn dank hiervoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *