4 thoughts on “Demonstreren is géén gunst, maar een grondrecht! – Jeroen Pols en Maria-Louise Genet
 1. Jeroen Pols en Maria-Louise Genet

  Man en vrouw voor VRIJHEID!

  Hulde,

  ing. J.O. Dekker

 2. Dank lieve mensen voor al dat werk!!!
  Exact als je knuppels nodig hebt om VREDIGE demonstraties te bestrijden is er iets GOED MIS !!!
  Als je ONZE GRONDRECHTEN gaat inperken ben je GOED ZIEK….. OVERHEID en
  RECHTSPRAAK !!!! Dit is pure DICTATUUR overheid… Wanneer gaan jullie ECHT NADENKEN wat jullie aan t doen zijn ????Wanneer worden jullie WAKKER en laat je je niet meer meeslepen en heb je de MOED mensen bij de overheid om te zeggen …. STOP TOT HIER EN NIET VERDER. IK LOOP NIET MEER IN DE PAS MET JULLIE !! Als we ALLEMAAL NEE zeggen tegen het kwaad kan de overheid NIETS BEGINNEN……….
  Jullie gaan t NIET redden….overheid. De processen zijn al begonnen…….!!
  En mensen bij die HYPOCRIETE mainstream MEDIA heb de MOED er uit te stappen…hoe kun je dit rijmen met je ZUIVERE geweten..
  De geschiedenis wijst telkens weer uit HET GOEDE OVERWINT ALTIJD het kwade…!!!

  Laten we ALLEMAAL PROTESTEREN door bij de gemeenteraadsverkiezingen alleen op de PARTIJ VOOR DE VRIJHEID of op FORUM VOOR DEMOCRATIE te stemmen. De rest heeft bewezen geen knip voor de neus waard te zijn …….

 3. Jullie onderzoek en presentatie is van ongelooflijk belang. Echter, iedere keer dat ik jullie uitzendingen zie bekruipt me het gevoel dat het zinloos is de onrechtmatigheid van het overheidsbeleid aan te kaarten als keer op keer blijkt dat de rechterlijke macht volslagen gecorrumpeerd is en je bijgevolg je gelijk niet zal krijgen. Na de verkiezingen worden de maatregelen weer aangescherpt, mogelijk op grond van een nieuwe verzonnen pandemie. Deze heeft visionair Bill Gates al aangekondigd. Het volk is bang en neurotisch gemaakt en kijkt niet verder dan het NOS journaal waar ze uit opmaken dat Rutte toch wel een sterke leider is in moeilijke tijden. Wat kunnen we nog doen om het tij te keren?

 4. Proportioneel geweld en de knuppel over de rot kop van Klaus Schwab en uiteraard de kabinetsleden als landverraders!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *