Overige

Docu: Stew Peters Watch the water – Engels gesproken

Het Latijnse woord “virus” betekent vergif. Dr. Ardis legt een verband tussen de “pandemie” en slangengif. Dit is niet van gisteren, bedrijven als Moderna, Pfizer en het Amerikaanse ministerie van Defensie zijn al decennia bezig met de voorbereiding van de massale vergiftiging van de mensheid met het perfecte biowapen: slangengif. Het mRNA in de “vaccins” is gebaseerd op het DNA van Cobra-gif.

Op 21 januari 2022 heeft het Amerikaanse FDA een decreet uitgevaardigd waarin is verordonneerd dat het enige medicijn wat tegen COVID-19 mag worden gebruikt Remdesivir® is. Alle andere werkende niet-gepatenteerde medicijnen of middelen zijn verboden: Ivermectine, Hydroxychloroquine, Quercetine, N-Acetylcysteïne, Zink, Koper, Nicotine, etc. Het gepatenteerde Remdesivir® wordt als enig probaat middel voorgeschreven en is gebaseerd op het gif van de Koningscobra, een beschermde diersoort, welke voornamelijk voorkomt in Zuid-Oost Azië.

Gedeelte van deze tekst is afkomstig van het artikel van: Herstel de republiek. Wij raden jullie aan het gehele artikel te lezen, dat doet u hier:

WATCH THE WATER! COVID-19 is slangengif

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.534 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Docu: Stew Peters Watch the water – Engels gesproken
 1. SPECIALE AANBIEDING!

  Dit is geen docu.

  Dit is een interview in een wachtruimte van een begrafenisonderneming ofzo…
  In begrafenispakken met een dramatisch muziekje op de achtergrond.

  Een ratjetoe van feitjes op een onruststokende wijze gebracht door een paar angstondernemers

  Koop nu gauw van of via ze dan krijg je korting!

  Fuck this!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.