Overige

Dr. Devara Davis verteld de waarheid rondom Mobiele telefoons en Draadloze netwerken [2019] – Nederlands ondertiteld

 

Dr. Devara Davis legt het gevaar uit rond de nooit geteste hoge frequenties, die toegepast worden voor mobiele telefoons, dect telefoons, baby phones, WiFi en nog meer. Miljarden apparaten worden toegepast en het worden er elke dag meer, zeker nu met het “Internet der Dingen” IOT en de door het WEF zo gewenste “Internet van Mensen” IOB om van alle Europeanen Trans Humans te maken, terwijl de schade aan mens en dier, eigenlijk de complete flora en fauna NIET ONDERZOCHT IS.

Wij mensen spelen Russisch Roulette met het leven op deze planeet, zonder ons met de consequenties bezig te willen houden.
De regeringen doen er alles aan om vooral zich NIET bezig te houden met of zich te verantwoorden voor dit vraagstuk: zij willen 5G voor Crowd Control en Surveillance, tegen èlke prijs!
Monika Keijzer: “5G is voor Corwd Control en Surveillance, niet voor de LEUK !”
Zonder 5G valt hun QR-code, hun digitale paspoort, de MAC-code die elk menselijk lichaam moét gaan krijgen ( oormerk als vee ) en hun op géén enkele tegenwaarde gebouwde Digitale Systeem-bankgeld in duigen.

Je hoeft geen helderziende te zijn dat dat sowieso gebeurt. Prof. McCune van de TUDelft heeft al aangegeven dat het huidige 5G-netwerk 99% verspeeld aan warmte, terwijl er maar 1% aan dataverkeer overblijft. In de toekomst is misschien op z’n best 10% rendement haalbaar, maar niet meer. We maken van onze leefomgeving dus één gróte magnetron! Geen wonder dat de Aarde opwarmt. Denk daar maar eens over na!

Bron: https://www.bitchute.com/channel/kLJFF741te89/

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.081 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Dr. Devara Davis verteld de waarheid rondom Mobiele telefoons en Draadloze netwerken [2019] – Nederlands ondertiteld
 1. Zeer heldere uitleg.
  Vond het altijd al merkwaardig prof McCune totaal wordt genegeerd.

  Gelukkig kun je met zelfgebouwde EMP-apparaten 5G op afstand uitschakelen
  en met drones bereik je ieder 5G-kastje. Daar werken we thans hard aan in
  OCCAM.

 2. Vergeet de witte kastjes die in Smart City’s gesignaleerd worden niet.
  Iemand op YT die daar veel van weet (Het was Braxman geloof ik) zei dat op dit moment nog niet werkelijk 5G gebruikt wordt.
  Ik snap ook best waarom.
  Alles is nog niet op zijn plek, zoals de “vaccinaties”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *