Overige

Kindermisbruik en moord door de elite van de wereld, let op; schokkende beelden! – Nederlands ondertiteld

Deze video begint nog rustig en overzichtelijk met vragen en feiten. Naar het einde toe wordt het verhaal als ook het beeld meer dan heftig. De actieve politiek probeert dit verhaal al jaren te begraven ook al zijn er al verschillende rechtzaken over geweest en is het duidelijk dat de top van justitie in een enorme pedofiele affaire verwikkeld zit die zijn weerga niet kent. In 15 minuten wordt bij de kijker een kap van het hoofd getrokken die de argeloze burger niet ziet aankomen. Mensen zoals Joris Demmink (hoogste ambtenaar na de minister bij justitie) worden al jaren verdacht, maar naast hun staan ook vele anderen waarvan de slachtoffers zonder dat die elkaar kennen over en over vertellen dat ze in deze zaken verwikkeld zijn. Wat justitie wil is een zoveelste onderzoek doen wat zij controleren en daarmee voorkomen dat de feiten aan het licht komen. De slachtoffers willen dat niet en daar vragen de alternatieve media nu gezamenlijk aandacht voor.

(Visited 14.014 times, 1 visits today)
9 thoughts on “Kindermisbruik en moord door de elite van de wereld, let op; schokkende beelden! – Nederlands ondertiteld
 1. Joris Demmink is een kindermisbruiker. Hij alleen vrijgekomen omdat
  zaak in mijn land verjaard is.

  Veel kinder nog met wraak rondlopen. Waarom nog vrij die man?
  Kan nooit verjaren!

 2. 14:40 het wereldwijde netwerk dat verantwoordelijk
  is voor deze afschuwelijke misdaden tegen kinderen
  is hetzelfde netwerk dat voorstander is van
  verplichte vaccinaties …

  deze vermelding legt een direkte link naar de aanklacht
  van Joost Knevel tegen het monster jaap van dissel,
  die naast kindermoord zijn trauma based mind control aktiviteiten
  middels het omt op gans het neerlands volk toepast …
  deze duivelse krimineel wordt hoog gewaardeerd
  door politiek (de rotte rat rutte) en justitietuig …
  met als gevolg, dat Joost Knevel al bijna een jaar cellulair is ingesloten …
  evenals Wouter Raatgever en Micha Kat, die Joost bijstonden
  de misdadige praktijken van het onmens van dissel wereldkundig te maken …

  prijs me gelukkig, dat ik bij de karmiese afrekening van van dissel niet in zijn schoenen sta

 3. Het ronde Huis van de Oranjes zinkt er bij in het niet!

  Ook toen werden rechters ook zo in de hand gehouden.

 4. In de Tweede Wereldoorlog was het verzet vaak succesvol in het omleggen van nazi-smeerlappen. Dit ongedierte mag van mij ook vogelvrij op straat rondlopen en afgeknald worden.

 5. Vele zaken worden/werden afgekocht. Zo ben ik van mening dat de commissie Deetman niet in het leven is geroepen op de seksueel misbruik binnen de RK te onderzoeken maar om de kinderbescherming uit de wind te houden.

  1. Dat zou kunnen.

   Maar anderszins is het wel zo, dat het de jezuïeten generaal is, die aan de touwtjes trekt. Wim Deetman is Gereformeerd, dus heeft alle reden om zoiets te onderzoeken vanuit zijn eigen levensbeschouwing.

   Nu weet ik, dat katholieke en gereformeerde theologie elkaar niet meer in de weg loopt. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1925, de nacht van Kersten. Maar de reputatie van de katholieke kerk, liep natuurlijk wel wat schade op, door de Deetman Commissie.

 6. Het staatisme gaat de eigen rommel nooit opruimen, dat ene partijke kan binnen dat corrupt systeem nix wijzigen! Dat weten ze best zelf, toch zitten ze in dat systeem zinloos bezig, dat is ook misleiding om weer op dat staatisme te doen gaan stemmen! Zie YT zoekmachine, Larken Rose? Of kijk ook een bij burgerfront.nl? Deze raden geen stemmen op dat corrupt systeem aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.