Café Weltschmerz

Erick Overveen – Delirium?! | Boeken die u niet mag lezen

Paul Cliteur gaat in gesprek met Erick Overveen over zijn boek Delirium.

Delirium van Erick Overveen, pseudoniem voor Erik Geurten, gaat over Arturo Mulder, een 32-jarige intellectueel, schrijver, getroebleerd avonturier, minnaar en op verdenking van fraude geïnterneerde verteller. Mulder onthult ons het verhaal van zijn verloren liefde, Luna van Bohemen. Hij doet dat tegen de achtergrond van een verblijf in de gevangenis waarbij een prachtig beeld wordt geschetst van een groep gevangenen die de grote maatschappelijke problemen bespreken in de Nederlandse samenleving. Met een belangrijke plaats voor de moord op Van Gogh (2004), het Nederlandse 9/11.

Meer over het boek staat hier: Cliteur, Paul, “Een fascinerend boek: Delirium van Erick Overveen”, in: Doorbraak 7-9-2022: [https://doorbraak.be/recensies/een-fascinerend-boek/](https://doorbraak.be/recensies/een-fascinerend-boek/ “‌”)

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 408 times, 1 visits today)
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *