Blckbx

GGD reageert op docu: Undercover bij de GGD – Interview met de makers…

Gisteren ging de documentaire ”Undercover bij de GGD”  in première op YouTube, waarbij vaccinatiemisstanden met verborgen camera in beeld werden gebracht. GGD GHOR kwam dezelfde dag nog met een officiële reactie met daarin weinig introspectie (lees de reactie van de GGD: https://ggdghor.nl/actueel-bericht/reactie/). De filmmakers zouden GGD-medewerkers met deze documentaire onterecht in een kwaad daglicht zetten en hen tot doelwit maken. Er zou geknipt en geplakt zijn in de beelden en daarmee zou een onjuiste verbeelding van de werkelijkheid zijn geschetst.

Reactie GGD
Programmamaker Flavio Pasquino sprak met de GGD en hun reactie was even opmerkelijk als hun eerdere reactie. Maar in deze uitzending spreekt hij ook met de makers en hoofdpersonen in de docu, kamerlid Gideon van Meijeren, journaliste Sietske Bergsma en huisarts Frank Roodenburg. De film werd binnen 24 uur al ruim 230.000 keer bekeken en zal zeer waarschijnlijk nog veel stof zal doen opwaaien over het reilen en zeilen binnen de GGD en belangrijker nog, het uiterst gevoelige vraagstuk rondom het vaccineren van kinderen.

Tweede Kamerdebat
Tweede kamerlid Van Meijeren gaf in de uitzending aan volgende week een debat te willen aanvragen met de Minister-President en de Minister van VWS, Ernst Kuipers. “Ik denk dat de mensen dit allemaal gaan zien en ook opheldering willen. Dat zal op enig moment toch wel moeten”, zei journaliste en jurist Sietske Bergsma in de opening van het programma, bij blckbx.tv.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.511 times, 1 visits today)
6 thoughts on “GGD reageert op docu: Undercover bij de GGD – Interview met de makers…
 1. Gideon Sytske en Frank en Flavio jullie zijn KANJERS !!! Dank voor al het werk.

  Schame on you GGD , werkelijk onvoorstelbaar zoals jullie op je website reageert!!!Hoe ver kun je geestelijk afglijden……

 2. Geweldige actie! En nu hebben we meteen een beeld van hoe het er bij vaccinaties van volwassenen ongetwijfeld ook aan toegaat. “In de rij staan, en prik maar raak voor een knaak”. Niet dat ik er verbaasd over ben overigens. GGD is in dezen niets meer dan een tool in dienst van de Pharma. BIZAR.

 3. Goede mensen worden makkelijk slechte mensen in de juiste omstandigheden als zij moreel niet sterk zijn.
  De nazi’s waren ook niet allemaal slechte mensen vóór de oorlog.

 4. Ik kan uit al dit concluderen dat de GGD gewoon opdracht kreeg om kost wat kost kinderen te ‘prikken’.
  Net zoals de politie opdracht kreeg om ‘wappies’ in elkaar te slaan.
  De overheid liegt constant. Als er enige introspectie was dan was alles allang voorbij en waren we terug naar normaal.
  Het is gewoon een oorlog, en vaccins zijn het wapen.
  Natuurlijk is dit dagelijkse praktijk in alle priklocaties.
  Rutte, de Jonge, en Kuipers liegen en hebben de hele tijd gelogen, dus wat verwacht je dan?
  Dat alleen de top liegt?

 5. Onzin, we zijn al twee jaar bezet! Bezetters dienen opgeruimd te worden! Als men zo doorgaat met zevermeningen zonder de juiste conclusies te WILLEN trekken, roept men het toch maar zelf over zich af! Als men echt terug vrij wil worden, zal men toch moeten stoppen met het zinloos gezever!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.