Overige

Heeft Oekraïne VS HIMARS-raketten afgevuurd op burgers in Donetsk?

Oekraïne heeft naar verluidt een door de VS geleverde HiMARS-raket afgevuurd op een civiel flatgebouw in de Kuibishevsky-regio Donetsk.
Russische en DPR-troepen beschuldigen Oekraïne van het afvuren van door de VS geleverde HiMARS-raket op een civiel flatgebouw in de Kuibishevsky-regio Donetsk.
In dit verslag waren we gisteren op de plaats van de aanslag.

Het M142 High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS) is een lichte meervoudige raketwerper ontwikkeld in de late jaren 1990 voor het Amerikaanse leger, gemonteerd op een standaard Army M1140 vrachtwagenframe

De HIMARS draagt zes raketten of één MGM-140 ATACMS-raket op de nieuwe Family of Medium Tactical Vehicles (FMTV) vijftons truck van het Amerikaanse leger en kan de hele Multiple Launch Rocket System Family of Munitions (MFOM) lanceren. HIMARS munitie is uitwisselbaar met de MLRS M270A1; het is echter slechts in staat om één pod te dragen in plaats van de standaard twee voor de M270- en A1-varianten.
Minstens 4 zijn door de VS aan Oekraïne gegeven.
Het is onduidelijk of ze nog in gebruik zijn, maar deze aanval werd gedaan door iets dat niet uit de Oekraïne, Rusland of de USSR lijkt te zijn

Patrick steunen? https://www.buymeacoffee.com/PLnewstoday

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 768 times, 1 visits today)
9 thoughts on “Heeft Oekraïne VS HIMARS-raketten afgevuurd op burgers in Donetsk?
 1. Verontrustend nieuws gisteren bij de BBC: twee Britse mannen die vanwege hun relatie met hun Oekraiense partners in Oekraine wonen, dreigen door Rusland ge-executeerd te worden omdat ze door de Russen als huursoldaten worden gezien.
  Ook daar moet iets aan gedaan worden!

  1. Hadden ze bijtijds de russiche kant gekozen, dan was ze dat bespaard gebleven. Triest, mogelijk schuldig of niet?
   De russen pakken toch alleen maar lui die ze in de strijd tegen komen en dat zijn niet afzijdigen!
   Zo zullen nog heel wat fransen ‘raadgevers’ de dood vinden!

   Rutte en Olongren zitten voorlopig nog te ver weg; Jammer!

   1. U las het bericht niet goed: vanwege hun relatie met hun verloofdes in Oekraine waren ze daar al langere tijd, met huwelijksplannen. Ze zijn beslist GEEN huursoldaten……….

    Verder: goed nieuws over NL staat nu op https://citizens.news/631696.html (naturalnews.com)
    Citaat: Jetten gaat, na Dld, over op kolen. M.a.w. het klimaat-scenario gaat hiermee in rook op (letterlijk en figuurlijk)

    En via Wochenblick.at: vaccinplicht Oostenrijk afgeschaft …….. (vandaag)

 2. Al die kamerleden die voor Zelensky zijn, zo snel mogelijk uitleveren aan Rusland. Helaas nog een droom!

  1. De volgorde is: aangifte, aanklacht, rechtzaak en dan eventueel uitlevering.
   Een beetje ing. zou dat toch moeten weten…

 3. De mens heeft zijn nageslacht volledig uit handen gegeven aan onvoorstelbaar misdadige wetenschappen en politici, maar ook zichzelf.
  Waar politici schreeuwen dat de wereld overbevolkt is en tegen een enorme prijs toch kunstmatig geproduceerde kinderen aanbiedt, bent u als doorgewinterde consument niet in staat te begrijpen dat het hele IVF gebeuren één groot afschuwelijk experiment is.
  Een experiment dat leid tot de vordering uw lichaam en psyche hetgeen nu al goeddeels het geval is en gevolgd zal worden door het vorderen van uw woning.
  Zo wreekt zich uw nalatigheid en tolerantie met de ontwaarding van uw eigen bestaan onder leiding van massamedia en politici.
  U wordt misleid door het zogenaamde ANDERE NIEUWS dat de enorme beerput die het fundament van de Great Reset is, behouden wil.
  Het ANDERE NIEUWS is in het leven geroepen om de ‘wakkere’ geesten op het internet te vangen en weg te houden van zogenaamde zwangerschapsafbreking.
  Een wet die de naam draagt van het GEVOLG van van wat ze werkelijk BEOOGD.
  Als de machthebbers tolereren dat u in 50 jaar tijd anderhalf miljard ongeborenen naar de slachtbank breng louter omwille hun populariteit dan zijn ze tot alles in staat.

 4. Het kolennieuws mag kennelijk nog niet gepubliceerd worden op het msm-journaal.

  Deze site heeft dus voor NL de primeur!

 5. De gele primer op de gevonden delen van de raket zijn behandeld met primer zoals ook gebruikt voor Amerikaanse (militaire) vliegtuigonderdelen.

  1. Correctie:
   De gele primer waarmee de gevonden delen van de raket zijn behandeld is identiek aan deze gebruikt voor Amerikaanse (militaire) vliegtuigonderdelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.