Overige

Het is zover, we liggen eruit!

Het is zover!

De Facebook pagina van Het Andere Nieuws is zojuist door FB verwijderd. Dit zat er natuurlijk aan te komen, op FB waren we stevig aan het groeien en we weten: een nieuwspagina van de vrije media die te groot wordt, wordt uit de lucht gehaald. Zo simpel is het tegenwoordig. Je wordt niet in staat geacht het andere verhaal te lezen en daar zelfstandig een mening over te vormen. Wij hebben al vaker geschreven, en herhalen het nog maar eens: wij bieden geïnteresseerden de mogelijkheid om de andere kant van het verhaal te zien, wat jij ervan vindt is aan jou en aan jou alleen. Wij hebben de waarheid niet in pacht en men zou zich moeten afvragen of de anderen dat wel hebben.

Nu facebook jou verbiedt om iets anders te lezen/zien dan het opgelegde overheidsnarratief is dat alleen maar een extra bewijs van wat je niet mag.

We hebben op facebook een backup pagina die nog wel in de lucht is, voor zo lang het duurt. Dit is https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat, hier plaatsen we onze berichten ook.

Eén van de redenen om met ons eigen Social Media te beginnen, is omdat we het zo vreselijk zat zijn, al die censuur, alleen maar mee mogen doen als je je gedraagt als een correct deugmens. Spuugzat werden we er van. U kunt ons blijven volgen, maar facebook is voor ons zo goed als over. Voor de cijfers van Het Andere Nieuws zijn we niet bang, we hebben wel vaker in de facebook  jail gezeten, het bijzondere was dat er nauwelijks invloed was/is op de cijfers. We hebben vele duizenden bezoekers per dag, iets waar we best trots op zijn.

Wil je ons blijven volgen, word dan gewoon lid van Vriendenplek! Niet de grootste, maar wel de meest vrije social media. Geen gejammer van wie of wat dan ook, maar volledige vrijheid. Geen algoritmes, geen advertenties, geen facktcheckers, en veel, heel veel ruimte voor plezier. En oprecht, duizend gingen je al voor. Waarom jezelf laten teisteren in onvrijheid, daar waar je gewoon vrij kunt zijn! Onze pagina vind je hier: https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Een andere manier om ons te volgen is via Signal. Ook hier plaatsen we alles. Het signal adres is: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Wij hopen dat u ons wilt blijven volgen en de belangrijke informatie blijft delen. Bedenk dat een verhaal minsten twee kanten heeft, en om een goed beeld te kunnen vormen over welk verhaal dan ook u recht heeft op deze twee kanten!

Team Het Andere Nieuws

(Visited 1.728 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Het is zover, we liggen eruit!
 1. Sommige verhalen hebben maar EEN kant: de waarheid-kant.

 2. Jullie doen geweldig werk !! Het geeft eens te meer aan dat censuur alleen maar door BANGE mensen wordt toegepast….hoe intens zielig en tegelijk verdrietig. Zij hebben nog een hoop te leren…

 3. Je schrijft:
  omdat we het zo vreselijk zat zijn, al die censuur, alleen maar mee mogen doen als je je gedraagt als een correct deugmens. Spuugzat

  En ik verbaas me zo. In mijn ogen ben je juist het tegendeel van een correct deugmens als je anderen wegduwd. Als je een ander het woord en zienswijze ontneemt of zelfs onmogelijk maakt de ander te laten communiceren.

  Dus zullen we de onderdrukkers voortaan niet meer correct noemen? Zullen we de totaal communisten geen deugmens meer noemen?
  Want dat zijn ze niet.

 4. Ik begrijp überhaupt niet dat mensen nog op Facebook zitten.
  Zo steun je die duistere kliek. Laat Zuckerberg het maar voelen als iedereen Facebook links laat liggen.

 5. This Is F*cking Weird

  Davos where Klaus Schwab has constructed an exclusive zone for the wealthy to virtue signal while pursuing deals. I’ve been talking to Peter S. Goodman, an award-winning journalist and the author of ‘Davos Man: How the Billionaires Devoured the World’ about the annual event
  https://youtu.be/7cYzWncik_g

  In the meanwhile we have Shifted Pole Theorie Hapgood 2022 https://youtu.be/OuOsrwJblRY

  Kilauea Volcano Erupting! Hawaii Double Earthquakes Strike within Hour Rattle Islands! M4.6 & M4.3! https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833

 6. Heb al 16 ban’s op FB gehad de laatste loop over 9 dagen af en dan is het voor mij exit FB. Zag dat het andere nieuws deze week problemen had met de HTTPS dat zal het volgende wel zijn om hetanderenieuws de mond te snoeren.

 7. Hallo, ik had gisteren een account aangemaakt op vriendenplek, en vandaag kreeg ik een mail (in het engels) dat mijn account verwijderd is en al mijn gegevens zijn gewist. Is dit van vriendenplek of is het door een hacker gebeurd?

 8. Ed idd wij weten dit al heel lang van Arno Wellens.
  Brussel wil inzage in het vermogen van alle burgers
  Nu ook openlijk bij Omroep Flevoland : Europese Unie, wil inzage in het vermogen van alle burgers, te beginnen met (((crypto))) kunstwerken goud zilver..boten ed. Ab Flipse info financiële zaken.
  Dit jaar komt de nieuwe EU wet al en de boetes zijn drie keer zo hoog als n normale aanslag.
  Brussel op 05:32 Min van 11;30 Min
  https://www.youtube.com/watch?v=7Brg3O1gXKw&ab_channel=OmroepFlevoland

  En denk nu niet dat crypto,s niet te volgen zijn.
  CelleBrite heeft toegang tot elk mobielje..pc.. etc.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cellebrite

  The digital intelligence firm Cellebrite released a new crypto solution powered by CipherTrace, which allows law enforcement to track illicit crypto transactions.

  https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/

  Cellebrite is een internationaal bedrijf vooral bekend van innovatie op het gebied van mobiele data technologie. De forensische tak van Cellebrite richt zich onder andere op het extraheren van informatie uit mobiele apparatuur, het decoderen van data en het rapporteren van bevindingen. De producten van Cellebrite worden gebruikt door overheidsinstanties, opsporingsdiensten en commerciële bedrijven. Momenteel worden meer dan 20.000 soorten extracties ondersteund en staan er meer dan 40.000 apparaten bij opsporingsdiensten. De producten van Cellebrite zijn reeds 8 jaar op een rij benoemd tot “Best Phone Forensic Software” door Forensic 4.

  The crypto solution aims to trace illicit crypto activity surrounding money laundering, terrorism, drugs, human trafficking, weapon sales, and ransomware schemes. The crypto tracer will be available to law enforcement agencies, analysts, and non-technical agents who want to lawfully obtain evidence and trace criminals who use crypto through the darknet.

  Cellebrite, Israeli Hacking Firm That Aided Bengladeshi Death Squads …
  1 sep. 2021Cellebrite, Israeli Hacking Firm That Aided Bengladeshi Death Squads, Goes Public With $2.4-Billion Valuation September 1, 2021 by Richard Silverstein 7 Comments Lately, the Israeli malware firm, NSO Group, named one of the 20 worst digital predators in the world, has garnered the most scandalous headlines.

  Cellebrite UFED UFED is een softwareapplicatie waarmee de digitaal onderzoeker mobiele apparaten kan uitlezen en analyseren. Complexe wachtwoorden, encryptie barrières, verwijderde en onbekende content kunnen ervoor zorgen dat belangrijk bewijsmateriaal van gegevensdragers niet aan het licht komt. Cellebrite UFED biedt hiervoor de oplossing.

  Cellebrite – DataExpert NL
  Cellebrite Advanced Apple Forensic Investigations In de training wordt o.a. ingegaan op de complexere concepten zoals herstelpunten aangetroffen in een iOS, Windos en/of Mac OS X onderzoek. Bekijk training Cellebrite Mobile Forensics Fundamentals (CMFF) Deze tweedaagse introductietraining is de basis in Mobile Forensics met UFED. Bekijk training

  YouTube staat vol met info over hoe CelleBrite te gebruiken !!!!
  https://duckduckgo.com/?q=CelleBrite.+Youtube&t=ffsb&iax=videos&ia=videos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *