Overige

Het Pentagon ondervindt de ergste rekruteringsproblemen sinds de Vietnamoorlog.

Het Pentagon kan de laatste tijd gewoon geen pauze nemen. De hypersonische raketsysteemtest mislukte gisteren en het ondervindt ook de ergste rekruteringsproblemen sinds de Vietnamoorlog.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 792 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Het Pentagon ondervindt de ergste rekruteringsproblemen sinds de Vietnamoorlog.
 1. Mooi, want een ander signal zou toch beter zijn voor al diegene die dit hebben opgebouwd en verkwanseld zien worden door diegene die niet de dialoog aan gaan voor wederzijdse belangen te behartigen, hier geen of weinig moeite voor doen, de grootste bedreiging voor de hele wereld die nergens om gevraagd hebben en hoor je hier een ander geluid Sadhguru’s LATEST BOLD SPEECH On World Peace https://youtu.be/nxv8-qnYuPg

  Say what you will about Sadguru, he sure knows how to communicate with audience and explain even the most difficult concepts .
  https://lnkd.in/eR2eMkn5

  Come, be a part of creating a Conscious Planet and Save Soil. https://lnkd.in/euftTN8r
  Living Soil Film https://lnkd.in/eqNiQJNA

  IPV: Wat doen die lui daar eigenlijk namens ons op onze kosten? Onze belangen behartigen? Graag horen wij dan wat ze voor ons hebben geregeld…..
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/08/bilderberg-in-washington-binnenkort-horen-we-de-opnamen/

  https://stopworldcontrol.com/download/

 2. Wellicht is het toekomstige kannonenvlees wakker geworden. Het leger verdedigt niet meer de belangen van een land maar de belangen van big finance, big corporate, big pharma, big governance en hun loopjongens in politiek, religie, vakbond en media.

 3. De US militairy are not cool. They are not heroes. They are losers, fighting for a the wrong side.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.