Overige

Huig Plug gearresteerd

21 thoughts on “Huig Plug gearresteerd
 1. Nou,ze hebben hem,en wat willen de landverraders nou.Ik denk dat ze nu een heleboel mensen woedend hebben gemaakt,onder wie ik .De politie doet z’n werk zeggen ,oke we zullen zien.Vergeet niet wie die man achter zich heeft staan plus wat ie over dat corrupte zooitje weet en wat ze voor jullie achterhouden.Ik zou me me niet zo goed voelen bij deze aanhouding,arrestatie.De bal gaat nou langzaam rollen en ik denk dat ie heel wat doelpunten voor Huig Plug gaat scoren.Huig houd je rug recht man,in gedachten ben ik bij je.

   1. Ik neem aan dat ze Huig Plug er niet zomaar onder krijgen.Er staan zeer rijke en ik denk belangrijke mensen achter hem plus wat Huig achterovergedrukt heeft aan bewijzen.Zeker weten doe ik het niet maar als ik 1 van die pedo’s was in den haag of waar ze ook vandaan mogen komen zou ik het er niet op wagen om Huig Plug uit de tent lokken.Je merkt aan die viezerikken dat ze het moeilijk beginnen te krijgen.Huig moet nou doorzetten en het liefst zo snel mogelijk.

    1. De overheid zit hier in een Catch-22-situatie. Als ze hem arresteren dan doet hij voor de rechter een boekje open. Laten ze hem vrij, dan kan hij vrijelijk zijn bevindingen wereldkundig maken. Tegenstanders omleggen kun je niet al te vaak doen; dat gaat opvallen bij de bevolking.

 2. Zelfs als waar Plug de bel voor luidt, weet dat de persoon om wie of het gaat zijn straf NIET zal ontlopen, eender voor die agenten en de lui die de agenten hebben aangestuurd om Huig te arresteren, NIEMAND ontspringt de dans!!!!!

 3. Waarom aangehouden zijn ze bang dat de waarheid boven water komt.Nou hoop dat huig alles en dan ook alles open gooid die schurken verdienen het.Sterkte en hopen dat je snel weer op vrije voeten loopt.

 4. Huig plug mag niet vrij rondlopen weet te véél en maakt mensen wakker hij is een bedreiging voor een heleboel hooggeplaatste heren en dames laat hem niet verdwijnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Dit blijkt een eerder opgenomen filmpje te zijn. Met dank aan een alerte kijker. De vraag blijft of Huig nu wel of niet gearresteerd is. Hebben jullie andere bronnen?

 6. Als dit niet klopt met deze aanhouding,arrestatie en waarom geven jullie van het andere nieuws dan geen volledige info waar het mis is gegaan.Klopte het van die rechtszaak gisteren waarna Huig Plug opriep om dit te delen en dat ie boos wegliep ,tijdens die rechtszaak , hoe zit dat.Kloppen de datums wel.Beetje warrig allemaal of ik zie ze inmiddels vliegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *