Overige

Ingezonden – Het land gaat plat, 17 oktober

Het volgende stuk is een ingezonden artikel, de schrijver of schrijfster wil graag anoniem blijven i.v.m de veiligheid. Het Andere Nieuws meent toch dit ingezonden stuk te moeten plaatsen, het laat zien dat mensen het goed zat zijn, en wellicht is dit dé oplossing naar vernieuwing. Deel het stuk met de politieke partijen en waar je maar wil.


We hebben het gedaan, de democratie is dood, leve de dictatuur!!

Ja mensen, het is ons waarlijk gelukt. We hebben de democratie binnen twee jaar laten sterven en begraven. Wel hebben we iets nieuws in onze armen gesloten, een heuse dictatuur. Blijkbaar hebben we massaal behoefte aan een “sterke” dictatoriale leider. Nou, daar is hij dan, maar niet heus!

Vrijwel  iedereen in dit land die zegt of schrijft dat hij/zij van de democratie houdt, verloochend niet alleen zichzelf, maar ook de democratie. Democratie is de wil van het volk. Nou het is duidelijk wat men wil, alles behalve een democratie.  Als u dat echt zou willen, had deze nu nog bestaan en hoogtij gevierd. Dat hadden alle democratie voorstanders allang naar Den Haag gemarcheerd met hooivorken en de dictatuur omver geworpen. Maar nee, in plaats daarvan hebben zowel de linksen als rechtsen (bestaat al decennia niet meer!) gekozen om op hun achterste te blijven zitten en het land te laten overnemen door een heuse dictatuur! En bedankt!

We leven in een nare tijd, maar we laten het zelf toe, ja, u ook! Je kunt het er niet mee eens zijn uit de grond van je democratische hart, maar wat er in Den Haag gebeurt, heeft niets met eerlijke politiek of democratie te maken.

Het maakt niet uit bij welke partij je voorkeur of haat ligt, geen donder! We accepteren dat wat er nu gebeurt, goed is. Hoe kunnen we? Collectief hebben we de democratie dood laten gaan, allemaal!! We zouden ons kapot moet schamen, u, ik, een ieder!

Een kabinet dat wegloopt verdient geen enkele serieuze aandacht meer, duidelijk geven zijn aan, het is onze weg of geen weg. Hadden ze maar definitief opgestapt . Een gekozen volksvertegenwoordiger monddood maken heeft helemaal niets te maken met democratie, al ben je het tot op je bot oneens met deze volksvertegenwoordiger! Het heeft alles te maken met censuur en dictatuur.

Een kabinet dat alleen raaskalt over crisissen en niets doet, is een complete leegte. Zinloos en armoedig. Je vraagt je oprecht af wat ze wel doen, behalve elkaar een beetje het handje boven het hoofd houden, de bevolking uitkleden, en wat zinloos roeptoeteren.

Een vraag die dit oproept is: waarom laten we deze troep en onzin over ons heen komen? Zijn we zo murw geslagen of houden we van masochisme? Of is er tegen beter weten in ergens nog een sprankje hoop?

Het verdeel en heer principe werkt perfect. Ook wij laten ons verleiden door elkaar voor alles en nog wat uit te maken. En zo als een heus dictatorschap werkt, zij mogen en kunnen alles zeggen over en tegen de bevolking, maar andersom, nee, dat kan niet! Voor je het weet ben je uit je functie ontheven en sta je voor de rechter. Dictatuur in optima forma! En we vinden het blijkbaar goed.

De media is al jaren niet meer te vertrouwen, de vlog en blog sites van het kabinet schrijven slechts wat ze krijgen opgedragen, en vrijwel allemaal hetzelfde. Corrupt tot op het bot dus! De dictatuur schrijft voor en zij voeren uit. Het spel is simpel , Befehl ist Befehl !

Democratie, de wil van het volk! Zullen we dat weer gewoon terug halen? Hoewel niet het beste systeem, wel een systeem dat tot twee jaar geleden redelijk goed functioneerde.  Als we dit weer terughalen, kunnen we daarna in gesprek met elkaar hoe dingen en zaken beter kunnen en moeten.

Tijd om collectief de orde en democratie te herstellen, en aangezien democratie de wil van het volk is en wij dat allemaal willen, is het nu echt tijd om in te grijpen. U en ik. Vooralsnog geweldloos natuurlijk, maar de vraagt blijft open waarom het kabinet wel geweld mag gebruiken en u en ik niet.

Geweldloos dus, hoe dan? Nou, er zijn al vele initiatieven en demonstraties geweest, het lijkt maar niet te helpen, dit komt mede omdat we zijn uitgespeeld tegen elkaar via het verdeel en heers principe oftewel brood en spelen.

Ten eerste is het van groot belang dat de volledige oppositie de gelederen sluit aangaande de democratische neergang. Zet dus even de verschillen opzij en kijk samen naar wat er gebeurt!

Dat moet ook gebeuren in de vrije media, allemaal de handen ineen!

Vervolgens moet een ieder zijn voorraden op peil brengen voor een langere periode, want we gaan allemaal staken, het hele land gaat plat. Elke sector gooit de deur dicht en op slot! Daarnaast stoppen we massaal met het betalen van belastingen en rijden we geen meter meer met onze auto’s. We blijven thuis en helpen daar waar nodig is, en we laten niemand alleen, niemand! Want wij zijn mensen, geen kabinet. Met elkaar, voor elkaar!! We gaan de overheid raken daar waar het het meeste pijn doet, in haar financiën!

Als we eens afspreken de datum van maandag 17 oktober, de dag dat we stoppen! Dan hebben we nog even tijd om de voorraden aan te vullen alvorens het gehele land stil te leggen. Dus alles en iedereen doet mee!

Het doel is net zolang vol te houden tot er op zijn minst nieuw verkiezingen op zeer korte termijn worden uitgeschreven, daarnaast zouden ook de koning en de koningin afstand moeten doen van hun troon. De koning heeft mooie woorden gesproken, maar heeft ondertussen overal zijn handtekening onder gezet, hij laat zien er niet voor de bevolking te zijn! Daarnaast zijn ze beiden lid van het WEF, en dus gebleken zeer onbetrouwbaar!

Doe mee en laat je liefde voor de democratie zien en gelden. Laat dit de laatste geweldloze poging zijn!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 13.300 times, 2 visits today)
42 thoughts on “Ingezonden – Het land gaat plat, 17 oktober
 1. Hoera! Dank voor dit bericht.

  Goed dat u alleen een datum noemt, of misschien is dat al teveel………..

  They should be confronted by surprise………….

  En: het koppel in Den Haag heeft i.p.v. af te zien van de koopkrachtcompensatie van 450.000,- aan belastinggeld, waarmee ze 450 minder welgestelde gezinnen met elk duizend euro hadden kunnen helpen, besloten het bedrag, dat ze niet nodig hebben, binnen te harken, ten koste van hun medeburgers.

  Hoe walgelijk wilt u het hebben………

 2. Dit initiatief is gedoemd te mislukken zolang de overgrote meerderheid te bang is de realiteit onder ogen te zien.
  Anderhalf jaar geleden vertelde ik aan een kennis, in een kort gied onderlegd betoog, wat ik dacht van de COVID bullshit. Zij keek mij aan en zei: Maar zo wil ik niet denken, daar wordt ik bang van.
  De COVID terreur, de loondienst, de verplichte inentingen etc etc, daarvoor was ze niet bang. Want als je mainstream denkt dan hoor je bij de grote massa die je het gevoel geeft beschermd te zijn.
  Nadenken, jijzelf, dat gaat door een eenzame woestijn.

 3. Ja, wat moet ik hier op zeggen, het lijkt een noodkreet van iemand die zegt dat de meesten of eigenlijk wij allemaal er niets aan hebben gedaan sinds die corona toestand begonnen is en die zelf hier heel graag wat aan wil doen maar ook onbekend wil blijven voor zijn of haar veiligheid. Prima, dat mag je schrijven maar om te zeggen dat niemand z’n nek heeft uitgestoken vind ik niet waar. Er zijn genoeg mensen die hun mond open gedaan hebben en opendoen en deze nare situatie willen veranderen naar alles wat goed is voor het Nederlandse Volk. Dit soort ideeen om de boel plat te gooien is al door meerderen geroepen en er word geen gehoor aan gegeven omdat in mijn ogen er nog velen slapen en nog niet voelen wat ons staat te gebeuren, m.a.w. de meeste mensen hebben het nog te goed wat in mijn en meerdere hun ogen snel gaat veranderen. Ik zou het prima vinden als op maandag 17 oktober de boel helemaal platgaat als laatste redmiddel op vredelievende wijze maar trek hierbij m’n twijfels. Ook het inslaan van voedsel is prima maar dat hadden degene die het niet breed hebben eigenlijk allang moeten doen en hoop dat ze dat alsnog gauw doen. Ook ik laat mij al een paar jaar op verschillende sites uit over dit soort dingen. Die demo’s die we gezien, hebben in mijn ogen niet veel nut, ik zie het meer als een oefening van foute agenten en romeo’s om mensen te molesteren. En ook die globalistische weffers hebben daar totaal geen boodschap aan, erger nog ze lachen die mensen gewoon uit en vieren feest tijdens die demo’s, dus op die demo’s heb ik altijd weinig hoop en die hebben.bijna geen zin gehad. Hoop nog steeds dat er mensen bij de politie, leger, marechaussees en marines zijn die achter het volk staan en horen te staan en inmiddels weten dat de eed van onze fake-koning en fake-koningin en die van hunzelf, die na wo2 nooit geldig is geweest alleen al omdat wo2 nooit afgelopen is geweest en wilhelmina met het hele zooitje het land verlaten heeft en die zooi nooit is rechtgezet. De verrader, fake koning w.a en fake koningin maxima hebben het Nederlandse Volk verloochend en compleet uitgekotst. U weet wel het wef wijf maxima zei, ‘ die niederlander bestaet niet’. Vind niet dat je bang moet zijn om je niet bekend te maken, ik zou niet weten voor wat. Denk eens aan al die mensen die zich inzetten voor ons en dit onder eigen naam en toenaam brengen. Dat geeft in mijn ogen toch wel wat meer respect na zo’n oproep. Nou ja, in ieder geval veel succes ermee.

 4. ik ben er klaar voor….het kan niet anders we moeten ingrijpen laten we de handen ineenslaan en afrekenen met deze landverraders tribunalen moeten er komen de harde bezem door den haag door justitie en het koningshuis . ik worstel en kom boven…… we hebben het eerder gedaan tegen de Spaanse koning

 5. Het is voldoende om onderstaande landverraders aan te pakken, misschien zijn het wel je buren.
  Pak ze aan stijl en de stijl Vigano!

  Maxima Zorreguieta| WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems (Je zult niets bezitten, samen met Pippa Malmgren | Global Leader for Tomorrow WEF in 2000 en 2001)
  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Klaas Knot | Forum Économique Mondial
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economid Forum
  Karien van Gennip | Coordinator Uitfaseren Agrarische Sector door Banken en R.O.
  gericht op de zelfstandige en biologische bedrijven via het drijven naar
  faillissement en criminalisering met regie door WEF en NCTV. Binnen het WEF
  is ‘ausradieren’ ook van toepassing op de ongebonden horeca en winkelbedrijf.
  Voor de uitgesaneerden wordt surveillance ingesteld tegen antidemocratische
  patroon- en gedachtenontwikkeling.
  ***********
  Adrian Monck – Agenda Contributor | World Economic Forum <==gezocht door AI
  Klaus Martin Schwab | World Economic Forum <==gezocht door AI
  Internationale Anarchisten voor afrekening op misdaden tegen de menselijkheid
  ***********
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum (transhumanist, genetische manipulatie)
  Pieter Abbeel – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
  Paul Polman | World Economic Forum (Unilever en op Xlijst Razor geplaatst)
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
  Alexander De Croo – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Kristallina Georgieva – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Antonio Guterres – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Justin Trudeau | World Economic Forum
  Børge Brende | World Economic Forum
  Christia Freeland | WEF member of the Forum's Board of Trustees (Canada Deputy Prime Minister)

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Jesse Klaver | deelnemer WEF
  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
  Maxima | World Economic Forum
  Olaf Scholz | World Economic Forum (Klimaat,democide,oorlog met Rusland)***
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum (verdacht van, maar nog geen bewijs, wel hoge donaties)
  Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Frans Timmermans | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Stientje van Veldhoven – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum
  Sophie in't Veld | WEF Women Economic Forum
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  Daria Kaleniuk | World Economic Forum (Ukraine)
  https://www.weforum.org/people/mykhailo-fedorov
  Volodymyr Zelenskyy | World Economic Forum

  Executive Vice-President, Europe & Canada AstraZeneca Iskra Reic
  remains focused on championing innovation
  that supports the delivery of lifechanging medicines to patients.
  "She is a WEF-participant and appreciated jokes about lifechanging
  injectionsduring. A better world means less CO2 from useless humans."
  Same roots, same 'jokes' in the spirit of "Arbeit macht Frei", it's horrible!

  Jim Smith | World Economic Forum
  President and CEO, Thomson Reuters
  Jim is a director of Pfizer, Inc.
  He also serves on the board of the World Economic Forum’s
  Partnering Against Corruption Initiative and is a member of the
  Forum’s International Business Council, as well as on the
  International Advisory Boards of British American Business and the
  Atlantic Council.
  Responsable for the intended extermination of 7 billion people in
  cooperation with Bill Gates and Marion Koopmans, Drosten and Fauci
  by means of deadly vaccinations.
  https://www.weforum.org/agenda/authors/jim-smith

  Nederland Global Shapers, WEF:
  Hanna Verboom getitdone.org
  Aart van Veller Wij zijn Koel
  Erik Staijen Blue4Green
  Lyda den Hartog Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
  Katrin Ley Adidas Group
  H.R.M Jaime de Bourbon Parma Speciaal Gezant Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland
  Karien van Gennip ING Groep en voormalig staatssecretaris Ministerie van Economische Zaken
  Coen van Oostrom Oprichter en Ceo OVG Real Estate
  Lucas Simons Oprichter en Ceo NewForesight & SCOPEinsight, voormalig directeur Utz Certified
  Dennis Karpes NagaFoundation en voormalig oprichter van Dance4Life
  Ronald de Jong Philips

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren, burgers en CO2-paspoorten, is in volle gang en
  uw huisdieren staan ook in planning te worden gedood.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/
  ***) https://www.bundesregierung.de/breg-fr/recherche/scholz-wef-2022-1999394

 6. Wauw, de zure zeurpieten komen het weer eens vertellen! Zo geraken we geen stap vooruit he…

 7. wat een gelul,

  we hadden helemaal nooit democracy na ww2.
  den Uijl, wim kok, Ruding, etc allemaal amerikaanse pionnetjes
  die amerikaans beleid uitvoeren.

  AIVD zegt zelf:WIJ SCREENEN NL POLITICI NIET.
  Rutte op TV reageerde geschrokken als Trump zegt dat NATO overbodig is en weg kan.
  Rutte op TV reageerde ook geschrokken als AIVD om vuurwapens vraagt, ze mogen zijn undercover buddies niet afknallen want dan kan justitie ze niet redden met vorm fouten en dergelijke.

 8. Inderdaad zuur, maar het is ook een zure tijd en wel waar wat Watervogel schrijft. Kijk maar eens op Twitter om te zien wat een idioten er nog steeds geloven dat de overheid het goed met je voor heeft. Vooruit komen gaat niet gebeuren, men laat het over zich heen komen. De geschiedenis heeft ons niets geleerd.

 9. Ik benijd de doden vaak want de levenden zijn zo ongelofelijk verdeeld terwijl onze toekomst hier op aarde professioneel verziekt en bespeeld wordt door schaamteloos egoïsme

  Zelfmoord kan altijd nog maar lijkt me niet God’s bedoeling en de lijst van ing j onno dekker afwerken lijkt me ook geen oplossing want de nieuwe garde egoïsten staat te popelen om ons te beflikkeren uit oogpunt van gewin voor zichzelf en hun gezin.

  Er is geen positieve nationale geest maar er moet een goedwillende Almachtige zijn anders hadden we al lang in een absolute hel gezeten hier op deze bescheten planeet of platte plak (als je denkt dat de aarde plat is)

 10. Lieve mensen, levend op het deel aarde wat de naam Nederland draagt. Common Law Nederland gaat Grand Jury’s bijeenroepen om over een aantal zaken een uitspraak laten doen. Hoewel wij het sentiment begrijpen om nu stappen te willen ondernemen, vragen wij iedereen zich te onthouden van fysieke actie totdat er een, door een Common Law Tribunaal bekrachtigd vonnis ligt. Laten we het volk spreken, daarna staan we gezamenlijk veel sterker. De timing van dit alles is veel belangrijker dan we allemaal denken. Mochten jullie vragen hebben stel ze dan op de website http://www.commonlawnederland.earth dan zullen wij die beantwoorden. Common Law NL – De Hoogste Wet van het Land. (commonlawnederland.earth)

 11. Ja maar het is ook de meerderheid van ons volk die ons uitgeleverd hebben aan dat VVD tuig en nu is er geen weg meer terug wij zien nu ook dat Oekraïne gewoon een opzetje is geweest om ons helemaal kapot te maken en nu is het klagen maar het ergste gaat nog komen< honger geweld kou en zullen straks afgemaakt gaan worden door onze leider Rutte die ons land heeft verkocht aan de EU onze hebzucht nooit genoeg krijgen daar heeft Rutte en de EU goed gebruikt van gemaakt zij hebben ons een worst voor gehouden en wij kunnen nu al zien in welke staat het volk verkeerd zij brengen hun kinderen al naar de giftkamer GGD waar de kinderen met gift in gespoten worden.
  Gelukkig ben ik een van de wappies die er niet is in getrapt.

 12. Zij zullen de dans ontspringen wie zou die corrupte bende van rechters die wij hebben gaan berechten ik zou het niet weten, mijn voorstel is al vaak geweest een volkstribunaal bestaande uit burgers aan gevuld met hoog geplaatste leger generaals maar wel eerst na trekken want het leger heeft ook maar toe gekeken net hoe de koning zo zie je maar dat dat de eed die ze afleggen een wassen neus is ook politie en rechters RIVM GGD Lareb Generaal van state zijn corrupte instellingen wie moet ons nog beschermen zelf als volk staan wij machteloos , geen wapens waarmee moeten wij vechten ik zou het niet weten voor je het weet heb je al een verdwaalde kogel van politie in je rug zitten.

 13. Ja wij hebben die elite via een omweg dan wel een organisatie als het WEF op laten richten met ons belasting geld wij hebben gezien dat in de kamer mensen zaten die ook lid waren van De Verhofstadt groep zijn , Kaag die haar opleiding gedaan bij een club verraders heeft gehad alles is in handen van de linker zijde er is geen even wicht meer in de politiek
  het kabinet Rutte van 1 t/m 4 is onze vijand die ons nu zover op de knieën heeft dat we nog nauwelijks kunnen ademen wij zitten letterlijk in de wurggreep.

 14. We hebben geen andere keus als deze plaatsvindt Bank of England zal vallen – de aandelencasino’s en valuta storten mee de afgrond in. Hoe eerder hoe beter. De stand van zaken in de financiële wereld zullen we niet uit de propagandakokers van de gecontroleerde pers vernemen, die zijn immers onderdeel van het probleem. De troepenbewegingen in London zijn puur het gevolg van de problemen rond de bank of England, vandaar dat u daar niets van hoort. De Bank of England in liquidatie. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/09/29/bank-of-england-zal-vallen-de-aandelencasinos-en-valuta-storten-mee-de-afgrond-in-hoe-eerder-hoe-beter/

 15. Dag Ed, nu ben je zo enorm veel “ruimbespraakt” ( op schrift) tweetalig ook nog en uuiitgebreid

  Maar hoe. Moet ik jouw eerste zin hierboven nou begrijpen?

  “We hebben geen keus als deze plaatsvind..”

  Mijn vraag is deze… “wat”? Waarnaar refereer je met het woord “deze”? In deze..

 16. Wanneer het volk de boel platgooit, dan is dat helaas niet de weg om uit dit moeras te komen, maar enkel het afblazen van stoom. De “mensen” op machtsposities zitten op die plekken, omdat zij van jongs af aan op zoek waren naar macht, status en geld. Helaas zijn dit soort “mensen” (psychopaten, narcisten en grote ego’s) zeer gevaarlijk, zoals niet alleen de geschiedenis heeft geleerd, maar ook kan worden afgeleid aan de situatie waarin de mensheid zich momenteel wereldwijd bevindt.

  De teloorgang van Nederland en andere westerse landen blijft doorgaan, zolang het volk oplossingen zoekt binnen het systeem en aan de “mensen” op machtsposities vraagt zich te gedragen en koers te veranderen. Helaas gaat dit niet gebeuren, want de psychopaten op de topposities gaan gewoon door met het uitvoeren van de agenda richting totale chaos en slavernij. Pas als het huidige systeem geheel buitenspel wordt gezet is een oplossing mogelijk, zij het dat we momenteel al zo diep in de put zitten, dat het vallen van slachtoffers niet voorkomen kan worden. Wat zijn oplossingen binnen het systeem? Een ander kabinet bijvoorbeeld?

  Nee, de gehele politiek, overheid, alle ministeries, rechters, burgemeesters en het financiële systeem dient buitenspel te worden gezet, maar daarvoor is wel eensgezindheid onder de bevolking nodig. Dit betekent, dat er een nieuwe leiding in dit land zal moeten komen (de huidige machthebbers willen het WEF dit laten doen middels technologie), die uitlegt wat wereldwijd het probleem was (en is) en de mensen probeert zoveel mogelijk eigenhandig lokaal hun eigen basisbehoeften (eten, drinken en huisvesting) te laten regelen.

  Aangaande onze basisbehoeften moeten we dus zelf weer gaan produceren i.p.v. dat andere landen (en met name lage lonen landen) dit voor ons doen. Bullshit banen zullen moeten verdwijnen…. en dat zijn er heel veel!

 17. Dankjewel Bart. Zijn we aan het uitzoeken met Global Walk Out en kwamen we erachter dat alle banken wereldwijd centraal in Engeland uitkomen. Er is momenteel geen enkele bank die onafhankelijk is zover we kunnen zien en zijn nog verder aan het zoeken. De florijn heeft wel zijn intrede gedaan met goud en zilver maar betaal je meer voor dan wat je ervoor terug krijgt. Cash geld wordt aanbevolen maar stuiten we hier op. WEF caught LYING about their plan to control our bank accounts | Redacted with Clayton Morris https://youtu.be/6VSpaP51ZeI dus zijn kortom zijn we nog zoekende en druk op zoekende naar oplossingen…..Deze staat al “The power of people is greater than people in power” https://www.dutchlionsunited.nl en wordt nu langzaam gevuld met dingen die we kunnen doen en wordt dit wereldwijd opgetuigd met elke week zoom metingen in diverse landen en hebben we al in Amerika ontwikkelingen met gratis stroom en wordt de voortgang besproken lokaal in ieder land. Stap voor stap komen we verder.

 18. Dat stuk geeft de indruk, dat deze misdaden door lieden in leidende posities, pas sinds twee jaar bezig zijn.

  Ons land is opgericht in 1572, de monarchie in 1806. Al die tijd, strijd dit volk al voor vrijheid. Althans, zou het moeten doen, maar helaas is het de realiteit, dat het Nederlandse volk, althans een groot deel, zelf de monarchie veroorzaakt heeft, met de patriotten factie en hun Bataafse republiek. Waardoor in 1795 onze republiek vernietigd werd.

  Ook nu is de strijd weer intellectueel.
  Ofwel, we hebben onze eigen staat op basis van het humanisme van Erasmus, gebaseerd op feiten, ofwel we zijn een kolonie van het romanisme, gebaseerd op propaganda. Al 450 jaar is er niets aan die strijd veranderd. We versloegen de Remonstranten, maar verloren van de Patriotten. Dus voordat ik ook maar iets steun in dit land, wil ik een duidelijk overzicht van de ingeslagen weg ter ideologische oplossing. In dit stuk, is democratie de heidense afgod. Als een papegaai die naar een politicus luisterde. De meerderheid heeft historisch altijd ongelijk, dus gaarne een wijzer argument, om de economie van een heel land plat te gaan leggen!

 19. Voor zover ik het begrijp is vind de grote afroomconstructie in cq via Engeland plaats middels de daar verzonnen belasting en zwart geld paradijzen

  Als daar iets gaat “vallen” dan is dat ook nepperij, ik hou het graag simpel

 20. file:///C:/Users/31624/Downloads/Telegram%20Desktop/4_5924950682397314650.pdf

  Zeer interessante uiteenzetting over de historie van het Vaticaan, Engeland, wereld, Nederland.

 21. Ik ben het super zat om als Conspiracy Theorist of Fake News verteller te worden aangemerkt, terwijl ik al een jaar of twintig met dit onderwerp bezig ben! Iedereen die de GEOPOLITIEK en de plannen van de zogenaamde UNITED NATION volgt had kunnen waarnemen welke richting de mensheid werd ingezogen! Alles Van Climate Change tot het NAZI FASCISTISCHE BOLWERK VAN KLAUS SCHWAB IS ÈÈN GROTE LEUGEN VAN GLOBALISTEN! Al in 1962 riep president Lyndon Baines Johnson, nadat president Kennedy werd vermoord omdat hij wilde vertellen wat de DEEPSTATE CABAL PLANDE, “HE WHO CONTROLS THE WEATHER, CONTROLS THE WOR:D!” Toen is al de oorlog tegen het klimaat officieel aangekondigd! Daarna zijn er alleen oorlogen tegen de mensheid verhevigd! EN DEZELFDE IDIOOT DIE HITLER HEEFT GEFINANCIERD OM WWII TE INITIËREN, ROCKEFELLER ZIT OOK ACHTER WWIII, al JAREN GELEDEN BEGONNEN. RUTTE EN HET KONINGSHUIS HEBBEN ALLEN BLOED AAN HUN HANDEN! ENDAT STAAT ZWART OP WIT! INTUSSEN IS ER MEER GEBEURD DAN MENIGEEN DENKT, MAAR OOK WORDT VERZWEGEN, EN DAT IS GEEN CONSPIRACY THEORIE, NOCH FAKE NEWS! COVID-19 IS OOK AL DOOR TWEE SUPREME COURTS VERKLAARD TOT MISDAAD TEGEN DE MENSHEID, OOK GEBASEERD OP DE NUREMBERG CODE! EN DE HUIDIGE NEDERLANDSE REGERING WEET NIET VAN OPHOUDEN EN GAAT DOOR MET DE VERNIETIGING VAN BURGERS! By the way alles wat ik heb opgeschreven is feitelijk waar! Daar is informatie over beschikbaar!

 22. Dag Biekman

  Wappie en conspiracy theorist zijn te beschouwen als erenamen, in mijn ogen. “Ze” zullen dat altijd blijven zeggen (conspiracy theorist, in elk geval) volgens mij is wappie al aan het verdwijnen trouwens.

  Fake nieuws, ach het nieuwe is er ondertussen vaak toch al af? Noem het misleid of niet, blind of ziend, doof of horend, als dat geen mensen met die handicaps treft. U heeft het “gewoon” best goed door….
  Met “links” en “rechts” worden we ook bespeeld, fuck de hokjesgeest, wees andersziend en zoveel mogelijk jezelf wat mij betreft, gun dat anderen ook maar laat je zo min mogelijk in de luren leggen.
  Vredelievend resoluut, leugens hebben korte beentjes en al zijn die nog zo znel…
  Jammer van de schade in de tussentijd, soms, héél erg jammer, ja, dat wel…

  Het zal een doel dienen maar als je teveel meegaat weet jij/u in elk geval wiens doel dat is…

 23. Tip: Met wat hoofdletters, punten en komma’s leest het iets makkelijker.

 24. Helaas. Een meerderheid van het volk, dat wil het allemaal ook zo.
  Ik niet. Dat moge duidelijk zijn.

 25. Waarover onder het volk destijds de waarheid gonsde ” het volk sterft en de koning erft”

  P.S. dit was bedoelt als een reactie op harm’s inbreng, maar belandde een paar reacties lager

 26. Ik ben het met de schrijver (m/v) eens, op 1 ding na: “er moeten nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven”. Dit is te kort door de bocht. De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 zijn gemanipuleerd vanuit Frankfurt met behulp van stemmachines van Dominion met software van Smartmatic. Deze spullen zijn hier ook gebruikt: Smartmatic heeft zelfs een vestiging in Amsterdam. De ´beveiliging` van onze laatste verkiezingen was in handen van D66, de grote “winnaar”.

  Wie de verkiezingen in Frankrijk live op tv gevolgd heeft, heeft kunnen zien dat daar werd geknoeid. Ondanks haar verlies lachte Marine le Pen, omdat ze daarvoor financieel ruim is gecompenseerd.

  De uitslag van de Braziliaanse verkiezingen onlangs was zo mogelijk nog onwaarschijnlijker dan de Amerikaanse: de globalistische marionet Lula, fris uit de gevangenis wegens corruptie en nauwelijks in staat 1000 mensen op de been te brengen “won” van zittende president Bolsonaro, die oneindig populairder is en al jaren waarschuwt voor verkiezingsfraude.

  Is het gros van de wereldbevolking zo dom dat het telkens zijn onderdrukkers kiest? Kijk bijvoorbeeld eens welke politieke partij in Nederland de meeste leden heeft…

 27. Deze woorden zijn me uit het hart gegrepen. Uit ondervinding weet ik nu dat er talloze groepen mensen zich hebben verenigd in groter verband. Sinds sept.vorig jaar ben ik betrokken bij het Gezondheidscollectief en ik heb me geabonneerd op de Andere Krant. De main stream media laat ik nu helemaal links liggen, kijk alleen nog tv voor een ontspannende crimi, bijvoorbeeld Vera. En de naam van bovengenoemde inzender lijkt me heel toepasselijk, als je die prachtige wilde eenden, kuifeenden en tafeleenden ziet zwemmen, het lijkt wel of ze over allerlei dingen nadenken, tussen het duiken naar voer toe. Er blijkt in ieder geval uit, dat deze persoon zich goed heeft ingelezen over de ware aard van ‘ons koningshuis’ en nog veel meer. Kort na mijn wakker worden las ik dit in het boek van B.Izar, de macht van de onzichtbare bankiers. We moeten toch overal het positieve blijven inzien, want ieder mens moet kunnen groeien op zijn eigen tijd. Je hebt voorlopers en laatbloeiers zpals ik (75) Dat is mijn boodschap en ik steun jullie allemaal.

 28. Het is natuurlijk een prachtig idee, maar het wordt helaas nog niet breed genoeg gedragen. Toch moet er iets gebeuren, en dus zal ik deze actie steunen.

 29. Iedereen heeft gelijk vanuit de eigen visie. Vaak hoor ik inderdaad dat mensen het nog te goed hebben en dat klopt voor een groot deel, maar dat verandert ook langzaam. Steeds meer mensen hebben door dat het niet klopt wat Den Haag en de media vermelden. Er zijn talrijke initiatieven in het land om zelf aan de slag te gaan, onbekend is hoe groot de aantallen zijn van mensen die zich verzetten in welke vorm dan ook en dat wordt noodzakelijk geacht omdat anders de verraders in zullen grijpen, nsbers (geheime diensten etc.)zijn er altijd. Er wordt regelmatig geschreven over verdeeldheid en dat zie ik ook terug in alle bovenstaande reacties op ‘het land plat leggen’ , dus de schrijvers blijken zelf ook verdeeld. Als iedereen nu eens een gedeelde noemer kiest en de eigen acties onder die noemer blijft uitvoeren, komt er toch een gezamenlijk front. En maart volgend jaar krijgt iedereen de kans om de landverraders weg te stemmen. Doe dat dan ook, leg de tweede kamer lam, FVD,PVV,Bvnl/SP voeren echt oppositie, steun ze dan ook door hen in de eerste kamer te kiezen,BBB heeft aangeschoven bij links als ik kijk naar haar keuzes in de kamer. Blijven geloven in een ommekeer is van belang, overal zie je scheurtjes komen in het WEF/ de EU, de VN/NATO, steeds meer landen haken af, in steeds meer landen wordt tegen deze instituties gedemonstreerd. Ghandi heeft aangetoond dat blijven demonstreren uiteindelijk loont. Kijk naar de vaccinaties, er waren grote tenten, nu kleine ruimtes voor wie er nog intrapt, maar de GGD moest smoezen verzinnen voor de lege ruimtes, zo weinig mensen komen nog opdagen. Als een paar miljoen zich laten prikken en wij hebben 18 miljoen mensen in dit land, wat zegt dat? Het is aan ieder van ons om die geluiden van verzet tegen de instituties sterker te maken en een eigen opbouw van het land te kiezen, dat kan ieder zelf doen in samenwerking werking met anderen, dus breed en ongrijpbaar voor geheime diensten. In plaats van opgeven, elkaar steunen en doorgaan tot Rutte4 omvalt.

 30. BBB ( C vd Plas) en stemgedrag in de Tweede Kamer.

  Het verloop van de achterban is bij de huidige regeringspartijen groot en dat is niet te stoppen.
  Om te zorgen dat zij door kunnen gaan met het huidige beleid heeft BBB zich aangesloten (of was al die tijd al een schaduw partij van leeglopende partijen?) en bedondert dus de boeren en burgers, zij is er niet voor hen maar voor het WEF en de EU.
  De huidige gevestigde partijen voeren het programma van de WEF/VN/EU uit ten koste van ons land en de inwoners, hen is een geweldig baantje beloofd als de boeren weg zijn en de burgerij volledig onder controle is gebracht met behulp van een CBDC ,dus digitale pas waarmee zij alles van burgers kunnen controleren en elk gedrag afdwingen wat zij zullen eisen. Gewone burgers worden door hen” plebs” genoemd en die zullen zij leren, zo is een uitspraak van hen. Het invoeren van de slavernij.
  Caroline van der Plas heeft zich aangesloten. Of zij vanaf begin al door het CDA/CU en… ingehuurd was en moest zorgen dat de boeren/burgers onder het bewind bleven van CDA/CU ……..is niet bekend, maar haar stem gedrag in de kamer heeft inmiddels duidelijk gemaakt waar zij voor is en zich voor leent. Het walgelijke aan C. Van der Plas is, dat zij zich voor deed als belangenbehartiger van boeren en burgers, zij behartigt haar eigen belangen in het WEF, meer niet. Rutte flirt met Ja21.
  De enige echte oppositie partijen zijn; PVV, BVNL, FVD en soms de SP.
  Wie wat kiest in maart is niet aan mij, maar wie een ander beleid wil en een toekomst, doet er goed aan na te denken welke partij daar voor strijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *