Café Weltschmerz

Interesse aangifte Hugo de Jonge enorm – Max von Kreyfelt en Mordechaï Krispijn

De website die Mordechai Krispijn heeft opgetuigd om tips en bewijsmateriaal voor de aangifte tegen Hugo de Jonge te verzamelen is een groot succes. De teller van mensen die aangifte willen doen is de 60.000 gepasseerd.

(Visited 1.812 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Interesse aangifte Hugo de Jonge enorm – Max von Kreyfelt en Mordechaï Krispijn
 1. Och, al twee jaar tijdverlies dat ik weet, pakken dat tuig, hun willen geen bewijzen zien, je moet niets bewijzen aan criminelen, het is oorlog, gewoon zoals in alle oorlogen, bewapen & aanvallen, laat hen bibberen, maar bibber nooit voor dat onwettig politiek tuig & hun prik pushers! Hard terugslagen!

 2. Ik kan niet wachten om de aangifte te voltooien.
  Maar haastige spoed is zelden goed dus neem de tijd voor een goede aangifte.
  Hij verdient levenslang.
  Ik gun hem nog veel erger.

 3. Hugo heeft veel meer ellende op z’n slechte geweten dan hij denkt.
  Hij kan uitstekend wauwelen als een gladde prater, maar geeft daarbij onbewust ook vaak aan dat hij over een beperkt denkvermogen beschikt.
  Zo kan hij bijvoorbeeld nooit begrijpen dat er mensen zijn die om bepaalde redenen – die hij dus ook niet snapt – geen trek hebben in het ‘vaccin’.
  Hugo verdient het dus om alle bijwerkingen te krijgen die hij ontkent. Deze Covid-‘vaccins’ hadden natuurlijk allemaal al een jaar verboden moeten worden vanwege de bijwerkingen, waaronder sterven, maar Hugo wil de (blijkbaar) gifspuiten bij de mensen naar binnen blijven rammen. Om dat te bereiken dreigt hij openlijk Gestapo-methoden te willen gebruiken: met een legertje Gestapo’s een bezoekje aan je huis te komen brengen dus.
  Ook de schade die Hugo (en natuurlijk ook collega Mark) aanricht op asociaal gebied is gigantisch crimineel. Niet alleen voor bijvoorbeeld de horeca, maar ook voor alle burgers die gebruik willen en moeten maken van de horeca. Ik ken een paar schrijnende gevallen die aantonen hoe weinig besef er is bij de psychopaten die de illegale ‘maatregelen’ opgesteld hebben en uitvoeren.
  Ik ga dat nog niet rondbazuinen omdat het beter is om de schandalige toestanden op een beter moment te openbaren.
  Zij hebben geen besef, wat bewijst dat ze geen inlevingsvermogen hebben en dus als bestuurders van een land volslagen ongeschikt zijn. Deze zogenaamde ‘bestuurders’ weten absoluut niet wat ze doen!

 4. Hussel het woord Omicron wat door elkaar en je krijgt het woord: Moronic.

  Vertaald vanuit Engels naar Nederlands: Idioot.

  Dat is wat zij denken wat wij zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *