Viruswaarheid

Juridisch Weekjounaal: Pels Rijcken pleegt fraude bij avondklok – Jeroen Pols en Willem Engel

Jeroen en Willem behandelen de cassatie van de avondklok. Wat was de weg naar de avondklok toe en wat was de rol van de NCTV hierin? Hoe zit het met de wankele juridische constructie? Als klap op de vuurpijl is er bedrog vastgesteld en zal om herziening van het vonnis worden gevraagd en zal aangifte worden gedaan tegen de landsadvocaat.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 826 times, 1 visits today)
One thought on “Juridisch Weekjounaal: Pels Rijcken pleegt fraude bij avondklok – Jeroen Pols en Willem Engel
  1. DANK DANK weer INTEGERE HEREN voor al dat werk !! Echt geweldig ! Goed gedaan Mevrouw Hoekstra dat U Uw rug recht hebt gehouden…U bent een voorbeeld voor toekomstige rechters.
    Schame on you mevrouw tan -de sonneville !!!! …Ga je diep diep schamen in de belangrijke OBJECTIEVE functie van “rechter”… om zo slap mee te lopen !
    En al die anderen die zich hier aan schuldig maken. Evenzo ga je diep schamen arrogante “..hoge..”raad”…. Wil jij als rechter cq raadsheer bij zulke instanties werken..??????? Denk na en wordt WAKKER waar je mee bezig bent !!! Een dikke dikke aanfluiting voor de ..”recht”..spraak……….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *