Viruswaarheid

Juridisch Weekjournaal – Jeroen Pols en Willem Engel

Jeroen en Willem nemen de zaak van 9 maart jl. door die ging over het demonstratieverbod in primaire zin. In ruimere zin ging de rechtszaak echter over het demonstratierecht.

De veiligheidsregio heeft geen verweer gevoerd, al hebben zij wel toegegeven dat Viruswaarheid ontvankelijk is en schade heeft geleden. Het bewijs dat 1,5m effect heeft in strijd met het Coronavirus, is niet geleverd. Hetzelfde geldt voor bewijs dat enige andere opgelegde restricties effectief zijn. Het verhaal raakte kant noch wal, ondanks dat de rechter wanhopig probeerde de tegenpartij argumenten aan te dragen.

(Visited 1.147 times, 1 visits today)
8 thoughts on “Juridisch Weekjournaal – Jeroen Pols en Willem Engel
 1. Hoe lang heeft Micha Kat al processen gevoerd tegen het Nederlands staatisme? Trek eens na ook, nu zit hij zelf in Noord Ierland de cel in door toedoen van de wereldwijde bruin blauwe invloeden in opdracht van Den Haag! Hij zit nog vast tot 1 april, dit is geen grap, hij zit vast wegens zogenaamd terrorisme! Omgekeerde wereld! Tedros een terrorist uit Ethiopië deelt wel in de WHO bevelen uit over wie wereldwijd gegijzeld moeten worden voor niets anders dan het kunnen opdringen van de moordpriks! Zo moet je dat interpreteren! De Neurenberg-codes zeggen duidelijk dat ze al meer dan twee jaar de mensenrechten zitten overtreden wereldwijd!

 2. PS, deze site is heel moeilijk op te geraken, vraagt veel GB van uw toestel voor alles, ook om te kunnen reageren! Kost dikwijls veel pogingen om een reactie te kunnen plaatsen! Mijn beveiliging geeft telkens alarm uitroepteken! Avast signaal voor besmette site. Besmet met Google Chrome malware, mijn Google Chrome staat altijd af.

 3. Sterkte mensen, ik heb vernomen dat ze Willen Engel opgepakt hebben, dat is pure intimidatie van de nieuwe Hitler van Nederland, dat was Micha Kat ook al dikwijls aangedaan! Wie processen tegen hen voeren, worden met bedrog de gevangenis in geluld! Dat heb je met staatisme! Hij is een politieke gevangene, heeft niets met eerlijke processen te maken! Er zitten ook slachtoffers van de rituele kindermoorden in de cel + burgers die het wilden onderzoeken, zoals Wouter Raatgever! Dat koningshuis zijn monsters! Die hebben heel de boel onder hun controle! Hans Meyer heeft hen in de steek gelaten. Dat koningshuis spelen ook een theater in de media, die staan niet achter gewone mensen, zijn allemaal kosten op het sterfhuis, al die koningshuizen & al die RH negatieve monsters die heersen op deze gevangenis planeet!

 4. Het enige probleem in ieder land is het gebrek aan een verzet dat de opvolgers
  van de nazi’s onder Klaus Schwab nog vrij laat rondlopen.

  Als je je kinderen een toekomst wil geven krijg je onvermijdelijk bloed aan je handen.
  Het is nu de tijd een herhaalde holocaust in Europa te voorkomen door in ieder land een
  paar honderd man uit te schakelen: definitief!

 5. De malloot Norbert Dikkeboom bemoeit zich ook met Ukraine.
  Door wie wordt deze trol betaald vraag occam zich af. Daarnaast
  blijft de vraag wanneer deze trol op 22 maart door een russische undercover
  agent in Harderwijk indringend word ondervraagd.
  De afspraak mer Marcel van Ranst aan de Tonselse dreef in Hardewijk kan maar beter
  verzet worden volgens mijn paragnost. Maar in zijn visie is dat zoiets als de tuinman en de dood
  in Ispahan.

 6. Weet je wat politiek tuig echt is? Dat zijn slachters die hun eigen vleeswaren keuren! Jij bent hun vleeswaren! Alles op deze planeet is al lang genetisch bepaald! Armen zullen altijd arm blijven & slaven zullen altijd slaven blijven! De RH negatieve monsters zullen hier altijd blijven heersen, dit is geen paradijs planeet, dit is een hel planeet, dat gaat nog heel lang zo blijven! Ga de geschiedenis van deze planeet na, gewone mensen boekten hier nooit 1 milimeter vooruitgang! Klopt helemaal met de video’s van Lawrence R Spencer over de scripts van een echte creator, niet die van de monotheïsten van deze planeet! Ook niet de valse materietricks wetenschap van deze planeet & ook niet de politieke griezels!

 7. Dat vraag ik me ook af, wie die Dikkeboom geld in zijn poten heeft gestopt? Beatrix? Er waren eerder veel meer aangiftes tegen Hugo De Jonge! 96 000! Daar hadden ze nix nada mee gedaan! Wordt echt wakker mensen! Het is echt 5 voor twaalf hoor! Code rood!

 8. Vanmiddag op internet de demonstratie Museumplein gevolgd en zover mogelijk volg ik u, Mr Jeroen Pols en Drs Willem Engel ook via internet, omdat u op zo’n moedige wijze helemaal -waarheid- spreekt!
  [DE Waarheid geldt IMHO alleen voor De Bijbel].
  Nu begreep ik zostraks uit uw toespraak op het Museumplein, ondanks veel geroezemoes, dat u sprak alsof u in de evolutieTHEORIE gelooft, door iets van dierlijk… maar wanneer u mij toestaat (terwijl ik u verder geheel waardeer en bewonder in uw moed) u te zeggen dat, toen ik de topadviseur van ene KS hoorde reutelen, dat dàt dan juist de bedoeling is naar 2030 toe.
  https://welovetrump.com/2022/03/08/who-is-professor-yuval-noah-harari-klaus-schwabs-top-advisor/
  Wanneer we toch wegwerp-artikelen zijn, waarom er dan niet aan sleutelen, dat begrijp ik uit zijn referaat. Maar moet het nog eens bestuderen omdat het haaks staat op mijn Schepper van Hemel en Aarde, De God van Israel en ik me er niet al teveel in wil verdiepen. Want wie één woord afdoet of toevoegt is… ik durf het niet te zeggen omdat ik u en Willem zo enorm waardeer! Kàn niet stuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.