Gezond Verstand

Karel van Wolferen: Breed overzicht

Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.346 times, 9 visits today)
5 thoughts on “Karel van Wolferen: Breed overzicht
 1. Wederom een prima analyse en breed overzicht Karel. Ook angstaanjagend van wat er ons te gebeuren staat. Btw: vanmiddag vertelde een Russische vriendin mij, ze is hoofd van een bank, dat de Russen bang zijn het slachtoffer te worden van een atoom aanval op Moskou, er zijn diverse zaken die daarop zouden wijzen. Als je de analyse van Karel hoort, komt het dus wel overeen. De Russen weten meer dan we soms denken. Tegenstanders, dus voorstanders van Ukraine, zwaaien met uitlatingen dat de Russen geen kennis hebben van wat er gebeurd, niets is minder waar, ze worden perfect, en zeker beter dan wij in Nederland op de hoogte gehouden van wat er mogelijk staat te gebeuren.

  1. Ik heb ook vernomen dat ze vanuit het westen een wat lichtere kernbom op de Donbass willen gooien waar evt enkele duizenden slacbtoffers zouden zijn te betreuren.Ik denk als ze Rusland aanvallen met wat voor kernwapen ook dat het einde verhaal is voor de hele wereld.

   1. Een tip, kijk ook naar de podcasts van de heren van The Durant op Youtube. Zover ik begrepen heb zijn het Griekse/Cyprioten ex diplomaten die erg goed zijn ingevoerd. Ze spreken Engels maar goed te verstaan. Ik vind hun analyses altijd zeer treffend en duidelijk. Moet je echt eens gaan bekijken….

 2. Ik heb zelf ook wat info vernomen, her en der, ik heb veel kennissen in Rusland maar ook in Ukraine….ik begreep dat er een red flag zou komen waarbij het westen de Russen uitlokt zodat die een kleine taktische kernbom zouden gaan gooien, en waarschijnlijk op Finland (pas op het zijn nog maar geruchten en gedachtenspinsels) maar het westen zou dan zoiets hebben van, ok, Putin we nuken je hele land plat….en ze dus massaal op Rusland zouden richten, hoeveelheid mensen overlijden zou ze niet kunnen schelen….het gaat ze daar juist om, WEF politiek is om mensen te elimineren, dus waarom dan geen Russen….dus wel. Uiteindelijk willen ze dus de bodemschatten veilig stellen, dat is wat ooit Hilleray Clinton voorstelde, Rusland elimineren, dood laten bloeden en ze compleet uitkleden….misschien gaat het te ver, maar ze zijn er daar in Rusland wel bang voor…..en verdomme, mijn vrouw woont daar, ik kan niet naar haar toe en zij mag niet weg…..machteloos!

 3. Groot respect voor Karel.
  Waar is de waarheid… Die waarheid, van de feitelijke gebeurtenissen en daden.
  Die waarheid is deels (deels!) verborgen onder een dikke laag slib van “belangen”verstrengeling, collusie en fascistoide praktijken, misdaad, OOK en met name achter ‘de’ politiek: de voorgeschreven werkelijkheid.
  Politiek, GEEN ethiek.
  Die laag wordt op zijn plaats gehouden, door zaken als
  censuur, brainwashing in al het onderwijs (hetgeen ‘vroeger’ nog wat educatie inhield) en nu is het onder wijs, en boven dom… en
  die laag wordt weer bevestigd en op zijn plaats gehouden door een
  E-norm slijmerige en smerige laag van propaganda en ook allerlei andere nep en fake zaken.
  Daar is de waarheid, daar onder al die lagen. En zij blijft waar zij is.
  Blijft even Waar.
  De waarheid gaat nooit weg, hoeveel mensen zich er ook bewust of onbewust van afwenden.
  De wal van feiten en van waarheid, die nooit weg gaat, zal het schip van “staat” keren, en we dragen het allemaal samen, met ons bewust zijn.
  Hoeveel mensen zijn er al niet gevangengezet voor de waarheid?
  Ik ben er maar een van die velen die dit uit ervaring kunnen navertellen.
  De situatie rond Julian Assange is een van de grootste voorbeelden, van wat er tegen mensen gedaan wordt, als de waarheid niet in het licht mag komen. En dus onzichtbaar blijft, maar niet minder waar.
  De waarheid is ongemakkelijk, om het zacht uit te drukken.
  En er is moed voor nodig om niet met die (nog) onbewuste massa mee te kraaien, maar zelf iets uit te zoeken, omdat dat wel degelijk (nog?) kan…
  Hebben we die moed? En wat gezond verstand?
  Dankjewel Karel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.