Gezond Verstand

Karel van Wolferen: “Is het tijd voor de volgende etappe?”

3 thoughts on “Karel van Wolferen: “Is het tijd voor de volgende etappe?”
  1. U heeft een geweldige krant en wat daarin staat…. zogenaamd complottheorie zijnde… tekent alleen maar de ongelofelijke en ZIELIGE “inzichten” van de personen, lees OVERHEID.
    Hoe ver kun je ZINKEN als overheid. Hoe is t mogelijk dat je JEZELF ZOVER LAAT GAAN EN AAN DE LEIBAND LOOPT van dat uiterst merkwaardige groepje uit de usa. EGO EGO EGO..
    En denk nou niet overheid ……..dat je met die paar soepele maatregelen de mensen(op een aantal na ) zover krijgt op één van die mainstream partijen te stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen…..Lieve Mensen blijf CONTINU WAKKER !!!!en denk niet dat t echt voorbij is…..de mainstream media en een deel van de rechtspraak blijven volkomen ONBETROUWBAAR en blijven maar in opdracht van die ZIELIGE mensen doorgaan.!!

    1. Deze psychotische ‘entiteiten’ (zij zijn het begrip ‘mens’ niet waardig), zijn over het algemeen gemakkelijk manipuleerbaar, door eerdere gebeurtenissen of wandaden in hun eigen leven. De ‘elitaire globalisten’ gebruiken een manier van manipulatie op deze ‘entiteiten’ om hiermee hun persoonlijkheden te splitsen, om ze tot spreekpoppen te maken voor de elitaire ‘globalisten’. Helaas laten sommige ‘entiteiten’ zich hierdoor verleiden. De elitaire ‘globalisten’ gebruiken de ‘entiteiten’ iedere keer opnieuw als spreekpop, om hun agenda door te duwen. Wanneer de ‘entiteit’ weigert deze plannen van de elitaire ‘globalisten’ uit te voeren, beginnen ze met dreigen door alsnog alle informatie naar buiten te brengen, waarin de ‘entiteit’ zich in eerdere vergrijpen heeft verworven. Doordat de ‘entiteit’ steeds meer vergrijpen op zijn/haar/het naam krijgt, wordt het voor de ‘globalisten’ steeds gemakkelijker hun spreekpop te laten gehoorzamen.

      1. Ik ben het eens met je constatering alleen de vraag… wie heeft “zij zijn het begrip ‘mens’ zijn niet waardig’. bedacht? Wie bepaalt (heet bepaald) wat waardig of niet waardig is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.