Blckbx

LIVE bij blckbx: boerenprotest van woensdag 22 juni

De voorgestelde stikstofplannen van het kabinet zouden desastreuze gevolgen hebben. Vooral voor de landbouwsector, maar ook voor de rest van het land. Daarom staat Nederland op! Woensdag 22 juni verzamelen in de loop van de ochtend tienduizenden demonstranten zich in Stroe en om 12.00 uur gaat de manifestatie officieel van start.

Verschillende sprekers, waaronder oud-staatssecretaris van Landbouw Henk Bleker en Farmers Defence Force-voorman Mark van Den Oever zullen de aanwezigen toespreken. De manifestatie duurt tot 15.00 uur. Zie onderaan deze pagina voor het volledige programma.
Programma blckbx-uitzending

Om 11.30 uur gaan we live en de uitzending duurt tot 15.00 uur. Verslaggevers David Boerstra en Erwin Taams zijn ter plaatse in Stroe om de stemming te peilen. Een helikopter filmt de manifestatie vanuit de lucht. En aan de desk in de studio beschouwt programmamaker Flavio Pasquino de situatie met diverse gasten.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 358 times, 1 visits today)
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.