Alternatief tv

MH17 proces is moreel laakbaar en rust op onvoldoende bewijs. Ab Gietelink en Eric van de Beek

MH17. Op 17 Juli 2014 stortte een passagiersvliegtuig met 198 Nederlanders neer in de separatistische Volksrepubliek Donetsk. Een oorlogszone Waarom had de Oekraïne het luchtruim niet gesloten? Was het niet gewoon een afschuwelijke vergissing? Wat was anders het motief om een passagiersvliegtuig te vernietigen? Waren het de Separatisten, Russen of toch de Oekraïners? Welke rol speelt MH17 in de actuele spanningen tussen Rusland en de Oekraïne? Onderzoeksjournalist Eric van de Beek schreef een nieuw boek: MH17, de onderste steen.

Bron: www.alternatief.tv

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 685 times, 1 visits today)
6 thoughts on “MH17 proces is moreel laakbaar en rust op onvoldoende bewijs. Ab Gietelink en Eric van de Beek
 1. Glenn Beck van The Blaze heeft een aantal jaar geleden hier hele mooie docuus over gemaakt…met name The Bidens waren aanstichters en hadden grote belangen…..

 2. Nederland heeft voor 1/3 Maidan Square revolutie in Kiev Oekraïne gefinancierd, de opstand in 2014 koste aan meer dan 100 mensen het leven. Rutte heeft letterlijk bloed aan zijn handen, waarom zijn hier nooit vragen in 2k over gesteld ?

  MH 17? hoeveel wetenschappers hebben het leven gelaten? en waar hielden deze wetenschappers zich mee bezig?

  https://odysee.com/@StreamPunk:a/Rechtsanwalt-Reiner-F%C3%BCllmich-Autor-Journalist-Thomas-R%C3%B6per-Interview-Ukraine-Krise-Hunter-Gesch%C3%A4fte:5

  https://www.youtube.com/watch?v=cvP3TUS3daE&t=2s&ab_channel=NuoViso.TV

 3. Het is bezopen dat het gas door VS aàngeleverd moet worden , dat milieutechnisch onaanvaardbaar is, en daarbij Rusland de zwarte piet toegespeeld wordt in deze zaak?
  Houd Poetin te vriend en laat die globalisten in de VS de rambam krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.