Klagemauer

Natuurlijke geboorte – interview met Frank-Robert Belewski Waarom de manier waarop we geboren werden zo belangrijk is! – Nederlands ondertiteld

 

Is het niet de wens van alle aanstaande ouders dat hun kind gezond ter wereld komt en later zijn aanwezige potentieel ten volle ontwikkelt? Onze realiteit toont echter aan dat dit helaas vaak niet het geval is. In het volgende interview onderzoekt Frank-Robert Belewsky de oorzaken, helemaal teruggaand tot de geboorte, en onthult hij enkele verbazingwekkende inzichten.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

 

(Visited 855 times, 1 visits today)
One thought on “Natuurlijke geboorte – interview met Frank-Robert Belewski Waarom de manier waarop we geboren werden zo belangrijk is! – Nederlands ondertiteld
 1. Wat een klinkklare nonsens verkondigt deze man. Met name de mannelijke gynaecologen moeten het in deze lezing ontgelden. “De natuurlijke geboorte moet weer 100% terugkomen, zonder technische inmenging van de mannelijke collega’s” aldus de “onderzoeker” haha.
  De vernietiging van de binding tussen moeder en kind blijkt, volgens de heer Belewski, al eeuwen geleden plaatsgevonden te hebben, dus toch niet alleen in de 20e eeuw. Reeds in het begin van de lezing wemelt het van de tegenspraak en de onwaarheden, waar iemand met een normaal stel hersens gemakkelijk achter kan komen!
  Ook was de uitspraak, waar Belewski naar verwijst in Genesis 3 vs 16 niet gedaan in het jaar 585 voor Christus. geboorte, maar duizenden jaren daarvoor.
  De hele geschiedschrijving, ook over de heksenverbranding van vroedvrouwen omdat zij “afbreuk zouden doen aan het Katholieke geloof” klopt van geen kant.
  Tijdens zijn gehele “onderzoek” heeft hij zich wel laten bijstaan door een mannelijke verloskundige en gynaecoloog Michel Ordent.
  Het zou voor de hand liggen om zich dan juist bij te laten staan door een vrouwelijke verloskundige om zijn onderzoek enigszins geloofwaardig te laten overkomen.
  Wat een verspilling van tijd om alle kul wat Belewski in dit artikel uitkraamt verder te analyseren en uit te typen. Ik moet toegeven dat ik het filmpje niet helemaal heb beluisterd; ik kon zoveel onzin achter elkaar niet langer aanhoren . . . . .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.