Viruswaarheid

Omgekeerde vlaggen verdwijnen bij bosjes – Jeroen en Willem nemen de week door

In dit journaal komt de politiek aan bod, de WOB stukken laten de criminele intentie van de overheid zien en het internationale nieuws wordt doorgenomen. De WEF-coup lijkt gestalte te krijgen bij het overnemen van Sri Lanka. Het goede nieuws is dat allerlei pogingen lijken te falen, vooral in de VS verkeert Biden in zwaar weer. In Europa kondigen een aantal landen aan dat maatregelen zoals mondkapjes, prikken en testen weer terug zullen komen. In het medische gedeelte wordt bevestigd dat de lock downs niet hebben gewerkt, dat de injecties dodelijk kunnen zijn, voor trouwe kijkers niets nieuws onder de zon. Er komt een internationaal congres met internationale en nationale sprekers en experts, zie www.voorwaarheid.nl voor het programma en de kaartverkoop. Vandaag is er een groot protest in solidariteit met de boeren dat wereldwijd is opgepakt.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.955 times, 3 visits today)
8 thoughts on “Omgekeerde vlaggen verdwijnen bij bosjes – Jeroen en Willem nemen de week door
 1. Een sociaal medium, meerdere sociale media.
  MEDIA is het meervoud van medium: om dat te weten hoef je geen gymnasiast te zijn……………

 2. Beetje flauw van Willem Die Basis af te doen als een partij die nog in de frame zit, een centrale partij is. Wat versta je onder een centrale partij? Een kartelpartij? Of een partij in het midden? Hoe dan ook, ik heb de moeite genomen Die Basis locaal in Chemnitz en in Jena te leren kennen en het was gewoon wat te verwachten viel, het was geschakeerd in opvattingen. Maar er wordt gewoon gedemonstreerd, wat jij ook doet, er wordt ook parallel gezocht. Die Basis vertoont alle kenmerken van ook de Wappies en Hart voor Vrijheid in Nederland, de partij die jij verlaten hebt, waar je de aanleiding voor een breuk met VSN was. Dus, Die Basis, geschakeerd, maar tegen de coronacratie en eigenlijk ongeprikt en ongebroken. En je praat zelf met Fuellmich, zelf actief in Die Basis.

 3. PS Nog even aan Willem. Met aanleiding zeg ik niet dat je aan deze breuk debet was. De enige oorzaak lag elders. Maar na de verkiezingen ben je al snel weggegaan. Viruswaarheid paste beter bij je, veronderstel ik. Prima. Maar pas nu beginnen VSN en HvV zich weer wat toe te naderen. Misschien kun je er nog ’s wat op zeggen, over toen en nu, ter bemoediging of zoiets.

 4. Aan de redactie van VIRUSWAARHEID
  MIJN WANTROUWEN IN DE ‘NIEUWE MEDIA’ GROEIT MET DE DAG
  Op mijn vraag aan diverse nieuwsplatforms van ‘Het Andere Nieuws’ of zij voor of tegen abortus zijn kreeg ik slechts één antwoord, nl. van BLCKBX.
  Ik citeer hieruit: “De redactie’ of ‘blckbx’ als entiteit heeft geen politiek standpunt” en “In het kader van abortus hebben we niet een standpunt dat we uitdragen. De persoonlijke mening van alle teamleden zal vermoedelijk zelfs afwijkend zijn. En wat ons betreft kan en mag ieders mening er zijn” en “Het verbaast me dat je ons in een hokje wilt plaatsen. In jouw bewoordingen: we zijn voor of we zijn tegen. En als we jouw vraag niet beantwoorden, plaats jij ons in een hokje. Beantwoorden we jouw vraag wel, dan plaats je ons ook in een hokje. Goed of fout. Daarmee lijkt het dat je hetzelfde doet als onze overheid; je bent voor of je bent tegen de maatregelen, vaccinatiedwang. de boeren, het stikstofbeleid etcetera. En dat creëert tweedeling in onze maatschappij en daarmee houden we in stand wat ons kapot kan maken. Verdeel in heers. En dat proberen wij juist te doorbreken.

  Waar ken ik dat ook weer van, dat in hokjes plaatsen?
  De hokjes waar het over gaat zijn JA of NEE en bij geen antwoord vul ik in, ‘MEN MAG HET NIET WETEN’.
  Voor hetzelfde geld had ik GEEN MENING ingevuld. Het maakt in feite niets uit.
  Het antwoord van ‘BLCKBX’ met verwijten van het creëren van tweedeling, in stand houden wat ons kapot kan maken, verdeel en heers. is RONDUIT SCHANDALIG EN LAF.
  Geen van deze nieuwsplatforms heeft het lef een standpunt over abortus in te nemen.
  Want zij moeten groeien. Ze nemen pas een standpunt in als er een duidelijke wereldwijde trend anti abortus zou ontstaan en mogelijk zelfs pro.
  https://hetanderenieuws.nl/de-….machtspiramide-deel-
  In de DE MACHTSPIRAMIDE DEEL2 achterin de tweede helft wordt het volgende gezegd:
  Nog een mainstream verslaggever die onafhankelijk werd is Ben Swann, voormalig nieuwspresentator bij CBS Atlanta, die wegging vanwege het censureren van zijn berichtgeving.
  Onlangs sprak ik met Ben over zijn blik op de tekortkomingen van mainstream media WAARONDER HET IDEE DAT JOURNALISTEN GEEN MENIG HEBBEN.
  Ben: “Dat idee dat journalisten geen eigen mening hebben klopt absoluut niet. En dat is duidelijk. Het is de menselijke aard. Iedereen heeft overal een mening over.
  Het is een misleidend concept dat lang werd voorgestaan door bedrijven als CNN. Glenn Greenwald noemt het ‘de blik naar het niets’.
  Ik ben de subjectieve journalist ik heb geen mening, ik weet niets, ik bericht slechts wat ik zie.” (wellicht bedoelde hij hier de objectieve journalist. Dat blijkt duidelijk uit de context)
  Maar dat is een robot, geen persoon. Een eerlijker manier ermee om te gaan is zeggen “Ik heb een mening daar ben ik eerlijk over, ik ben vrij, libertair qua opvattingen, ik geloof in individuele vrijheid en vrijheden, daar kom ik eerlijk voor uit, DUS WEET JE WAAR IK STA.”
  Echter het is niet belangrijk of je een mening hebt, je neemt de feiten van je verhaal en die draai je om te passen bij je mening, te passen bij je vaststaande uitgangspunt.
  DAT IS NIET WAT WIJ DOEN ALS JOURNALISTEN. We zien wel waar de feiten ons naar toe leiden, maar NATUURLIJK HEBBEN WE ER EEN MENING OVER.
  NOG WAT: https://www.mediawijs.be/nl/dossiers/nieuws
  Nee, nieuws hoeft niet neutraal te zijn. Sterker nog: NIEUWS KÁN NIET NEUTRAAL ZIJN.
  Als JOURNALIST of NIEUWS REDACTIE bekijk je nieuws namelijk ALTIJD MET EEN BEPAALDE BRIL.
  U beschikt over mijn e-mail adres, bent u het kwijt, dan laat u dat hier maar weten.
  OPNIEUW STEL IK HIER DE VRAAG: IS ‘VIRUSWAARHEID’ VOOR OF TEGEN ABORTUS?

 5. De voorgaande vraag wordt hier herhaald: is viruswaarheid voor/tegen abortus.
  En wat vindt iedereen van de zaak Archie Battersbee? Je zult als kind(je) maar in GB wonen en in een coma raken: dan staan non-hippocrates-artsen te springen om je te vermoorden, gesteund door psychopathische rechters die dag in dag uit met sadistisch genoegen op de ziel trappen van de ouders en deze zelfs uitnodigen bij het vermoorden van hun kind aanwezig te zijn.

 6. Iedereen met een printer kan een omgekeerde NL-vlag op A4 formaat drukken en voor het raam hangen: dan verschijnen omgekeerde vlaggen weer bij bosjes, zonder een heel raam in beslag te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.