Overige

Patrick Lancaster: Kraamkliniek getroffen door raketten in Donetsk. Moeders, verpleegkundigen en artsen geven Oekraïne de schuld

Donetsk is de afgelopen weken en vooral gisteren een centrum van aanvallen geworden met naar verluidt meer dan 350 granaten die de stad troffen. Een van de belangrijkste kraamklinieken werd getroffen. Op weg naar Donetsk gingen we de aanvallen op het ziekenhuis onderzoeken. We vonden een zwaar beschadigd ziekenhuis met honderden aanstaande moeders, baby’s en nieuwe moeders die zich in de kelder verstopten. In de kelder werd zelfs één baby geboren. De moeders, verpleegsters en artsen geven Oekraïne allemaal de schuld van het aanvallen van hun ziekenhuis en andere civiele gebieden in Donetsk in de afgelopen 8 jaar. Kijk alsjeblieft tot het einde en luister echt naar wat deze mensen zeggen en dan denk je na over de situatie waarin ze zich bevinden.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 292 times, 1 visits today)
One thought on “Patrick Lancaster: Kraamkliniek getroffen door raketten in Donetsk. Moeders, verpleegkundigen en artsen geven Oekraïne de schuld
  1. Vrijwel dagelijks meer info en inspirerend bewijs voor de grote en noodzakelijke opruiming van bilderbergers en weffers, werelwijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.