Overige

Revealing Ukraine – Engels ondertiteld

In deze tweede documentaire, uit 2019, doet Oliver Stone verder onderzoek naar de aanhoudende Oekraïense crisis en de waarheid achter het bloedbad van Maidan in 2014. Het bevat tevens een scherpe analyse van de politieke oorlogen die tot dan toe achter de schermen plaatsvonden, en de smeulende interetnische conflicten en geopolitieke plannen die worden opgesteld door de grootmachten van de wereld.

In de film wordt politiek oppositieleider Viktor Medvedchuk geïnterviewd door Oliver Stone. Stone spreekt ook met de Russische president Vladimir Poetin over de Oekraïense crisis. De mannen wisselen van gedachten over de redenen voor het conflict en manieren om het op te lossen.

Het eerste deel ( Ukraine on Fire ) staat hier:

Docu: Ukraine on Fire – Russische agressie of Amerikaanse Interferentie? – Nederlands ondertiteld

 

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 535 times, 1 visits today)
One thought on “Revealing Ukraine – Engels ondertiteld
  1. Toch een prachtige hollywood productie deel II , in de stijl van JFK, met uiteraard de signature van Oliver Stone, verlengstuk van de CIA. Net als je denkt “arrest all the bastards and start drain the swamp”, komt de ontluiking van Oliver himself ” It’s all bad….armageddon is to come” incl. verbrande gummie puppen op het eind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *