De Nieuwe Wereld

‘Scenario studie WRR zonder evaluatie maatregelen? Daar gaat het juist om!’ Maurice de Hond

Ad Verbrugge in gesprek met statisticus en data-specialist Maurice de Hond over het recente coronarapport van de WRR. “De waakhonden van de democratie zijn schoothondjes geworden.”

Naar aanleiding van het recent uitgebrachte WRR rapport ‘Coronascenario’s doordacht’ schoof Maurice de Hond aan bij De Nieuwe Wereld. Wat hem betreft gaat er veel te weinig aandacht uit naar een evaluatie van de effectiviteit van de maatregelen tot nu toe. “Er is niet alleen een onbereidheid om te evalueren. Men neemt klakkeloos de effectiviteit van alle maatregelen aan,” aldus De Hond. Dit leidt tot de situatie dat axioma’s en dogma’s het debat meer gaan bepalen dan wetenschappelijke feiten. “Als axioma’s belangrijker worden dan feiten ben je geen wetenschap meer aan het doen.” Over feit en fictie, met Maurice de Hond.

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 421 times, 1 visits today)
4 thoughts on “‘Scenario studie WRR zonder evaluatie maatregelen? Daar gaat het juist om!’ Maurice de Hond
 1. De omt commmissie had om t jaar met van dissel van bezetting gewisseld moeten worden om inslapen te voorkomen! Wordt nu van corruptie beschuldigd! Als voorbeeld oplichter ab osterhaus komt prompt elk jaar terug? Mexicogriep!
  Dat bevordert niet t vertrouwen en schept meer wantrouwen van publiek in zulke rampscenario, die m.i. te overdreven afgeschilderd werd, ANGST!
  Bij mij komt er beslist geen spuit meer in! Zelfs geen griepprik? Dankzij de filantropie van Bill!(
  Maurice en Ad moeten hoognodig Pierre Capel hierover spreken!
  Zeer reëel en degelijk zonder winstbejag!
  Maurice laat je commentaar horen, want dit virus=media!
  Deze plunderen de belastingpot!

 2. Natuurlijk wordt er niet geëvalueerd door WRR en door andere organisaties die het narratief volgen. Er wordt tegenwoordig bewust niet inhoudelijk gekeken, want dan kun je nooit volhouden dat de maatregelen werken en onschadelijk zijn. En al deze boeven komen er nog meer weg ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *