De Andere Krant

Steeds meer sensoren in de stad, willen we dat? | In De Andere Krant

Deze week in De Andere Krant: Nederlandse steden worden vol gehangen met camera’s en sensoren, zonder dat daar enig toezicht op is. Amsterdam heeft nu als eerste gemeente een meldingsplicht ingevoerd voor sensoren in de openbare ruimte. Maar willen burgers al die sensoren wel? Nieuwsuur journalist Rudy Bouma doet de critici van het Pfizer vaccin af als complotdenkers

– De Andere Krant laat zien waarom hij zijn kijkers op het verkeerde been zet. De Amerikaanse onderzoeksjournaliste Corey Lynn legt in een exclusief interview uit hoe grote concerns voedselfabrieken bouwen om boeren te vervangen. Economisch expert Sander Boon over de donkere wolken boven de wereldeconomie. Zijn collega Frank Knopers schrijft over de alternatieve goudmarkt die door Rusland wordt opgezet. Een interview met Joris van Rossum over zijn nieuwe boek over filosoof Arthur Schopenhauer. Een bizar ambitieus project in de Arabische woestijn. En nog veel meer!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 932 times, 1 visits today)
One thought on “Steeds meer sensoren in de stad, willen we dat? | In De Andere Krant
 1. En het leger van Hugo & CelleBrite… zitten niet te slapen.
  GELOOF HET OF NIET ?
  Nu ook Intimidatie in het Engels via je mobieltje….met het bericht …Wij constateren vreemde onregelmatigheden op u telefoon… en met de opdracht …n 1 in te toetsen…WHAT?
  YES …wtf.
  Ik kreeg deze morgen n telefoontje in het engels ,nadat ik via duck duck go de spelling van S.R.M=Solar Radiation Management en cloudseeding op het web zocht om de videoopnamen …van CHEMTRAILS in mijn achtertuin die ik kort daarvoor gemaakt had….te voorzien van deze div namen.

  En denk nu niet dat dit gewoon toeval is
  In het verleden 2015 waren mijn reacties op youtube alleen zichtbaar als ik via mijn gmail account youtube bekeek.

  Zoheb ik nooit n reactie op Y.T kanaal ons geld kunnen plaatsen !!!!
  Deze werden direct geblokkeerd …en om mij te pesten werkte ook mijn schermtoetsenbord niet meer …had ik n d getypt …kreeg n c te zien.

  Ik kon ook geen anderen YT kanalen waarschuwen !!!!
  En bij n poging per telefoon ……zat er n tape van de AIVD tussen…BERICHT neem contact met ons op.

  https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/
  De producten van /uit (ISRAEL) Cellebrite…(De Mossad) worden gebruikt door overheidsinstanties, opsporingsdiensten en commerciële bedrijven. Momenteel worden meer dan 20.000 soorten extracties ondersteund en staan er meer dan 40.000 apparaten bij opsporingsdiensten. De producten van Cellebrite zijn reeds 8 jaar op een rij benoemd tot “Best Phone Forensic Software” door Forensic 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.