Jorn Luka

The Trueman Show # 81 Ancilla van de Leest

Voor deze 81e aflevering zijn we afgereisd naar een bijzondere locatie in het hart van Amsterdam. We ontmoeten Ancilla van de Leest in Club NL. Club NL is al jaren een vaste waarde voor de kenners van het Amsterdamse uitgaansleven. Een plek waar zowel Ancilla als ik in een ver verleden mee verbonden zijn geweest. Een unieke plek dus om dieper in te gaan op haar expertise op het gebied van privacy en data security.

We kennen Ancilla als ex lijsttrekker van de Piratenpartij, als activiste, internet ondernemer, privacy expert en sinds kort van de docuserie ‘Ze Weten Alles Van Je’. Hierin volgen we haar op haar zoektocht naar haar goede vriend Arjen Kamphuis, Cyberexpert en Ethical Hacker, die in 2018 op mysterieuze wijze verdween in Noorwegen en nooit meer is teruggevonden. Wat denkt zij dat er is gebeurd? En hoe kijkt zij naar de documentaire, die toch wel op een mainstream kanaal wordt uitgezonden?

Ancilla werd al vroeg in haar carrière met haar neus op het belang van goede online privacy gedrukt. Ze werd o.a. ‘ge-out’, waarbij al haar gegevens, door hackers, op openbare websites werden gedeeld. Dit opende haar ogen voor de mogelijke gevaren binnen de wereld van cyber security en kwam zij erachter dat een hoop van onze data wordt doorgesluisd naar partijen waar wij geen toestemming voor hebben gegeven. Ook door onze overheid. In die tijd sprak hier nog niemand over, terwijl er in een rap tempo een monster werd gecreëerd. Ancilla heeft zich vanaf dat moment gespecialiseerd in privacyrechten en maakte zich o.a. hard om het afschaffen van contant geld tegen te gaan.

Naast onderwerpen als massa surveillance, whistle blowers en internetwetgeving, duiken we verder in op haar kijk op de boerenprotesten en hoe zij van ‘Meest Sexy Vegetariër’ van 2008 naar toch weer af en toe vlees eten is bewogen. Het verhaal van Ancilla is inspirerend en zette mij weer extra aan het denken over het deel van mijn leven dat ik online leid. Ergens weet je dat het er slecht voor staat met onze privacy en security, maar hoe kun je hier concreet iets aan doen? Ancilla heeft mij weer iets verder wegwijs gemaakt op dit vlak en ik hoop dat jij dat ook zult zijn.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 880 times, 1 visits today)
5 thoughts on “The Trueman Show # 81 Ancilla van de Leest
 1. Open source is begrijpelijker en eenvoudiger, met LaTeX en Linux
  kost automatisering een fractie van de prijs!

 2. De laatste Scientific Linux was illustratief voor wat het door de strot
  drukken van controle betrof.
  Onder de license was mijn computer eigendom van de VS!

  Maar het positieve nieuws: er zijn nog kleine linux-distributies die veilig
  zijn. Leer ook ouderwets C.

  # define greatestdiviexp(I,P) for(I = 3ul; (P)%I && I < (P)/I; I += 2ul); I = ((P)%I == 0ul && (P)!= 3ul)?((P)/I):(P)
  Het wachten is op Pinix, een OS zo klein als een pinda!

  De moraal is het mijden van veel platforms.

 3. Allereerst zouden we deze moeten doen om die angst verzinners en en gebaseerd om deze Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.
  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden. Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties. Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen.
  Is deze nu aan de gang Gisteren al Super Volle Maan DEZE MAAN STAAT IN STEENBOK. HET IS EEN HEFTIGE MAAN OOK KWA ENERGIEËN.
  KAN EMOTIES OMHOOG KOMEN Zon in Kreeft en Kreeften seizoen en Karma stukken die omhoog kunnen komen .
  Komt door Saturnus. Karma reset. Volgende week komt Chiron om de hoek kijken de helings planet.
  Al met al heftig.
  Last van ascentie symptomen dat kan vanwege de hart chakra die deze emoties aanwakkeren. Je gaat stotteren en allerlei dingen weten ze niet meer vanwege de karma reset…..is wat we momenteel wereldwijd zien bij politieke leiders als je goed op hun let en hoe ze zich uiten.

  De planeet Pluto dwong eind 2019 herstel van 1940 en 1945 op wat direct verklaard met de gedragingen die we in de maatschappij zagen en werd oud gedrag opgehoest door de 13e maan van december 2019 om hier in je leven mee aan de slag te gaan ten gunste van deze aarde met verstandelijk gebruik met betere doelen die voor iedereen werken. 
Is afbreken wat niet meer dient en verlaten we het 2000 jaren durende slaven tijdperk in met Authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde nastreven, zelf liefde met vrije wil ervaren en wel zo hartelijk om hier gehoor aan te geven en zitten we momenteel in een pole shift en draait de aarde richting yin en hebben we nog 8 maanden te gaan en zoals het woord waterman het al zegt spoelt deze de hele cyclus schoon met heel veel water over heel de wereld “NU”
  zie hier Why are there so many natural disasters lately? What do you think? https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

  So let’s give all of us around the globe a strong signal for ourselves and future generations the July 15 – 15:00 -15 minutes WE SAY ALL “NO” when Holland stands still: Solidarity with the farmers https://hetanderenieuws.nl/15-juli-1500-uur-15-minuten-stand-still-solidair-met-de-boeren/ for KING & COUNTRY – TOGETHER https://youtu.be/lR1Hk0FVi_k

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. 

  Een illusie doorbreken die zij zelf hebben opgetuigd met eigen regels waar niemand om gevraagd heeft in een wereld die van ons allen is arrogantie ten top. Zoals deze Dutch grocery store backed by Gates Foundation burns down
  https://youtu.be/Po9Rlmvtf3E

  We lopen helemaal weg voor een stelletje idioten die alleen maar mindcontrol willen, verschrikkelijk veel geld hieraan uitgeven en heel ons bestaan vernietigen en is hier niet voor bedoeld. Weten echt niet wat genieten is met wat al is…..en een History Repeat

  De hele wereld verloopt in cycli van wrong doing in good doing. Doe je dat niet dan krijg je een History Repeat van meer dan 100 jaar geleden met dezelfde doelstelling en hebben we dus al een keer gehad in de geschiedenis. Andere karakter, andere tijdlijn en doen nog steeds hetzelfde is ascension in evolutie. kalendar die ze gemakshalve in 1970 uit de woordenboeken hebben geschrapt is nog steeds een schuldregister, boetedoening en/of schuldbekentenis. WHAT IS A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk Hij komt dus iedere keer weer terug als wij nu niet wereldwijd een vuist maken en met zijn allen “NEE” zeggen voor onze eigen bescherming en vindt je hier de samenvatting hoe dat werkt https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  Terwijl 5G torens, smartphones en mRNA injecties zijn onlosmakelijk als een dodelijk net met elkaar verbonden – “De kracht van 5G torens kan een hele stad roosteren” Hoe het economisch belang van ‘straling’ boven die van het menselijke wordt gesteld. Ironisch dat veel ziekenhuizen zend(stralings)masten op hun dak hebben staan. Canada lost internet today https://youtu.be/e0K7Fud_dxM en kan je niks meer.

  Een stemvork voor het leven
  Hoewel het bestaan van de Schumann Resonantie een gevestigd wetenschappelijk feit is, zijn er maar weinig wetenschappers die zich ervan bewust zijn dat deze frequentie als een stemvork is voor het leven. Het is een zeer belangrijke natuurlijke elektromagnetische golf, een achtergrond frequentie, die biologische oscillatoren in de hersenen van mensen en zoogdieren beïnvloed. https://youtu.be/nICVTd4peWs https://5gisnietoke.nl

  De Schuman resonanties dwingen ons om te evolueren
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=771

  = En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, zelfliefde en naastenliefde nastreven. “We geloven niet meer blindelings in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.” Only if the younger generation does things that the parents never imagined possible, can a society evolve.

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  Of blijven we hier in hangen en is dan een History repeat
  You have nothing till somebody say you have something for their own purpose….It all happens before https://youtu.be/0YhI6uXnHmU

  Know Your Rights and Freedoms Love My Soul Agron https://youtu.be/I9xWnIjCFrE

 4. en natuurlijk het ruimen van een paar superrijken en dat wordt makkelijk!
  Via de media en internet zijn ze zeer gekend!

 5. Bottom up elimineren is prima als je het beperkt tot de weffers… en doe het snel!

  Volgens de weffers moeten we de grootste vervuilers het eerst uitroeien, prima idee!

  Ik werk mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *