Jorn Luka

The Trueman Show # 82 Jaap Rameijer

We zijn dit keer uitgenodigd in Exmorra, een dorpje in het Friese noorden met leuke huisjes en een eeuwen oud kerkje. Jaap Raamijer verwelkomt ons in zijn Grutterswinkeltje, waar we bij het zien van alle potjes, pannetjes, oude blikken, handgebakken muurtegeltjes en zelfs nog een bedstede, honderd jaar terug in de tijd stappen. Jaap lijdt ons rond door zijn bijzondere verzameling van spullen, schilderijen, foto’s en boeken. Hij neemt ons mee in de verhalen over zijn verleden, de geschiedenis van deze plek en hij vertelt ons over alle kennis die opgeslagen ligt in zijn bibliotheek met duizenden boeken. Op een locatie met al deze historie is dit de perfecte plek om met Jaap in gesprek te gaan.

Jaap is schrijver, fotograaf, coach en gids. Met zijn brede interesse volgde hij meerdere studies, was hij in dienst van de Koninklijke Marine en via zijn baan bij Fokker kwam hij in aanraking met zeer geavanceerde technologieën en artificial intelligence. Jaap kocht een stuk land in de buurt van Rennes-le-Château in Frankrijk, waar hij vele reizigers en spirituele groepen ontving en ook deelnam aan de bijzondere ceremonies. Jaap heeft velen boeken geschreven en schrijft nog steeds graag over Rennes-le-Château, Maria Magdalena, de relatie tussen de man en vrouw en over orbs. Dit laatste bijzondere fenomeen gaf ook zijn inspiratie voor het schrijven van zijn laatste boek: Van Annunaki tot Illuminatie – Van Slaaf tot Slaaf

Met Jaap spraken we over zijn bijzondere tijd in Frankrijk, de magische plekken op aarde waaronder Rennes-le-Château. Jaap vertelde over het dunne vliesje tussen onze aardse dementie en andere werelden, waarbij ook de orb ter sprake kwam. We hebben zijn boek ‘van Annunaki tot Illuminatie – van slaaf tot slaaf’ uitgebreid besproken waarin hij schrijft over het annunaki ras, de kleitabletten van Soemerië, ufo’s, buitenaardse beschavingen, de spirit world en onze wonderlijke aarde. Jaap neemt ons mee in de ontstaansgeschiedenis van de annunaki en waarom zij hun oorspronkelijke thuisplaneet verlieten om vervolgens op aarde terecht te komen. Jaap vertelt over hoe deze wezens de macht over de aardbewoners kregen en op welke manier ze deze nog steeds uitoefenen. Over het verband tussen de annunaki en de illuminatie. Over de rol van ons als aardse bewoners in het piramide systeem. Over de manipulatie van ons DNA, waardoor we steeds meer tot slaven veranderden. Over wat de huidige machthebbende families met de annunaki te maken hebben. Want wie is de annunaki van tegenwoordig?

Het was weer een unieke locatie voor op ons lijstje. We hebben genoten van Jaap zijn verhalen en hopen dat jullie thuis dit net zo zullen doen!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 771 times, 1 visits today)
8 thoughts on “The Trueman Show # 82 Jaap Rameijer
 1. Rennes-le-Château een magische plek, woon er vlak bij!

  Altijd +++ de trueman_show!

 2. Inhoudelijk vind ik het verhaal gespikkelde waanzin en zeker over Rothschilds, die gewoon
  bestaan uit bovengedreven stront.
  Gelukkig mag iedereen zeggen en denken wat ie wil, zonder een divers palet zou het saai
  worden.

 3. Totale overschatting van technologie en leuke fantasie!
  Een toch heel inspirerend.

 4. Excuses voor de term gespikkelde waanzin! Goede afkevering!

 5. https://nl.pinterest.com/pin/462041242991417825/
  Enlil zoon van (AN) en halfbroer van Enki= jahweh is de god of ISRAEL.

  Naam voor kinderen in div talen AN-AK.
  Lyric video of the song>>> “Anak” <<<UR-U-chalem met n J =Jeruzalem wordt ofwel Urusalim ( URU ú-ru-sa-lim ) of Urušalim ( URU ú-ru-ša 10 -lim ) genoemd in de Amarna-brieven van Abdi-Heba (1330 v.Chr.). Namen van Jeruzalem – https://nl.abcdef.wiki/wiki/Names_of_Jerusalem

  Nipp ur = Heilige Stad Van Enlil (IRAK)… Ubaid-periode.

  https://enkispeaks.com/enlil-yahweh-enki-lucifer-made-up-in-2024-bce-left-earth-to-marduk-satan-sitchins-lost-book-of-enki-tablet-14-youtubes/

  video info van de RUS vlad9vt : https://www.youtube.com/watch?v=0UICkF2yxqI

 6. En waar komt ons koningshuis vandaan ? de god van ROME of IS-RA-EL ?
  Zie Enki clan….blauw bloed en ……de leeuw ? WHAT?…. yes…what the F.

  Zie de engel gabri-EL. en zijn zaai & verdeel info!!!!!
  Is hij ook ???? de mother fuck…Enlil?

  https://goldenmean.info/enki/index.html
  Ga de volgende verkiezingen stemmen?
  Op de EL-lohim…nepgoden die U & u dna tot slaaf hebben gemaakt.
  U bent 2e rangs
  De EL van el-ec-tions…EL-ders…EL-lites .

  U bent bedrogen…gelovigen & ongelovigen. $$laafjes van the 4e Reich..of $$chwab.
  Van de nepgod Enlil uit het heilige land krijgt u minstens 220 slaven..(AMALEC,S ?)
  bij zijn terugkomst?

  Amalek (/ˈæməlɛk/; [1] Hebreeuws: עֲמָלֵק, ‘Ămālēq, Arabisch: عماليق ‘Amālīq) was een natie die in de Hebreeuwse Bijbel wordt beschreven als een trouwe vijand van de Israëlieten. De naam “Amalek” kan verwijzen naar de stichter van de natie, een kleinzoon van Esau; zijn nakomelingen, de Amalekieten; of de gebieden van Amalek, die ze bewoonden.
  Juist de EU
  Ja ja… meer meer meer oorlog ? met UR-ri-el …Uriël “Uri” Rosenthal.
  Bar-baar …babara Lerner heeft n oplossing voor U?…. in 37 seconden…echt waar!
  Dit staat gewoon op youtube
  ((Enlil)) activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies
  https://www.bing.com/videos/search?q=barbara+lerner&&view=detail&mid=4D489479297CD6765C184D489479297CD6765C18&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3Dbarbara%2Blerner%26FORM%3DHDRSC3

  En van Rome …(((stop je leuter in n kleuter BV ))) krijgt u …ook n hemel ? alleen …..U moet nog ff wachten ? en de russen n toontje lager laten zingen.
  TOCH ????????

  Enlil op U mobieltje….jazeker
  De god Enlil op je mobieltje…kijk maar ?
  https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/
  Cellebrite is een internationaal bedrijf vooral bekend van innovatie op het gebied van mobiele data technologie. De forensische tak van Cellebrite richt zich onder andere op het extraheren van informatie uit mobiele apparatuur, het decoderen van data en het rapporteren van bevindingen. De producten van Cellebrite worden gebruikt door overheidsinstanties, opsporingsdiensten en commerciële bedrijven. Momenteel worden meer dan 20.000 soorten extracties ondersteund en staan er meer dan 40.000 apparaten bij opsporingsdiensten. De producten van Cellebrite zijn reeds 8 jaar op een rij benoemd tot “Best Phone Forensic Software” door Forensic 4.
  GOD WEET ALLES….en ziet alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Aan de redactie van JORN LUKA
  MIJN WANTROUWEN IN DE ‘NIEUWE MEDIA’ GROEIT MET DE DAG
  Op mijn vraag aan diverse nieuwsplatforms van ‘Het Andere Nieuws’ of zij voor of tegen abortus zijn kreeg ik slechts één antwoord, nl. van BLCKBX.
  Ik citeer hieruit: “De redactie’ of ‘blckbx’ als entiteit heeft geen politiek standpunt” en “In het kader van abortus hebben we niet een standpunt dat we uitdragen. De persoonlijke mening van alle teamleden zal vermoedelijk zelfs afwijkend zijn. En wat ons betreft kan en mag ieders mening er zijn” en “Het verbaast me dat je ons in een hokje wilt plaatsen. In jouw bewoordingen: we zijn voor of we zijn tegen. En als we jouw vraag niet beantwoorden, plaats jij ons in een hokje. Beantwoorden we jouw vraag wel, dan plaats je ons ook in een hokje. Goed of fout. Daarmee lijkt het dat je hetzelfde doet als onze overheid; je bent voor of je bent tegen de maatregelen, vaccinatiedwang. de boeren, het stikstofbeleid etcetera. En dat creëert tweedeling in onze maatschappij en daarmee houden we in stand wat ons kapot kan maken. Verdeel in heers. En dat proberen wij juist te doorbreken.

  Waar ken ik dat ook weer van, dat in hokjes plaatsen?
  De hokjes waar het over gaat zijn JA of NEE en bij geen antwoord vul ik in, ‘MEN MAG HET NIET WETEN’.
  Voor hetzelfde geld had ik GEEN MENING ingevuld. Het maakt in feite niets uit.
  Het antwoord van ‘BLCKBX’ met verwijten van het creëren van tweedeling, in stand houden wat ons kapot kan maken, verdeel en heers. is RONDUIT SCHANDALIG EN LAF.
  Geen van deze nieuwsplatforms heeft het lef een standpunt over abortus in te nemen.
  Want zij moeten groeien. Ze nemen pas een standpunt in als er een duidelijke wereldwijde trend anti abortus zou ontstaan en mogelijk zelfs pro.
  https://hetanderenieuws.nl/de-….machtspiramide-deel-
  In de DE MACHTSPIRAMIDE DEEL2 achterin de tweede helft wordt het volgende gezegd:
  Nog een mainstream verslaggever die onafhankelijk werd is Ben Swann, voormalig nieuwspresentator bij CBS Atlanta, die wegging vanwege het censureren van zijn berichtgeving.
  Onlangs sprak ik met Ben over zijn blik op de tekortkomingen van mainstream media WAARONDER HET IDEE DAT JOURNALISTEN GEEN MENIG HEBBEN.
  Ben: “Dat idee dat journalisten geen eigen mening hebben klopt absoluut niet. En dat is duidelijk. Het is de menselijke aard. Iedereen heeft overal een mening over.
  Het is een misleidend concept dat lang werd voorgestaan door bedrijven als CNN. Glenn Greenwald noemt het ‘de blik naar het niets’.
  Ik ben de subjectieve journalist ik heb geen mening, ik weet niets, ik bericht slechts wat ik zie.” (wellicht bedoelde hij hier de objectieve journalist. Dat blijkt duidelijk uit de context)
  Maar dat is een robot, geen persoon. Een eerlijker manier ermee om te gaan is zeggen “Ik heb een mening daar ben ik eerlijk over, ik ben vrij, libertair qua opvattingen, ik geloof in individuele vrijheid en vrijheden, daar kom ik eerlijk voor uit, DUS WEET JE WAAR IK STA.”
  Echter het is niet belangrijk of je een mening hebt, je neemt de feiten van je verhaal en die draai je om te passen bij je mening, te passen bij je vaststaande uitgangspunt.
  DAT IS NIET WAT WIJ DOEN ALS JOURNALISTEN. We zien wel waar de feiten ons naar toe leiden, maar NATUURLIJK HEBBEN WE ER EEN MENING OVER.
  NOG WAT: https://www.mediawijs.be/nl/dossiers/nieuws
  Nee, nieuws hoeft niet neutraal te zijn. Sterker nog: NIEUWS KÁN NIET NEUTRAAL ZIJN.
  Als JOURNALIST of NIEUWS REDACTIE bekijk je nieuws namelijk ALTIJD MET EEN BEPAALDE BRIL.
  U beschikt over mijn e-mail adres, bent u het kwijt, dan laat u dat hier maar weten.
  OPNIEUW STEL IK HIER DE VRAAG: IS ‘JORN LUKA’ VOOR OF TEGEN ABORTUS?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *