Overige

Update Huig Plug (3) – Marlies van Muiswinkel wil dat er een onderzoek wordt opgestart naar het verhaal van haar dochter Lisa.

5 thoughts on “Update Huig Plug (3) – Marlies van Muiswinkel wil dat er een onderzoek wordt opgestart naar het verhaal van haar dochter Lisa.
  1. Huig en Marlies,hoe willen jullie hier mee echt naar buiten komen.We leven in een tijd dat je niet meer achter je oren kan krabben zonder dat ze je horen en zien.Aan 1 kant zijn jullie bekend,daar kan je geluk mee hebben aan de andere kant ze gaan over lijken,wie het ook is tenzij je net zo’n smeerlap bent als die gore pedo’s.Je schaamt je toch ook werkelijk dood als je ziet dat er in Nederland zoiets als een pedo partij kan bestaan.Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe die ik jullie maar kan wensen om deze kinderen te helpen.Huig ik volg je al heel lang en ik begin nou toch het gevoel te krijgen dat dat zielige zooitje in den haag en die viezerikken er omheen ander gedrag begint te vertonen.Ik zou zeggen geef alles wat jullie hebben want veel tijd hebben we niet meer.

  2. Heel veel dank voor jullie inzet! Ontmasker de duisternis is ook een bijbelse opdracht en daarom zegen ik jullie in Jezus naam! Dat de gruwelijke waarheid aan het licht zal komen!
    Gods Zegen en Bescherming toegebeden!

  3. Kunnen we een link naar de volledige video krijgen? Dit is één van de meest belangrijke zaken – nu maar ook altijd omdat de rituele kinderoffers en verkrachtingen de bodem van de psychopatische-elite-put zijn – en ik wil heel graag weten hoe het met deze mensen gaat. Ik bid dat ze overleven en dat het einde van deze oeroude praktijk nu echt nabij is. Sterkte, sterkte sterkte. God, sta ons bij!

  4. Hoe kan ik verder steun geven aan jullie en kinderen die hierdoor getroffen worden (verspreiden doe ik al een beetje ), ? gr en heel veel sterkte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *