Blue Tiger

Waanzin van de week: ‘Voedselproductie moet omhoog’

Natuurlijk passeert er nog veel meer aan de waanzinbar, want waar gaan Menno en Tom en nu weer drie uur lang over hebben?

Onder meer dat u Marijn Poels kunt ontmoeten in de Blauwe Tijger te Groningen op 22 juli. Caroline, Remkes en de Amerikaanse oorlogsdreiging vliegen over de toog, China is boos op de NAVO en blijkt humor te hebben en Tom en Menno concluderen dat er niet te veel boeren zijn maar te weinig, want het aantal koeien is al 70 jaar gelijk, alleen is het aantal boeren drastisch afgenomen. Er moeten er dus veel meer bij!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.328 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Waanzin van de week: ‘Voedselproductie moet omhoog’
 1. StinkStankmelderPlicht

  ===============

  Een nieuwe wet door team Schwab, de Super SS, SSS!

  Er komt een Stankmelderplicht:

  Stankmelders worden boven de voordeur op gehangen: Zij detecteren de StinkStankMannetjes die bij een razzia u uit uw huis halen:

  Biinnen gaat een alarm af zodat u als brave burger tijdig de deur opent

  voor de Mustafa’s die aan Bal zijn:

 2. https://nl.quora.com/ Martin Sinot: Heeft bij Sogeti Nederland B.V. gewerkt (2014–2015) Bijgewerkt op 30-03-’22.
  Klopt het dat er meerdere prinsen van Oranje zijn? De Nederlandse kroonprins(es) maar bv ook de Duitse keizerlijke erfprins van het Huis Hohenzollern. Hoe komt dat? Dat klopt. Er zijn er zelfs drie: De titel behoorde oorspronkelijk aan het soevereine prinsdom Orange in het zuiden van Frankrijk. Het prinsdom was geen deel van Frankrijk en de soeverein was geen vazal van de Franse koning. Na het overlijden van René van Chalon in 1544 kwam de titel in handen van Willem van Oranje en zijn nakomelingen. De titel werd doorgegeven tot hij in handen kwam van koning-stadhouder Willem III. Toen die in 1703 kinderloos overleed ontstond er ruzie over de erfenis. De Friese stadhouder Johan Willem Friso baseerde zijn aanspraken op het testament van de stadhouder-koning, dat van Maurits en van René van Chalon. Koning Frederik I van Pruisen maakte aanspraak op de titel plus de daaraan verbonden goederen op basis van het testament van Frederik Hendrik, de vader van Louise Henriëtte en halfbroer van prins Maurits, waarin stond dat als er geen mannelijke nakomelingen waren, de nakomelingen van Louise Henriëtte zouden erven. Omdat de Staten, als executeurs, op dat moment liever een verzwakte Nassau-erfgenaam zagen werd dit een slepend conflict. Pas met het Traktaat van Partage in 1732 kwam er een einde aan. De koning van Pruisen had al bij de Vrede van Utrecht in 1713 afstand gedaan van zijn rechten op het prinsdom Orange. In 1732 deden ook de Nassaus afstand, en het prinsdom, dat de facto al eerder door Lodewijk XIV was geannexeerd, werd nu definitief bij Frankrijk gevoegd. Zowel de prins als de koning behield zich echter het recht voor op de titel Prins van Oranje. En zo waren er twee prinsen van Oranje, de Oranjes en de koning van Pruisen, later Hohenzollern. Maar daar hield het niet op. Want Lodewijk XIV meende dat de titel vacant was zonder mannelijke nakomelingen en had hem in 1706 aan Louis de Mailly gegeven. En tot op de dag van vandaag gebruiken de nazaten van Louis de Mailly de titel. En dat was dus de derde prins van Oranje. In Nederland werd de titel door koning Willem I behouden en meteen aan zijn oudste zoon gegeven. De titel behoorde sindsdien tot de grondwetswijziging van 1983 automatisch aan “De oudste zoon des Konings”. Sinds 2002 bepaalt de Wet op het Koninklijk Huis dat de titel gaat naar de vermoedelijke troonopvolger. Sinds 30 april 2013 is Catharina-Amalia derhalve de eerste Prinses van ‘Oranje’. (Wilhelmina van Mecklenurg-Schwerin, Juliana von Lippe Biesterfeld en Beatrix van Amsberg droegen nooit de titel omdat die toen voorbehouden was aan mannen. Willem Alexander van Amsberg).

  Gisteren vond in de Tweede Kamer een vier uur durend spoeddebat plaats over de boerenprotesten. Hierbij werd aangedrongen op een bemiddelaar tussen de overheid en de boeren. Wat voor nut heeft dat als de overheid toch niet wil afwijken van haar plannen? Stichting Clintel gaat zich mengen in een rechtszaak van Milieudefensie tegen Shell. De multinational werd door de rechter opgedragen meer te doen aan de voorkoming van ‘gevaarlijke klimaatverandering’ om het algemene belang van de Nederlanders te dienen. Clintel betwist dat. Dat en meer in blckbx today.
  Vrijdag 01-07-’22. In de uitzending van vanavond onder andere:
  • Stichting Clintel gaat zich mengen in een rechtszaak van Milieudefensie tegen Shell. De multinational werd door de rechter opgedragen meer te doen aan de voorkoming van ‘gevaarlijke klimaatverandering’ om het algemene belang van de Nederlanders te dienen. Clintel betwist dat.
  • Gisteren vond in de Tweede Kamer een vier uur durend spoeddebat plaats over de boerenprotesten. Hierbij werd aangedrongen op een bemiddelaar tussen de overheid en de boeren. Wat voor nut heeft dat als de overheid toch niet wil afwijken van haar plannen?
  • De provincie Gelderland heeft haar plannen voor 25.000 woningen in “Stroe City” ingetrokken. Toch is de lokale SGP-fractie niet gerustgesteld, want het provinciale plan “Naar een nieuwe kaart van Gelderland” staat nog altijd overeind. Rypke Zeilmaker praat ons bij.
  • Uitgelichte artikelen van De Andere Krant
  Desk: medeoprichter Stichting Clintel Marcel Crok, wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker, redacteur David Boerstra en verslaggever Erwin Taams
  Presentatie: Sanae Orchi

  https://hetanderenieuws.nl/twitter-misdrijven-jeroen-en-willem-nemen-de-week-door/
  Jeroen en Willem bespreken de politieke perikelen, propaganda en censuur. Zij gaan specifiek in op alle Twitter-misdrijven. Zowel het internationale nieuws wordt doorgenomen als ook Agenda 2030 en de medische vergrijpen. Het vonnis uit Uruguay is heel goed nieuws: onder 13 jaar mag er niet meer geprikt worden omdat Pfizer weigerde de gegevens aan te leveren. Zij bespreken het boerenprotest en de stikstofcrisis, die vooral een beleidszwendel is, dat laten zij zien aan de hand van een aantal plaatjes.

  https://hetanderenieuws.nl/oproep-aan-mark-rutte-sta-op-en-ga/
  Een ieder kan zien dat onze minister president er een chaos van maakt, een enorme chaos. Niets wat de man aanraakt of bespreekt gaat goed, sterker nog, alles gaat kapot! Enig basisfatsoen ontbreekt bij deze man volledig. Het wordt steeds duidelijker dat hij niet de Nederlandse inwoners vertegenwoordigt en dient. Het is al jaren duidelijk en het openbaart zich steeds meer dat hij het WEF vertegenwoordigt en de voeten van Klaus Schwab kust, Klaus is zijn meester, zijn God. Dat dit gaat leiden tot opstand en burgeroorlog is evident, als je de bevolking maar lang genoeg onderdrukt, treitert en uitmelkt, komt het moment vanzelf dat ze opstaan. Dat moment lijkt aanstaande. Rampzalig is dat zeker, maar vrijwel onvermijdelijk. Nu de boeren als echte helden opstaan en de streep trekken, schaart de bevolking zich massaal achter de boeren. En terecht, want eerst komen ze voor de boeren, dan de kleine ondernemers, dan de verenigingen, stichtingen en als laatst voor u, uw kinderen en uw huizen, maar komen doen ze! Zo is het altijd gegaan in een democratisch systeem dat ten einde loopt. Macht wil altijd meer macht, en we zitten middenin in dit proces. Nu, vele landgenoten nemen dit waar en beginnen te zien dat het spaak gaat lopen en gaan zich verdiepen in de situatie waar we dankzij Mark Rutte in zitten. Wat moeilijk is, is dat er nog velen zijn die het niet zien of niet willen zien. Zij lijden aan cognitieve dissonantie, al laat je zien dat iets rood is, zij zullen blijven ontkennen en het groen noemen, omdat ze verteld is dat dat zo is. Je bent dan gevangen in je eigen geloof en/leugens, het is niet anders. Naast dat zich steeds meer buitenlandse boeren aansluiten bij de Nederlandse boeren, heeft ook de buitenlandse media voet op Nederlandse bodem gezet. In de verschillende landen in Europa staan de boeren ook op, uit solidariteit met de Nederlandse, maar ook omdat ze de bui al zien hangen boven hun eigen boerenbedrijven. Diverse buitenlandse media waarschuwen letterlijk voor de dictatoriale eigenschappen van Mark Rutte. Dat Mark Rutte geen democraat is, is duidelijk. Dat Nederland geen democratie meer is, is ook duidelijk, gezien het feit dat vrijwel alle partijen achter hem staan en hem verdedigen, desnoods tegen hun eigen partijprogramma in. Het land is in verval dankzij Mark Rutte en zijn God Klaus Schwab. De bevolking staat het water aan de lippen en het is een kwestie van tijd tot de bekende vlam in de pan schiet, we hebben misschien nog maar 1 of 2 schietende agenten nodig. Hieronder diverse video’s uit het buitenland en van buitenlandse media. Het is duidelijk, we staan weer op de kaart, maar dit keer niet met bloembollen, klompen en kaas, maar met de vorming van één van de eerste Europese dictatoriale staten. En dit moeten we niet willen en toelaten! Mark Rutte, wil je nog iets goeds doen voor dit land en haar inwoners, misschien nog iets van je reputatie redden (met het oog op de geschiedenisboeken van de toekomst), sta op en treed af. Dan regelen wij die nieuwe verkiezingen wel. Video’s van het Australische Rebel News

 3. Tuurlijk, die productie moet omhoog maar niet in Nederland…..vooral in Ukraine moet het omhoog maar omdat het daar niet gaat, kunnen ze daar Putin de schuld blijven geven en de schapen in oa Nederland zo gek krijgen dat die Putin gaan “aanvallen” omdat hij ervoor zou zorgen dat die granen en dergelijke niet vrij kan komen en of vernietigd wordt. Btw: er zijn rapporten dat de Russen daar niet verantwoordelijk voor zijn maar Zelenski en zijn Nazi vriendjes het graan van Ukraine vernietigd. Vuile vieze spelletjes van de Globalisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.