Ledennieuws VVJ

WantToKnow: IVERMECTINE WERKT..! Simple as that..!

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

Uit een nieuwe intercollegiaal getoetste studie blijkt dat regelmatig gebruik van Ivermectine het risico om te sterven aan COVID-19 met maar liefst 92% vermindert. De grote studie werd uitgevoerd door Flávio A. Cadegiani, MD, MSc, PhD.) Hij is certificeerd endocrinoloog (PhD) en heeft een doctoraat in klinische endocrinologie. Deze peer-reviewed studie werd woensdag 31 augustus jl. gepubliceerd door het online medisch tijdschrift ‘Cureus’.

 

Deze studie werd uitgevoerd op een grote, strikt gecontroleerde populatie van 88.012 mensen uit de stad Itajaí in Brazilië. Personen die Ivermectine als profylaxe gebruikten of de medicatie innamen, vóórdat ze door COVID werden besmet, ondervonden een aanzienlijke vermindering van sterfte en ziekenhuisopname. De cijfers zijn zelfs indrukwekkend te noemen..!

Volgens de studie hadden degenen die regelmatig Ivermectine innamen een 92% vermindering van hun COVID-sterfterisico in vergelijking met niet-gebruikers en 84% minder dan onregelmatige gebruikers. De studie meldt:

“Het aantal ziekenhuisopnames was met 100% gedaald
bij regelmatige gebruikers,
in vergelijking met zowel onregelmatige gebruikers als niet-gebruikers.”

De indrukwekkende vermindering voor regelmatige gebruikers van Ivermectine was duidelijk, ondanks het feit dat de regelmatige gebruikers een hoger risico liepen op COVID sterfgevallen. De regelmatige gebruikers waren ouder en hadden een hogere prevalentie van type 2 diabetes en hypertensie dan de onregelmatige en niet-gebruikers. De studie toont ook duidelijk aan:

‘Onregelmatige gebruikers van Ivermectine hadden nog steeds een 37% lager sterftecijfer dan niet-gebruikers..! In deze studie werden regelmatige gebruikers gedefinieerd als degenen, die meer dan 30 tabletten Ivermectine gebruikten, gedurende vijf maanden. De dosering van Ivermectine werd bepaald door het lichaamsgewicht, maar ‘het grootste deel van de populatie gebruikte tussen de twee en drie tabletten per dag gedurende twee dagen, om de 15 dagen’.

Niet-gebruik van Ivermectine was geassocieerd met een 12,5-voudige toename van het sterftecijfer en een zevenvoudig verhoogd risico om te overlijden aan COVID-19 in vergelijking met het regelmatige gebruik van Ivermectine. Deze dosis-response werkzaamheid versterkt de profylactische effecten van Ivermectine tegen COVID-19.”

Dr. Cadegiani gelooft dat de studie een ‘dosis-respons effect’ laat zien, hetgeen impliceert dat toenemende niveaus (verhoogde inname) van Ivermectine het risico op ziekenhuisopname en overlijden door COVID-19 verminderde..!

Lees dit artikel, geschreven door Guido Jonkers verder op de site van WantToKnow:

IVERMECTINE WERKT..! Simple as that..!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 498 times, 1 visits today)
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *