Ledennieuws VVJ

WantToKnow: Zelfs EMA waarschuwt: boosters SLOPEN IMMUUNSYSTEEM!

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

Europees Medicijnen Agentschap:

‘Boostervaccins kunnen het immuunsysteem ‘oververzadigen’

“We moeten oppassen dat we het immuunsysteem niet oververzadigen met herhaalde vaccinaties”. Dr. Marco Cavalieri, hoofd COVID-bestrijding van het EMA, uitte zijn bezorgdheid tijdens een persconferentie afgelopen januari. Veel doses vaccins (de mRNA-middelen zijn overigens géén vaccins!!), hebben waarschijnlijk een negatief effect op het immuunsysteem van het lichaam. Het hoofd Strategie voor biologische gezondheidsbedreigingen en vaccins van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dus publiekelijk zijn twijfels geuit over de noodzaak om boosterdoses van het Covid-middel toe te blijven dienen..!

Dr. Cavalieri wees erop dat het EMA, de huidige vaccinatiestrategie, waarbij de burgers om de drie of vier maanden worden gevaccineerd, met ‘bezorgdheid gadeslaat’. Als dat geen direct schot-voor-de-boeg is.. En een regelrechte waarschuwing?! Hij merkte ook op, dat er ook een risico bestaat dat er ‘vaccinatie-vermoeidheid’ onder de bevolking ontstaat..! Herkenbaar waarschijnlijk..? Cavalieri:

“We hebben nog geen gegevens gezien over een vierde dosis, en we zouden deze gegevens graag willen zien voordat we aanbevelingen kunnen doen, maar tegelijkertijd maken we ons nogal zorgen over een strategie die herhaalde vaccinatie op korte termijn inhoudt. Het zou beter zijn te gaan denken aan booster-doses met meer tussenpozen en gesynchroniseerd met de winter, zoals dat ook met de griep gebeurt”.

Vanuit de huidige epidemiologische situatie’, zijn en worden ook een derde en vierde dosis reeds toegediend,  maar Cavalieri heeft erop gewezen dat deze vaccinatie niet ‘voortdurend kan worden herhaald. Cavalieri heeft ook het idee uitgesloten, dat Covid-19 als een griepvirus kan worden behandeld. “Het gaat regelmatig in de richting van een epidemie, hoewel het die status nog niet heeft bereikt. Met de Omicron is er meer natuurlijke immuniteit gekomen, naast de vaccinaties, op een manier dat ‘het sneller in de richting van een epidemiescenario gaat’, benadrukte hij.

Lees het artikel, geschreven door GuidoJ verder op de website van WantToKnow:

Zelfs EMA waarschuwt: boosters SLOPEN IMMUUNSYSTEEM!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 2.090 times, 1 visits today)
2 thoughts on “WantToKnow: Zelfs EMA waarschuwt: boosters SLOPEN IMMUUNSYSTEEM!
 1. Eén dosis vaccin vermindert reeds de immuniteit: dit werd in 2009 meegedeeld door rivmwoordvoerster Grootenboer i.v.m. het tamiflu-vaccin: ‘het vaccin vermindert de immuniteit’
  Ze liet dit weten in een interview met een schoolblad, zomer 2009.

  Kort hierna, op 7 augustus ’09 kwam het rivm met dit ontroerende persbericht:
  ‘we reserveren een deel der vaccinvoorraad (dus tamiflu) voor …….: ‘mensen met een ernstige immuniteitsstoornis’
  We kunnen volgens het rivm allemaal wel een duwtje in de rug gebruiken, nietwaar?

  Desgewenst kunt u het genoemde interview ontvangen per email/fax.

 2. Het is allemaal profit over life is geldelijk gewin de enige motivatie en niet vanuit het hart of passie voor werkelijke gezondheid.
  Who’s Really Profiting From the Pandemic Industry?
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-pandemic-bureaucracy-funding-industry-profits/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=f6710295-67e8-4bee-b9e1-e238b3f96bdb

  De Nieuwe Wereldorde of eigen leven opbouwen? Wil jij weten hoe je vandaag nog vrij kan worden…..https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=1589

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *