Café Weltschmerz

Wat is de rol van de zorgverzekeraar? – Heidi Gündel en Frank Ruesink

Onlangs plaatste Frank Ruesink een post op de social media met als titel: “Waarom ik een aantal maanden per jaar geen zorgverzekering betaal”. De inhoud en daarbij horende motivatie van zijn statement deelt hij in dit gesprek met Heidi Gündel.Café Weltschmerz benadrukt hierbij dat het gesprek geen werving als doel heeft. Café Weltschmerz draagt ook geen verantwoordelijkheid voor de uitspraken en daaruit vloeiende acties van Frank Ruesink, maar wil daarbij wél platform zijn voor mensen die op hun eigen manier richting geven aan hun weg naar vrijheid.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 534 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Wat is de rol van de zorgverzekeraar? – Heidi Gündel en Frank Ruesink
 1. VERY URGENT
  Geen andere optie mogelijk: https://hetanderenieuws.nl/br-bugnolo-arresteer-de-criminelen/
  Uit de Euro willen de WEFfers niet. Dit is letterlijk de uitrol volgens het boekje Rockefeller-Rothschild-Bilderberg-WEF en dat kan je alleen oplossen door het ruimen binnen een drietal familieclans. Dit is geen oproep, maar een historisch analyse en proscopie naar de nabije toekomst, niet gespeend van realisme. Nederland zal wel niet verzet komen vanwege een lange traditie van verraad en collaboratie met nazi’s. Toch is het cruciaal dat juist bottom up in NL drastisch wordt geruimd onder de wefzeloten. het is de beste daad van van verzet naar een vrij Europa! Het kost een paar extra gevangenissen, maar dat zijn peanuts bij de winst!

 2. het is een mooi verhaal en deze man brengt een aantal problemen van ons zorgsysteem onder de aandacht,
  maar het gedeelte dat hij telkens zijn zorgverzekering opzegt en maanden later weer opnieuw afsluit vind ik ongeloofwaardig en had hij beter helemaal weg kunnen katen in dit verhaal vind ik .
  ik weet uit ervaring dat het niet zo eenvoudig is om de verzekering te stoppen anders dan overstappen.
  Er is ook een compleet verdienmodel opgetuigd rond mensen die om de 1 of andere reden even geen zorgverzekering hebben, ze nemen je in de tang en laten je achteraf alsnog betalen plus boetes en incassokosten etc.
  Omdat hieraan flink wordt verdiend wordt er op je “gejaagd”
  Alleen door je uit te schrijven als inwoner van nederland kun je volgens mij nog de zorgverzekeringsplocht een korte periode ontwijken. Ze doen wel controles of je echt weg bent namelijk dus het werkt niet heel lang. En dan zeg je dat je net weer terug bent uit het buitenland.
  Het is ook best een risico als je onverwachtse dure medische behandelingen nodig hebt , onverzekerd heb je dan al snel een flinke schuld.
  dit wuift de man vlot weg door te stellen dat je zelf ook voor je gezondheid kunt zorgen op
  een andere manier. Dat klopt wel maar het risico blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.