De Nieuwe Wereld

Wat is er mis met de nieuwe transgenderwet? Een gesprek met Bart Jan Spruyt

Ad Verbrugge in gesprek met publicist en docent kerkgeschiedenis aan de VU Bart Jan Spruyt over de nieuwe transgenderwet. “We hebben teveel weggegooid.”

Met de nieuwe transgenderwet die binnenkort moet worden aangenomen worden jongeren gemachtigd hun gender te laten aanpassen in hun paspoort, zonder hiervoor een deskundige te hoeven raadplegen. Collectief gendertwijfel.nl heeft een manifest uitgebracht waarin de potentiële gevaren van deze wet aan de kaak worden gesteld. Vertegenwoordiger Bart Jan Spruyt schoof aan tafel bij Ad Verbrugge om deze gevoelige thematiek te bespreken. “We weten inmiddels dat 85% procent van de jonge mensen later over de eigen gendertwijfels heenstapt,” aldus Spruyt. “Waarom dus zo’n wet aannemen als alle feiten nog niet boven water zijn?” Over modieuze keuzes met onomkeerbare gevolgen, met Bart Jan Spruyt.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 392 times, 2 visits today)
2 thoughts on “Wat is er mis met de nieuwe transgenderwet? Een gesprek met Bart Jan Spruyt
  1. VERY URGENT
    Geen andere optie mogelijk: https://hetanderenieuws.nl/br-bugnolo-arresteer-de-criminelen/

    Uit de Euro willen de WEFfers niet. Dit is letterlijk de uitrol volgens het boekje Rockefeller-Rothschild-Bilderberg-WEF en dat kan je alleen oplossen door het ruimen binnen een drietal familieclans. Dit is geen oproep, maar een historisch analyse en proscopie naar de nabije toekomst, niet gespeend van realisme. Nederland zal wel niet verzet komen vanwege een lange traditie van verraad en collaboratie met nazi’s. Toch is het cruciaal dat juist bottom up in NL drastisch wordt geruimd onder de wefzeloten. het is de beste daad van van verzet naar een vrij Europa! Het kost een paar extra gevangenissen, maar dat zijn peanuts bij de winst! Het is onze oorlog tegen Gates, Schwab, Oranjes, Bilderbergers, Rockefellers, Rothschilds, Warburgs. Moordende misdadigers preliminair uit de weg ruimen is geen misdaad maar een weldaad! Liever gister dan morgen! De val van het WEF, de Royals, de Rothschilds en de kleine Rutte. De revolutie morgen beginnen tegen de weffers is absolute noodzaak. Dat daarbij wat collateral damage bij de bankiers en de politieke zetbazen optreedt moeten we voor lief nemen. De WRR zal als eerste met haar voedselbonnen opgedoekt moeten worden, dat is bittere noodzaak en de bovenliggende weffers vastzetten is van cruciaal belang. Aan de top zullen enkele superrijken voor het overleven van miljarden koudweg uitgeroeid moeten worden. Daar liggen de beste kansen voor overleven. Het WEF in Davos en Geneve zo snel mogelijk met missiles plat leggen zal in feite een zegen zijn en is van psychologisch belang voor inspiratie tot revolutie. De grote kracht zal komen uit juist oudere leeftijdscategorieën omdat die nog de brains hebben. De uitschakeling van een hele generatie professoren zal plaats vinden vanuit, het WEF zelf omdat de nuttige idioten als schuldigen worden aangewezen en als eersten bij een herinvoering van de doodstraf omgebracht worden. OCCAM heeft een voorspellende lijst gemaakt en voorziet de doodstraf voor Kaag, Rutte, Maxima en zelfs Klaus Schwab door Black Rock. Wie deze oorlog gaat winnen is een grote vraag want de NWO heeft de regie verloren en offert het WEF op en gaat daardoor mogelijk ook ten onder. Dat laatste is het meest waarschijnlijke. De schulden zijn feitelijk tegen elkaar weg te schrappen en de schulden aan de Rothschilds en de rockefellers en de Warburgs en nog een paar mondiale gekken verdwijnen met grote waarschijnlijk met het uitroeien van een aantal rijke families. Na 300 jaar kunnen de Eothschilds uitgeroeid worden. Het is een kwestie van statistiek. In een populatie van miljarden zit voldoende talent om de paar superrijken effectief uit te roeien. De banken zullen dan weer nationaal bezit worden met aantal stinkers met de tenen omhoog! Depopulatie van de rijken is het beste begin met miljarden wakkeren! Dit is slechts een schets van mogelijkheden, niet meer en niet minder.

  2. bovenstaand commentaar te uitgebreid, warrig. Aanpassing aan genderwet schept geen orde maar chaos: steeds opnieuw verwarring in het maatschappelijk en bureaucratisch verkeer. Achterliggende cultuur en subcultuur is debet aan gendertwijfel en leed, terwijl daarnaast al lang bekend is dat de pubertijd identiteitscrises kan opleveren en ontevredenheid met en fixatie op het eigen lichaam. Is normaal. Wet aanpassen geeft de indruk van verkeerd opgevatte en gemakzuchtige jeugdbescherming. Is eigenlijk brevet van onvermogen voor jeugdhulp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.