Café Weltschmerz

Wat is er mis met het financiële systeem? – Anthony Migchels

“Over de ware aard van geld en bankieren. Een diepe analyse van de geschiedenis van de Bank, en de gang van het financiële systeem naar wereld regering.

Hoe exact gebruikt de Bank geld om over ons te heersen?”

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 621 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Wat is er mis met het financiële systeem? – Anthony Migchels
  1. Goed initiatief Anthony! Maar laat de uitspraken van Jezus van Nazareth en Lao Tzu, maar met rust je hebt meer verstand van het financiële stelsel.

  2. Noodzakelijke kennis voor iedereen. Dit leren we niet op school. Sinds de crises heb ik me steeds meer verdiept in geld en waardevolle assets zoals crypto. Veel geleerd van o.a. Madelon Vos, Arno Wellens, Willem Middelkoop. Heb deze content gedeeld op Twitter. Ik kijk uit naar de volgende aflevering. Bedankt hiervoor.

  3. Lao Tzu, was wel gu, Jesus was a mushroom, Gandhi a killer & pedophile, he created Pakistan! Look at YT-seeker? Zie ook YT, audiobook Sharon OneVibration Roswell alien interview, na op part one geklikt te hebben, zie je rechts part two staan enzoverders daarna ook part Three.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.