Overige

Wat weten we over gezondheid? Gezondheidsonderzoeker Ard Pisa deelt zijn kennis bij wtmy! (deel1)

WISE TO MEET YOU (WTMY!) in gesprek met GEZONDHEIDSONDERZOEKER ARD PISA!

Ik was op bezoek bij Ard Pisa voor een gesprek over gezondheid. Precies zoals verwacht vloog de tijd voorbij en hebben we tal van onderwerpen besproken. Het was een interessant, diepgaand en ontzettend relevant gesprek over gezondheid in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan levensstijl, voeding, voedingswaarde, burn-out, emoties, bewustzijn, geld, rente, farmacie, corruptie, vergif, natuurgeneeskunde, cannabis, immuniteit, kanker, genezen, waarheid frequentie en nog heel veel meer! En dat in een logisch samenhangend gesprek. En dat allemaal vanuit zijn kijk op zaken als gezondheidsonderzoeker die buiten de gebaande paden durft te komen en het omverwerpen van heilige huisjes niet schroomt! Bekijk het hele interview en laat je inspireren voor meer bewustzijn van zaken.

Want wij van Wise to Meet You geloven in een mooie samenleving.

Bron: https://www.youtube.com/channel/UCoV1SmZ25aIWfwES54YbTzw/about

 

(Visited 789 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Wat weten we over gezondheid? Gezondheidsonderzoeker Ard Pisa deelt zijn kennis bij wtmy! (deel1)
  1. Ik weet dat onze gezondheid onze eigen persoonlijke verantwoordelijkheid is, niet van dat politiek tuig! Dat we ons verplichte ziekteverzekering hebben door de strot laten duwen was al een brug te ver! Johan Oldenkamp is een mooi voorbeeld, hij weigert verplichte ziekteverzekering! Hij had 10 jaar geleden ook al via politiek monster Rutte eraf proberen te krijgen zonder succes! Hoe komt dat? Rutte is geplaatst door dat koningshuis, alles is totaal onder die hun controle, die opruimen is alles opruimen!

  2. Het bewustwording van slechte gewoonte is één ding maar voor mensen met een beneden gemiddeld inkomen is biologisch onbespoten voedsel onbetaalbaar in verhouding tot het ongezondere alternatief. Ik denk dat het noodzaak is om daar eerst een omschakeling in te maken en het voor iedereen toegankelijk te maken. Niet alleen voor de beter bedeelde onder ons.

  3. YT video titel voor zoekmachine: Johan Oldenkamp – Soevereiniteit, claim jezelf … Je kan ook nog … SOPN … Daar intikken?

  4. Dank voor deze mooie video, een interview met een mooi en integer mens !
    Hoop dat de andere delen ook hier worden uitgezonden .
    Precies t draait om bewustwording van hoe behandel ik mijn lichaam en zorg ik voor de best mogelijke immuniteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *