Overige

Wereldwijde chaos verwacht komende herfst, bereid u voor! – Nederlands ondertiteld

19 thoughts on “Wereldwijde chaos verwacht komende herfst, bereid u voor! – Nederlands ondertiteld
 1. In Amerika zijn ze er klaar voor ! Wie niet luisteren wil ?….moet straks niet …KLAGEN !
  Zie Fema Koffers > https://duckduckgo.com/?q=fema+coffins+&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos

  Zie Fema Kampen >FEMA 800 Detention Camps in USA last days Final Hour News

  https://duckduckgo.com/?q=800+Fema+camps&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKpp40h3jTZI

  FEMA CONCENTRATION CAMPS : Locations and Executive Orders – The Best Documentary
  https://duckduckgo.com/?q=800+Fema+camps&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DHm9wZWIsavg

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rex_84

 2. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat zij die niet ingeënt zijn stiekem hopen dat zij die wel zijn ingeënt door toedoen van het zgn. Vaccin zullen sterven.

  1. een stuk of wat die duidelijk en zonder twijfel zijn overleden door de spuit, zodat het duidelijk word om te stoppen met deze waanzin.
   die doden zijn er al lang natuurlijk , maar word allemaal verborgen door msm

  2. Dat is geen eerlijke gedachten. Zelf schrijf ik de namen op van fam. vrienden en bekenden die de prikken hebben gehad. Mochten ze ernstige bijverschijnselen of wat ook krijgen, zal ik ze bijstaan en helpen zoveel ik kan.

  3. Hopen niet, dat laat je er door de media van wijs maken.
   Verdeel en heers strategie om de mensen tegen elkaar op te zetten.wat danig lijkt te lukken.

   Het draait erom dit bedrog te stoppen, voor het welzijn van iedereen.
   Waarom zou een niet-gevaxte ouder willen dat zijn gevaxt kind sterft? (Bvb.).
   Terug het gezond verstand leren gebruiken, voor zichzelf (na)denken, dingen in vraag stellen en op onderzoek gaan ipv zich te laten leiden en beïnvloeden door de leugenachtige, bedrieglijke msmedia en hun angstpropaganda.

   ZE doen het écht niet voor de algemene gezondheid van de burger!

   Gezond worden en blijven doe je trouwens niet afhangen van pharma.

  4. Ik denk niet dat dat zo is.
   Minder mensen zijn makkelijker onder controle te houden, dus als de niet gevaxineerden alleen overblijven hebben we minder mensen om tegen hen te vechten.
   Zou je als soldaat een medestrijders in de loopgraven uitlachen als die een kogel kreeg omdat hij zijn hoofd te ver uitstak?
   Maar velen van de gevaxineerden zouden dat wel doen als de rollen omgedraaid zouden zijn.

 3. @Comsol. dan zit je indruk er volledig naast. Ik ga niet ( ook niet stiekem) blij zijn als mijn gevaxte dochter, noch welke andere gevaxte ook, schade lijdt aan dit experimentele serum.
  Wat een zieke gedachte eigenlijk.

  1. Jaap… maar het punt is dat niemand weet hoe het gaat lopen de komende jaren, voorlopig bedank ik voor het gifprikje omdat ik er een slecht voorgevoel bij heb, vooral voor de lange termijn. Per definitie is de gedachte idd ziekelijk dat er vele vele mensen schade lijden aan dit experiment, maar vooral ziekelijk van onze leiders om je burgers er op aan te dringen om aan deel te nemen met dit experiment…..

   1. beste Henk,de gedachte is niet ziekelijk,we moeten ons voorbereiden op deze zaken,inderdaad crimineel om je eigen burgers naar hun ondergang te leiden willens en wetens.Maar wat deze broeder zegt ,laten we niet oordelend met gevaccineerden omgaan maar in vriendschap,ik merk aan mezelf dat dat al heel lastig is ,om je … dikke bult eigen schuld…denken te controleren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *