Overige

Wordt 4 juli ook de Europese onafhankelijkheidsdag?

Op 4 juli staan er grote acties op de agenda van de boeren. Maar de Nederlandse boeren zijn niet de enigen die het water aan de lippen staan en die zeggen: “Tot hier en niet verder!” Ze worden gesteund door o.a. de Nederlandse vrachtwagenchauffeurs, de vissers en de motorrijders.

De Duitse boeren zien dat hun eenzelfde lot wacht en worden opgeroepen hun Nederlandse collega’s te helpen en volgens rapper K.A.F.K.A zijn ook de Spaanse boeren het zat. Als deze trend zich doorzet, zeggen binnenkort alle Europese boeren en alle Europese burgers: Tot hier en niet verder!

Origineel bericht K.A.F.K.A

K.A.F.K.A maakte ook een video, Kom in opstand 2

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

 

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.195 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Wordt 4 juli ook de Europese onafhankelijkheidsdag?
 1. Op niburu.co heden het bericht dat een nieuwe wet, gisteren ingegaan, politie en leger toestaat vrijheidsstrijders ongestraft te liquideren in NL.
  Is die wet wel rechtsgeldig?

 2. Zeer belangrijk af te rekenen met de plannenmakers van het WEF en niet de plannen.
  De schoften zijn bekend en probeer altijd eerst de top uit te schakelen!

  Dat je altijd een vlaggetje zwaaide naar een koets, kan geen beletsel zijn.
  Oltmans heeft ook de nazi’s aan den lijve ondervonden!
  Fortuyn ook en heeft het met de dood moeten bekopen, met instemming van de types klaver en kuiken!

 3. Stelling: Als we de Rockefellers en de Rothschilds totaal hadden uitgeroeid, rondom 1900, dan zouden we nu een betere wereld hebben.

 4. Wetten doen er al niet meer toe. Alleen in het voordeel van de machthebbers. Max belt aan met fakkel om het lichtte brengen in een gesprek => 6 maanden. Man dringt binnen in woning van een oppositielid => 1 dag!

 5. Zoals jij als “ing” natuurlijk weet moeten stellingen altijd bewezen worden.
  Maar bewijs ontbreekt. Wat boeren is makkelijk.
  En het moet gezegd: daarin ben jij heel sterk!

 6. En kom je hier op uit en een Historie Repeat die overheden in 2011 hebben overgenomen en zich als kerk uitgeven en kom je op dit uit De “positieve wetgeving” is hetgeen waaronder wij vandaag gebukt gaan. Deze wetgeving is onderschikt aan alle andere wetgeving, alleen dat wordt er nooit bijverteld. Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angst gelovige deel van onze perceptie.

  De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

  Jim Tucker || The Science of Reincarnation https://youtu.be/ruL65FHeAv4 Ancient Egyptians & Human DNA’s Big Surprise https://youtu.be/Q6h4HkmSN30 We are all Ancestors? Why? Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg

  Ascension is het proces van evolutie in de natuur en is wie was u eerder werkelijk in essentie en dien je deze aarde te verzorgen met gezond verstand. De planeet Pluto dwong eind 2019 herstel van 1940 en 1945 op wat direct verklaard met de gedragingen die we in de maatschappij zagen en werd oud gedrag opgehoest door de 13e maan van december 2019 om hier in je leven mee aan de slag te gaan ten gunste van deze aarde met verstandelijk gebruik met betere doelen die voor iedereen werken.

  Is afbreken wat niet meer dient en verlaten we het 2000 jaren durende slaven tijdperk in met Authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde nastreven, zelf liefde met vrije wil ervaren en wel zo hartelijk om hier gehoor aan te geven en zitten we momenteel in een pole shift en draait de aarde richting yin en hebben we nog 9 maanden te gaan en zoals het woord waterman het al zegt spoelt deze de hele cyclus schoon met heel veel water over heel de wereld “NU”

  Italy’s heat wave to get worse | Milan turns off fountain spigots amid drought
  https://youtu.be/awb-dXzxQR8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *